Datum: (535 dagen oud)
Bedrijf:

Groei voor Big Data en Cloud Analytics in 2017Woerden, januari 2017 – Inergy Analytical Solutions – dè marktleider voor Analytics in de Cloud uit Woerden - voorspelt voor 2017 opnieuw een sterke omzetgroei op het gebied van Big Data en geavanceerde analytics uit de cloud. Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak van online toegang tot data, reporting en geavanceerde analytics. Vanwege deze marktontwikkeling investeert Inergy dit jaar opnieuw fors in medewerkers en kennisontwikkeling.

“We investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze portfolio en dienstverlening. De marktvraag dwingt ons daartoe.”, aldus Joost Henskens, sinds oktober eindverantwoordelijk voor alle dienstverlening bij Inergy. “Naast ons eigen Cloud BI/BA Services platform, waarop wij grote klanten zoals PostNL, Obvion, Detailresult (Dirk en Deka), Intergamma hosten, kunnen wij nu ook klanten ontzorgen op Azure en Amazon. Het voortdurend blijven aansluiten op de marktontwikkelingen kenmerkt ons als specialist op dit vakgebied.”

Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen en optimale prestaties te blijven garanderen, starten per 1 februari Esther van Gilst en Fleur de Beer als corporate recruiters. Zij zullen de vacatures voor ervaren data architecten, engineers, projectmanagers, cloud-specialisten en data scientists in de komende maanden gaan invullen.

Over Inergy
Inergy ontzorgt organisaties op het gebied van business intelligence, advanced (predictive) analytics en data discovery. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bewaakt Inergy de processen voor dataverzameling, data kwaliteit en rapportage. Zo hebben bedrijven op elk moment toegang tot actuele gegevens en analytics. Klanten van Inergy zijn grote en middelgrote organisaties in Retail, Financiële dienstverlening, Productie en Logistiek. Sinds 2008 kunnen bedrijven hun informatievoorziening aan Inergy uitbesteden. Het hoofdkantoor van Inergy is gevestigd in Woerden. Kijk voor meer informatie op www.inergy.nl