Nuance toont de opmars van kunstmatige intelligentie in auto’s, smart homes en robotica tijdens CES 2017

Nuance toont het belang van stemgestuurde interfaces die autofabrikanten, serviceproviders en fabrikanten van consumenten elektronica meer flexibiliteit geven en klanten betere ervaringen bieden

Hoofddorp, 6 januari 2017Nuance Communications, Inc. demonstreert tijdens CES 2017 in Las Vegas de kracht van intelligente stemgestuurde interfaces die volledig interoperabel zijn. Door ontwikkelingen binnen kunstmatige intelligentie, taalbegrip en platform interoperabiliteit maakt Nuance het voor autofabrikanten, serviceproviders en fabrikanten van consumentenelektronica mogelijk om een krachtig netwerk te creëren op basis van ervaringen die niet afhankelijk zijn van API’s van gesloten besturingsystemen. Hierdoor werkenauto’s, apparaten, elektronica en andere ‘dingen’ beter samen en voldoen zo aan onze verwachtingen van een connected lifestyle – door met ons te praten, van ons te leren en te zorgen voor een productievere en aangenamere dag.

De oplossingen van Nuance verbinden de versnipperde onderdelen van het Internet of Things (IoT) door middel van taalbegrip, stem en kunstmatige intelligentie. Het resultaat is op maat gemaakte oplossingen die technologie versimpelen en waardoor wereldwijd de grootste merken maximaal voordeel kunnen halen uit het IoT.

Lees meer over Nuance tijdens CES 2017 in het uitgebreide (Engelstalig) persbericht en klik hier om meer te lezenwaarom IoT artificial intelligence en interoperabiliteit nodig heeft om te slagen.

Over Nuance Communications, Inc.
Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten van Nuance hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar netherlands.nuance.com


Contactpersoon voor de media

EMEA-regio
Vanessa Richter
Nuance Communications
Tel.: + 32 9 2398031
E-mail: Vanessa.richter@nuance.com

Yellow Communications
Lisa Elzinga
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: nuance@yellow-communications.com