www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1036 dagen geleden)
Bedrijf:

LenGo kiest als eerste Nederlandse zelfstandige DAF-dealer voor incadea.myengine


Vianen, 19 december, na een uitvoerige analysefase heeft LenGo gekozen voor incadea.myengine. LenGo Automotive Group is actief in 4 landen en is onder meer dealer van de merken DAF, Iveco en Fiat Professional. Alle vestigingen in Nederland zullen in 2017 incadea.myengine gaan implementeren, inclusief de interfaces die door DAF worden onderhouden en ondersteund. Ook zijn de reeds beschikbare interfaces met IVECO en Fiat Professional voorzien in de scope van het project.

Naast dealer van de merken DAF, GINAF, Iveco en Fiat Professional omvat LenGo Automotive Group ook activiteiten als LenGo Truckparts, De Burgh Camper Service en Truckstop Acht. “Wij zijn zeer verheugd met de keuze van LenGo, die als  eerste zelfstandige Nederlandse DAF-dealer heeft gekozen voor incadea.myengine. Deze samenwerking is mede het gevolg van de intensieve samenwerking die incadea reeds heeft met DAF. Naast de DAF interfaces die samen met DAF Paccar zijn ontwikkeld, is incadea reeds actief bij meerdere onafhankelijke DAF dealers, eigen vestigingen en importeurs van DAF in Europa.”, aldus Casper Veltkamp, directeur van incadea Nederland.“We hebben een samenwerkingscontract gesloten met LenGo Automotive Group voor het implementeren van de toepassing en gezamenlijke doorontwikkeling van specifiek gewenste truck functionaliteiten. Na uitgebreide sessies met LenGo bleek al snel dat de basis van incadea.myengine heel goed aansluit op de wensen van LenGo en het truckbedrijf. Door verder intensief gebruik te maken van de knowhow  van de LenGo Automotive Group met betrekking tot het trucksegment, zijn wij overeengekomen om een aantal standaard functionaliteiten toe te voegen aan ons product.” Behalve voor DAF, is incadea.myengine ook geschikt voor de overige merken die het bedrijf verkoopt, zoals Fiat Professional en Iveco. Veltkamp: “We zijn er trots op dat LenGo, als eerste zelfstandige DAF-dealer, voor incadea.myengine in Nederland heeft gekozen. Naast de goede samenwerkingsafspraken hebben wij als partijen een goede ‘click’. Dit is de basis om een toekomstgericht en flexibel platform in te richten dat de business en klanten van LenGo optimaal ondersteunt.”

Grondige analyse
Ook Maarten Reloe, ICT-manager bij LenGo Automotive Group, is blij met de samenwerking. “We hebben een aantal systemen vergeleken en na grondige analyse de keuze gemaakt voor incadea.myengine”, zo stelt hij. “Ook werken we bij onze Poolse vestigingen al met de vorige versie van dit systeem, we hebben er dus ervaring mee.” LenGo Automotive Group heeft voor incadea.myengine gekozen omdat de wens bestond om efficiënter te werken en nauwe banden te hebben met de importeurs DAF, Iveco en Fiat met betrekking tot gegevensuitwisseling. “Vanaf volgend jaar gaan we ook een rol spelen bij de doorontwikkeling van het systeem, waarbij we onze knowhow met betrekking tot het trucksegment gaan inzetten”, aldus Reloe. “Dit is een traject dat we samen aangaan.”


Marco Lennards Directeur eigenaar LenGo Automotive Group (links) & Casper Veltkamp Managing Director incadea Nederland(rechts)

Over LenGo Automotive Group
LenGo Automotive Group richt zich met zelfstandige ondernemingen in vier landen op de totale dienstverlening in de bedrijfswagenbranche. DAF speelt daarbij een hoofdrol, maar het bedrijf is tevens dealer van onder meer GINAF, Fiat Professional, IVECO, MAN, Kögel en LAG. LenGo Automotive Group is actief in Nederland, België, Polen en Rusland. Zowel wat betreft sales als aftersales streeft LenGo Automotive Group ernaar om haar relaties optimaal te bedienen op basis van lokale behoeften. Klantgerichtheid is zodoende een kernwaarde. Zo beschikt het bedrijf over een bijzonder uitgebreid servicenetwerk met moderne, goed uitgeruste werkplaatsen.
www.lengoautomotivegroup.com

Over incadea
incadea is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en services aan de automotive markt. incadea speelt in op de behoeften van de markt met het leveren van wereldwijde innovatieve state-of-the-art oplossingen met lokale ondersteuning en flexibiliteit. Think global, act local.

Het huidige aanbod omvat dealer management, business intelligence, customer en vehicle relationship management software, gebaseerd op de laatste Microsoft Dynamics technologie. Al deze producten worden wereldwijd gebruikt in de automotive sector. Dankzij de continue wereldwijde groei, ondersteunt incadea nu meer dan 90.000 gebruikers bij meer dan 50 OEMs bijv. BMW, Toyota, Peugeot/Citroën, Ford, DAF, Scania, General Motors, Mercedes-Benz, etc. en 3500 mobiliteitsbedrijven in 90 verschillende landen. Incadea is een onderdeel van Cox Automotive.
www.incadea.nl 

Voor meer informatie over dit persbericht, kunt u contact opnemen met:
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van incadea  
21 dec 2016 LenGo kiest als eerste Nederlandse zelfstandige DAF-dealer voor incadea.myengine
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van woensdag 23 oktober 2019  
Aruba introduceert als eerste veelzijdig end-to-end switchingportfolio voor enterprise-campus, bedrijfsvestigingen en datacenteromgevingen

Poly brengt leven in de vergaderzaal met kinderlijk eenvoudige videoconferencing-apparaten

PQR realiseert flexibele capaciteit bij gemeente Barneveld

Dutch IT-channel Awards 2019 genomineerden zijn bekend!

Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen
Belcentrale gaat verder met nieuwe Channel Manager

Dubbele groeicijfers in Q3 2019: Veeam blijft clouddatamanagement markt domineren 

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit

Cyxtera zet Europese uitbreiding voort met datacenter in Amsterdam en bredere uitrol CXD-beschikbaarheidsplatform

Onderzoek van NTT: ‘Digital DNA’ bepalend voor cybersecurity-best practice in organisaties

Phishingmail met ‘controleer je wachtwoord’ meest succesvol

Hyarchis behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Celonis lanceert geavanceerde tools voor het optimaliseren van processen

Homerr rolt BuurtPunten netwerk landelijk uit in Denemarken samen met Bring

UPS vereenvoudigt exporteren voor Europese MKB-ondernemingen en e-tailers

Notilyze kondigt beschikbaarheid SaasNow via public cloud aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1036 dagen
incadea contact  
Logo incadea
  030-68 68 860
  infonl@incadea.com
  www.incadea.nl
incadea sociaal  
incadea tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
Logo KnowBe4
Logo Hyarchis
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com