www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 125 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor komt met een geavanceerde mobiele oplossing voor onderhoudswerk

Barneveld, 4 januari 2017 — Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Mobility Field Service. Met deze mobiliteitsoplossing worden activiteiten voor de technische buitendienst gestroomlijnd. Infor MFS versie 15.6.2 is bedoeld voor gebruikers van Infor M3, een enterprise resource planning (ERP) systeem, en ontworpen door Hook and Loop, het creatieve bureau van Infor. De oplossing repliceert niet enkel backoffice-processen op een mobiel apparaat, maar biedt ook een speciaal ontwikkelde mobiele field service app om werkorders te beheren.

De oplossing is ontwikkeld om branchespecifieke uitdagingen aan te gaan. Bedrijven die Infor MFS gebruiken, ontvangen van hun monteurs realtime transactiedata zodat ze sneller kunnen factureren, wat gunstig is voor de cashflow. Monteurs kunnen zaken, zoals de start- en eindtijd, reisduur, het uitstellen en afwijzen van werk aan een werkorder toevoegen. Deze statusveranderingen worden weergegeven in M3, zodat de backoffice planners de status en de snelheid waarop een opdracht wordt afgerond, kunnen bekijken. Daarnaast kunnen ze op basis van de informatie nieuw werk toewijzen, waarbij ze er vrijwel zeker van zijn dat het op tijd kan worden afgerond.

Dankzij de offline mogelijkheden van MFS kunnen ??monteurs hun werk efficiënt uitvoeren en de transacties synchroniseren zodra ze weer online zijn. Dankzij de integratiemogelijkheden over en weer met Infor Document Management kunnen backoffice-medewerkers linken naar documenten, zoals tekeningen en handleidingen voor de serviceopdracht. De monteur kan deze vervolgens op zijn apparaat bekijken. Ook foto’s die door de technicus zijn genomen, bijvoorbeeld om schade aan het materieel in beeld te brengen, worden automatisch aan de opdracht toegekend en naar Infor M3 teruggestuurd ter beoordeling van de backoffice-medewerkers.

“Organisaties die blijven groeien en de omvang van hun equipment-vloot optimaliseren, hebben vaak de neiging te weinig capaciteit voor storingen in de buitendienst in te plannen. Infor MFS biedt de technologie om ervoor te zorgen dat servicemonteurs zo snel mogelijk aan een order kunnen worden toegewezen, om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen”, zegt Brian Dunks, product director M3 product management bij Infor. “We willen uitgebreide oplossingen bouwen voor branchespecifieke uitdagingen, zoals het optimaliseren van onderhoudswerk op locatie.”

Infor MFS is speciaal ontworpen voor Infor M3-gebruikers. De gespecialiseerde functies komen tegemoet aan de behoeften van de equipment-, distributie- en procesindustrie. Bedrijven die momenteel oudere mobiele besturingssystemen gebruiken, zoeken manieren om te moderniseren door standaardisatie met hardware voor consumenten. De nieuwste versie van Infor MFS is beschikbaar in 11 talen en draait op diverse apparaten, waaronder tablets en Windows-pc’s met ondersteuning voor Android (versie 4.4 en hoger), Windows (versie 8.1 en hoger) en iOS (8.0 en hoger).

Volg Infor: Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 15.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 200 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.
Laatste van Infor  
Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare

Infor Healthcare vanaf heden beschikbaar in de Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 125 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers