Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (979 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Divante lanceert Open Loyalty voor stimuleren van klantloyaliteit

Demo van oplossing tijdens Webwinkel Vakdagen 2017

Rotterdam, 9 januari 2017 – Om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de online klantloyaliteit lanceert e-businessspecialist Divante Open Loyalty, een nieuw loyalty-platform met een open architectuur en kant-en-klare loyalty- en gamification-mogelijkheden. De oplossing is ontwikkeld vanuit het bekende gegeven dat het veel duurder is om een nieuwe klant te werven dan een bestaande te stimuleren een herhaalaankoop te doen. Met de Open Loyalty-oplossing is het mogelijk om nauw contact te houden met klanten.

Onderzoek door Forrester heeft laten zien dat het werven van nieuwe klanten voor 66 procent van de financiële managers een topprioriteit is binnen hun loyalty-programma’s. 56 procent noemt klantbehoud het belangrijkste doel. Een ander studie door Experian gaf aan dat 46 procent van de millenials op zoek is naar een financiële dienstverlener die beter aansluit bij hun behoeften. Drie van de vier millennials zegt te switchen van financiële dienstverlener als zich een beter alternatief voordoet.

Open Loyalty
Met de Open Loyalty-oplossing werkt u aan het werven en behouden van klanten.

Veel bedrijven zijn terughoudend in het implementeren van loyaliteitsprogramma’s. De belangrijkste reden is dat ze niet weten hoe ze klantbehoeften kunnen voorspellen. Daarnaast vinden ze het moeilijk om analyses te maken, een programma te ontwerpen en de ROI in te schatten. Tot slot is het nodig om een programma in de bestaande systemen te integreren en in lijn te brengen met de logistieke en financiële processen. Dat wordt als erg complex ervaren. Het is echter met de juiste tools en expertise mogelijk om een loyaliteitsprogramma in korte tijd te creëren. Divante heeft dit onder meer laten zien bij ING Bank Slaski. Deze bank had al een loyalty-programma, maar besloot de formule te vernieuwen zodat het beter voldoet aan de behoeften en verwachtingen van klanten. Het resultaat was een modern platform met een gebruikersvriendelijk en fris ontwerp. Het nieuwe programma is geïmplementeerd op Magento als platform.

Divante maakt het mogelijk in te spelen op de uitdagingen van online loyalty door een oplossing te bieden met de volgende mogelijkheden:
  • Klantbeheer – stelt bedrijven in staat om klantdata toe te voegen en te bewerken en segmenten en niveaus in te stellen. Alle data voor wat betreft loyaliteit en klantcontact is te volgen. 
  • Regels voor het sparen van punten – biedt bedrijven een set van regels voor het sparen van punten door klanten. Deze regels zijn te baseren op bestedingen of andere klantgedrag.
  • Beloningscampagnes – stelt bedrijven in staat om prijzen toe te kennen en te distribueren onder klanten. Het is daarbij mogelijk om klanten gericht met een beloning te benaderen op het juiste moment. Ook kan een bedrijf drempels bepalen en alle klantcontact binnen iedere campagne bekijken.
  • Klantcockpit – klanten kunnen kun beloningen raadplegen, lezen hoe ze punten kunnen verzamelen, hun transactiehistorie (offline en online) nakijken en hun puntenhistorie raadplegen. Een bedrijf kan persoonlijke data ook redigeren en merkvoorkeuren op maat maken voor een klant. De klantcockpit is als een subdomein in te stellen, bijvoorbeeld  club.uwmerk.com.
  • POS-cockpit – bedrijven kunnen leveranciers een cockpit bieden voor hun offline en online winkels. Transacties met klanten zijn dan te matchen, nieuwe klanten zijn in te voeren en alle verwerking van het loyaltyprogramma is mogelijk, alles los van de ERP/POS-software. 
  • Integraties en plug-ins – Open Loyalty is eenvoudig te integreren met e-commerce, marketing automation of EMS-oplossingen en ERP. De oplossing biedt Restful API’s of connectors voor integratiedoeleinden.

Divante presenteert zijn Open Loyalty-oplossing tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 op 18 en 19 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht (standnummer B15).  Een team van experts, waaronder CEO Thomasz Karwatka, is beschikbaar voor achtergronden, demo’s en besprekingen.

Meer informatie: www.openloyalty.io.

Over Divante
Divante werd in 2008 opgericht in Wroclaw (Polen), het grootste IT-centrum in Oost-Europa. Het bedrijf levert e-commerceoplossingen aan klanten als ING, Intersport en TUI. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige technologie en een businessgerichte aanpak is daarbij leidend. Divante ondersteunt zijn klanten bij het creëren, ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe verkoopkanalen, bij het implementeren van e-commerceoplossingen, bij het integreren van systemen en bij het opzetten van marketingcampagnes. In 2015 stond Divante in de top 3 van bedrijven die Magento technologie goed weten te implementeren. Deze lijst is samengesteld door Clutch.co.

Meer informatie is te vinden op www.divante.co.

Neem voor afspraken, mediavragen of een demo tijdens de Webwinkel Vakdagen contact op met:

LVTPR
Marieke Duijts / Marcel Klein
+31 (0) 30 65 65 070
divante@lvtpr.com

Of maak direct een afspraak met Divante via:
auchto@divante.co

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Divante  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 979 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Divante contact  
Logo Divante
  (+31) 657 625 006
  mpolak@divante.co
  divante.co
Divante sociaal  
Divante tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl