www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Tangram en CRMatch fuseren

Krachtenbundeling tilt recruitmentoplossingen naar hoger niveau

Zeist, 4 januari, 2017 – Tangram, specialist in werving- en selectiesoftware en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus, en CRMatch, expert op het gebied van Microsoft Dynamics CRM talent solutions, kondigen aan dat zij per 1 januari 2017 gefuseerd zijn. Maurice Meesters (54), Directeur bij Tangram en Ruben Lamot (35), Directeur bij CRMatch, worden gezamenlijk aandeelhouder en vormen de directie van het bedrijf dat verder zal opereren vanuit Zeist onder de naam Tangram.

Werving en selectie is vandaag de dag meer dan het plaatsen van een vacature en vervolgens wachten op reacties. Zo wordt er steeds meer ingezet op marketing en relatiebeheer (CRM) om potentiële kandidaten, nog voordat er een vacature is, te interesseren voor een bedrijf. Op het moment dat er een functie beschikbaar komt, kan er sneller en gerichter contact gezocht worden met gekwalificeerde kandidaten. Daarnaast stelt de toenemende schaarste van talent in de arbeidsmarkt en de flexibilisering van arbeid steeds hogere eisen aan de configureerbaarheid van systemen.

Maurice Meesters: “Al ruim 30 jaar helpen wij onze klanten met diverse recruitment- en mobiliteitssoftware-oplossingen. Wij merken dat er een toenemende vraag is naar kennis en tooling om het recruitmentproces nog slimmer en flexibeler in te richten en om CRM en marketing naar een hoger plan te tillen. Door de fusie met CRMatch bieden wij een interessante uitbreiding op ons huidige aanbod met een moderne, op Microsoft Dynamics 365 CRM gebaseerde, oplossing.”

Voor bestaande en nieuwe klanten van zowel Tangram als CRMatch, betekent de fusie dat zij nu één betrouwbare partner binnen handbereik hebben, waar zij alle vraagstukken omtrent recruitment, interne doorstroom, portals, mobiliteit en trainingen kunnen beleggen. Klantspecifieke oplossingen blijven key, ook voor het vernieuwde Tangram. Zo kan er altijd flexibel ingespeeld worden op de snel veranderende wensen van opdrachtgevers. Meesters: “Wij begrijpen dat iedere branche en onderneming andere eisen stellen aan de wijze waarop zij de recruitmentprocedures inrichten en dat de security-eisen hierbij hoog zijn. Door te fuseren met CRMatch weet ik dat wij vandaag en in de toekomst aan al deze wensen voor onze klanten kunnen voldoen, zowel in de cloud als on-premise.”

Voor CRMatch biedt de fusie met Tangram een prachtige groeikans met verzekerde continuïteit en schaalgrootte. Ruben Lamot: “Tangram heeft bewezen een betrouwbare speler in de markt te zijn, die kwalitatief hoogwaardige en stabiele software levert en implementeert. Wij zijn dan ook trots om met deze partij onze krachten te bundelen en organisaties te helpen om hun werving- en selectieprocedures naar een hoger niveau te tillen. De recente overname van LinkedIn door Microsoft bevestigt dat we met onze Microsoft Dynamics 365 solution voor ons marktsegment op het goede spoor zitten. We zijn dan ook klaar om alle uitdagingen die big data, machine learning en artificial intelligence met zich meebrengen te ondervangen.”

---------

Noot voor de redactie
In de bijlage vindt u een foto van de ondertekening met daarop Maurice Meesters (links) en Ruben Lamot (rechts).

Maurice Meesters (links) en Ruben Lamot (rechts)

Over Tangram
Tangram is de eerste leverancier in Nederland van recruitment- en mobiliteitsoftware en kwam in 2006 via een management buy-in in handen van Maurice Meesters. Sindsdien groeide Tangram succesvol uit tot een toonaangevende speler in dit segment. Inmiddels maken ruim 250 organisaties gebruik van Tangram software, waaronder veel ministeries, provincies, zorgorganisaties, commerciële organisaties, en ruim 150 werving- en selectiebureaus. De oplossingen van Tangram zijn standaard zeer compleet en aanpasbaar naar wens.

Over CRMatch
CRMatch levert software voor Recruitment en HR-stroomprocessen (Talentmanagement, Management Development en Mobiliteit) op basis van Microsoft Dynamics 365, zowel in de Microsoft Online (Cloud) omgeving alsmede lokaal. Door gebruik te maken van moderne, flexibel aanpasbare standaardsoftware krijgen de klanten de beste automatiseringsoplossing, die naadloos aansluit op organisatorische processen en systemen.

###

Meer informatie:
Marcommit
Moniek Jansink
moniek@marcommit.nl
035 582 27 30
Laatste van Tangram  
Tangram en CRMatch fuseren

Tangram introduceert Trajectmanager voor loopbaantrajecten à la carte

Tangram ondersteunt rijksoverheid bij selectie trainees
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1151 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Tangram contact  

Logo Tangram

  (030) 691 9171
  www.tangram.nl
Tangram sociaal  


Tangram tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl