ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 147 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

OTTO Work Force kiest Ctac als partner voor SAP en Microsoft CRM-omgeving

Ctac slaat brug tussen business en IT met oog op OTTO Work Force’s bedrijfsdoelstellingen voor 2020

OTTO Work Force kiest Business Integrator Ctac als applicationmanagementpartner voor zijn SAP en Microsoft CRM-omgeving. De internationale arbeidsbemiddelaar is bezig met een verdere professionalisering van de organisatie en heeft voor de vertaling van zijn bedrijfsdoelstellingen naar een IT-oplossing een sterke partner nodig. De keuze viel op Ctac vanwege haar reputatie in de markt, haar referenties en de partnerships met zowel SAP als Microsoft.

OTTO Work Force maakt gebruik van SAP ECC – Enterprise Resource Planning Central Component – voor finance, HRM en material management. Het HRM-gedeelte is cruciaal voor de verloning van de grote groep flexmedewerkers die bij OTTO Work Force op de loonlijst staat. Daarnaast zet de organisatie Microsoft CRM in voor relatiebeheer.

2020 vormt als stip op de horizon een belangrijk jaar voor OTTO Work Force voor het bereiken van een aantal belangrijke bedrijfsdoelen, onder andere op het digitaliseringsgebied. Als specialist op het gebied van SAP en Microsoft is Ctac in staat de integratie van de beide platformen in het bedrijfsnetwerk te begeleiden. Ctac zet haar Continuous Improvement Program bij OTTO Work Force in om doelgericht tot het gewenste eindresultaat te komen. Dat betekent dat de Business Integrator kritisch kijkt naar de haalbaarheid van de voorgestelde veranderingen en de ondersteuning hiervan met IT-oplossingen. Zo stelt Ctac zich niet alleen op als uitvoerder, maar ook als partner.

Applicatieoptimalisatie is bij Ctac geïntegreerd in de dienstverlening. Binnen het klantteam zijn er een Customer Landscape Owner en een Customer Application Owner aangesteld. Deze personen zijn verantwoordelijk voor respectievelijk de technische architectuur en de applicaties. Dit maakt dat OTTO Work Force snel kan schakelen met de juiste mensen, die de situatie van OTTO Work Force tot in detail kennen.

Mickel Voois, ICT-manager bij OTTO Work Force: “Wij zijn erg blij met onze keuze voor Ctac. Wat ons onder meer aanspreekt, is de proces gedreven service waarin de klant centraal staat. Daarin heeft CTAC zich al bewezen en kijk ik daarom bijzonder uit naar onze samenwerking. Ik ben er zeker van dat wij samen met CTAC in staat zijn onze bedrijfsdoelstellingen voor 2020 te gaan realiseren. Niet alleen omdat wij de juiste competenties hebben om het verschil te brengen, CTAC heeft de ervaring om veranderingen continu op de juiste manier aan te gaan.”

 “We zijn trots dat we onze ervaring met SAP én Microsoft mogen inzetten voor OTTO Work Force; een leidende onderneming binnen de Professional Services markt”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Als Business Integrator is het ons doel klanten te helpen ook hun langetermijndoelstellingen te behalen. Zo sluit onze strategie perfect aan bij de behoefte van OTTO Work Force om toe te werken naar de bedrijfsdoelstellingen van 2020. We kijken uit naar de verdere samenwerking.”

####

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is gespecialiseerd in het invullen van tekorten op de arbeidsmarkt in het ene land met overschotten uit andere landen. OTTO Work Force is opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Dagelijks biedt OTTO Work Force werk aan ruim 15.000 medewerkers uit Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Oekraïne en Nederland. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de logistiek en de industrie. Door de uitgebreide wervings- en selectiemethoden, , de intensieve begeleiding op de werkplek en de goede sociale omstandigheden, is de performance  van de OTTO Work Force medewerkers zeer hoog. OTTO Work Force heeft ruim vijftig kantoren in verschillende Europese landen en het hoofdkantoor is gevestigd in Venray.

Over Ctac
Als Business Integrator helpt Ctac haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. De organisatie biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van businessconsultancy, projecten en detachering. Hierbij heeft Ctac ruime ervaring opgebouwd in de sectoren retail, wholesale en manufacturing & real estate.

De organisatie heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat er hoog in het vaandel. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Bij het bedrijf werken per ultimo september 2016 464 medewerkers. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk. Meer informatie is te vinden op www.ctac.nl.

Voor meer informatie:
Ctac N.V.
Meerendonkweg 11
5216 TZ ’s-Hertogenbosch
Postbus 773
5201 AT ’s-Hertogenbosch
www.ctac.nl

Henny Hilgerdenaar – CEO
Douwe van der Werf – CFO
T. 073-692 06 92
E. info@ctac.nl
Laatste van Ctac N.V.  
Ctac boekt forse stijging omzet en winst in eerste kwartaal

Ctac Official Partner van PSV tot en met 2024

Ctac nieuwe SAP-partner van Provincie Noord-Brabant
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 147 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Ctac N.V. contact  

Logo Ctac N.V.

  073-6920692
  info@ctac.nl
  www.ctac.nl
Ctac N.V. sociaal  


Ctac N.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl