www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 95 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Divante lanceert Open Loyalty voor stimuleren van klantloyaliteit

Demo van oplossing tijdens Webwinkel Vakdagen 2017

Rotterdam, 9 januari 2017 – Om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de online klantloyaliteit lanceert e-businessspecialist Divante Open Loyalty, een nieuw loyalty-platform met een open architectuur en kant-en-klare loyalty- en gamification-mogelijkheden. De oplossing is ontwikkeld vanuit het bekende gegeven dat het veel duurder is om een nieuwe klant te werven dan een bestaande te stimuleren een herhaalaankoop te doen. Met de Open Loyalty-oplossing is het mogelijk om nauw contact te houden met klanten.

Onderzoek door Forrester heeft laten zien dat het werven van nieuwe klanten voor 66 procent van de financiële managers een topprioriteit is binnen hun loyalty-programma’s. 56 procent noemt klantbehoud het belangrijkste doel. Een ander studie door Experian gaf aan dat 46 procent van de millenials op zoek is naar een financiële dienstverlener die beter aansluit bij hun behoeften. Drie van de vier millennials zegt te switchen van financiële dienstverlener als zich een beter alternatief voordoet.

Open Loyalty
Met de Open Loyalty-oplossing werkt u aan het werven en behouden van klanten.

Veel bedrijven zijn terughoudend in het implementeren van loyaliteitsprogramma’s. De belangrijkste reden is dat ze niet weten hoe ze klantbehoeften kunnen voorspellen. Daarnaast vinden ze het moeilijk om analyses te maken, een programma te ontwerpen en de ROI in te schatten. Tot slot is het nodig om een programma in de bestaande systemen te integreren en in lijn te brengen met de logistieke en financiële processen. Dat wordt als erg complex ervaren. Het is echter met de juiste tools en expertise mogelijk om een loyaliteitsprogramma in korte tijd te creëren. Divante heeft dit onder meer laten zien bij ING Bank Slaski. Deze bank had al een loyalty-programma, maar besloot de formule te vernieuwen zodat het beter voldoet aan de behoeften en verwachtingen van klanten. Het resultaat was een modern platform met een gebruikersvriendelijk en fris ontwerp. Het nieuwe programma is geïmplementeerd op Magento als platform.

Divante maakt het mogelijk in te spelen op de uitdagingen van online loyalty door een oplossing te bieden met de volgende mogelijkheden:
  • Klantbeheer – stelt bedrijven in staat om klantdata toe te voegen en te bewerken en segmenten en niveaus in te stellen. Alle data voor wat betreft loyaliteit en klantcontact is te volgen. 
  • Regels voor het sparen van punten – biedt bedrijven een set van regels voor het sparen van punten door klanten. Deze regels zijn te baseren op bestedingen of andere klantgedrag.
  • Beloningscampagnes – stelt bedrijven in staat om prijzen toe te kennen en te distribueren onder klanten. Het is daarbij mogelijk om klanten gericht met een beloning te benaderen op het juiste moment. Ook kan een bedrijf drempels bepalen en alle klantcontact binnen iedere campagne bekijken.
  • Klantcockpit – klanten kunnen kun beloningen raadplegen, lezen hoe ze punten kunnen verzamelen, hun transactiehistorie (offline en online) nakijken en hun puntenhistorie raadplegen. Een bedrijf kan persoonlijke data ook redigeren en merkvoorkeuren op maat maken voor een klant. De klantcockpit is als een subdomein in te stellen, bijvoorbeeld  club.uwmerk.com.
  • POS-cockpit – bedrijven kunnen leveranciers een cockpit bieden voor hun offline en online winkels. Transacties met klanten zijn dan te matchen, nieuwe klanten zijn in te voeren en alle verwerking van het loyaltyprogramma is mogelijk, alles los van de ERP/POS-software. 
  • Integraties en plug-ins – Open Loyalty is eenvoudig te integreren met e-commerce, marketing automation of EMS-oplossingen en ERP. De oplossing biedt Restful API’s of connectors voor integratiedoeleinden.

Divante presenteert zijn Open Loyalty-oplossing tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 op 18 en 19 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht (standnummer B15).  Een team van experts, waaronder CEO Thomasz Karwatka, is beschikbaar voor achtergronden, demo’s en besprekingen.

Meer informatie: www.openloyalty.io.

Over Divante
Divante werd in 2008 opgericht in Wroclaw (Polen), het grootste IT-centrum in Oost-Europa. Het bedrijf levert e-commerceoplossingen aan klanten als ING, Intersport en TUI. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige technologie en een businessgerichte aanpak is daarbij leidend. Divante ondersteunt zijn klanten bij het creëren, ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe verkoopkanalen, bij het implementeren van e-commerceoplossingen, bij het integreren van systemen en bij het opzetten van marketingcampagnes. In 2015 stond Divante in de top 3 van bedrijven die Magento technologie goed weten te implementeren. Deze lijst is samengesteld door Clutch.co.

Meer informatie is te vinden op www.divante.co.

Neem voor afspraken, mediavragen of een demo tijdens de Webwinkel Vakdagen contact op met:

LVTPR
Marieke Duijts / Marcel Klein
+31 (0) 30 65 65 070
divante@lvtpr.com

Of maak direct een afspraak met Divante via:
auchto@divante.co

Laatste van Divante  
SOLAR en Divante in laatste stadium van Magento-competitie voor beste e-commerce-implementatie

Divante presenteert e-commercetrends 2017

Divante lanceert Open Loyalty voor stimuleren van klantloyaliteit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 95 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Divante contact  

Logo Divante

  (+31) 657 625 006
  mpolak@divante.co
  divante.co
Divante sociaal  


Divante tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers