www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1242 dagen geleden)
Bedrijf:

OKI lanceert E-64s – de nieuwe aanvulling op de ColorPainter Premium-serie

Nieuwe ingangen voor grafische industrie dankzij kostenefficiënte en uiterst precieze grootformaat printer

Hoofddorp, 11 januari 2017 – OKI Systems heeft de nieuwe ColorPainter E-64s gelanceerd als het nieuwe model in de bekende ColorPainter-serie van professionele printers. Deze geavanceerde printers stellen de nieuwe norm voor hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat ten behoeve van signing, de grafische sector en interieurinrichting.

ColorPainter E-64s

De scherp geprijsde, 64-inch, grootformaat ColorPainter E-64s is voorzien van ColorPainter-technologie. Deze technologie heeft in de M-64s en de H3-104s al bewezen zeer effectief te zijn en koppelt uitstekende prestaties, uiterste precisie en een verbluffend gebruiksgemak aan milieuvriendelijk afdrukken op instapniveau.

“De ColorPainter E-64s is een opmerkelijke printer die grafische bedrijven voordelig toegang biedt tot lucratief, uiterst precies afdrukken op groot formaat op een breed spectrum van media - iets wat tot nu toe onbereikbaar was”, zegt Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems. “Als geavanceerde en extreem veelzijdige printer met talrijke functies, voldoet de E-64s ruimschoots aan alle eisen van de markt. Deze markt biedt steeds meer commerciële mogelijkheden die bedrijven snel en doeltreffend moeten aangrijpen om hun omzet te optimaliseren.”

Dankzij OKI’s eco-solvent SX-inkt met een hoog pigmentgehalte, levert de ColorPainter E-64s optimale kleuren voor hoogwaardige en kostenefficiënte binnen- en buitentoepassingen bij alle printsnelheden. De lage gebruikskosten en het vermogen een breed scala van media te verwerken, maken de E-64s de ideale keuze voor iedere gebruiker van grootformaat printers die op zoek is naar een flexibele oplossing. Bij het afdrukken op back- of frontlit materialen, technisch textiel, behang, canvas, hard pvc, banners, vinyl en vele andere soorten materialen is het resultaat verbluffend. Deze veelzijdige printer opent tal van nieuwe commerciële mogelijkheden.

Voor optimale prestaties is de E-64s uitgerust met bewezen technologieën van modellen uit het duurdere segment, zoals automatische afdrukafstelling met optische kleurensensoren, Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3 en Dynamic Dot Printing. Daarnaast beschikt de printer ook over functies uit de H3-serie, zoals het Safe Scanning System. Voor binnen afdrukken, waar vaak elektrostatische materialen worden gebruikt, ondersteunt een optionele ionisator een uitstekende afdrukkwaliteit. Daarnaast zorgen de gebruiksvriendelijke constructie en functionaliteit van de ColorPainter E-64s ervoor dat de printer zich opmerkelijk eenvoudig laat bedienen, van voorbereiding tot uitvoering en onderhoud.

De ColorPainter E-64s heeft een adviesverkoopprijs van € 12.990 excl. BTW. Deze prijs omvat een take-up-eenheid, ONYX RIP Center en twee jaar garantie, inclusief de printkoppen zonder mondstuk of productiebeperkingen.

Over OKI SYSTEMS
OKI Systems is een toonaangevende specialist in kwalitatief hoogstaande afdrukoplossingen, in kleur, mono en matrix. De onderneming opereert wereldwijd en heeft verkoop- en marketingvestigingen in 120 landen. Het bedrijf is een gevestigde waarde als een van Europa’s leidende printermerken, zowel op het vlak van waarde als verscheepte eenheden. Het bekroonde productgamma van OKI omvat zes onderscheiden segmenten: kleuren- en zwart-witprinters, multifunctionele toestellen, die print-, kopieer-, scan- en faxfuncties combineren, alsook Serial Dot Matrix-printers, en specifieke printers voor verkooppunten en productie. OKI Europe werd in 1990 opgericht. Vandaag stelt het bedrijf ongeveer 1.100 mensen in 21 productiesites en verkoopkantoren te werk en is het vertegenwoordigd in 60 landen over de hele EMEA-regio. Meer info op: www.oki.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor informatie of hoge resolutie materiaal kunt u contact opnemen met de volgende contactpersonen:

OKI Systems
Tim Leenders
Tel: +31 (0) 235 563 740
T.Leenders@Oki.nl

The Communication Force

Daniëlle de Nijs-Brakenhoff
Tel: +31 (0)23 - 56 56 850
danielle@communicationforce.com
Laatste van OKI Systems  
OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic voor OKI onderdelen

OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

OKI Europe lanceert innovatie op het gebied van transferdruk met een all-in-one digitale printer voor kleding en harde oppervlakken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1242 dagen
OKI Systems contact  

Logo OKI Systems

  023 - 5563740
  info@oki.nl
  www.oki.nl
OKI Systems sociaal  


OKI Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl