www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1006 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Rob Voskamp aangesteld als nieuwe Service Director HSO

Veenendaal, 15 december 2016 – Rob Voskamp is aangesteld als nieuwe Service Director HSO Enterprise Solutions. Na vier jaar te hebben gewerkt bij Microsoft als Sr. Project Delivery Manager, start Voskamp per 1 januari 2017 in zijn nieuwe functie bij HSO. Voskamp zal zich met name bezighouden met het aansturen en de verdere professionalisering van de delivery organisatie.

In de periode dat Voskamp bij Microsoft heeft gewerkt, heeft hij namens de Dynamics Global Domain organisatie internationale projecten en programma’s geleid. Hiervoor was Voskamp onder andere werkzaam als ICT-manager bij Europ Assistance en als manager bij HP en SLTN Inter Access. Door deze achtergrond en uitgebreide kennis van het nieuwe Microsoft Dynamics 365 platform, is Voskamp direct inzetbaar binnen HSO en is hij een volwaardig gesprekspartner voor alle stakeholders.

Voskamp over zijn aanstelling: “Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van Service Director bij HSO vervullen. Een van mijn focuspunten wordt het verder uitbouwen van de organisatie voor de toekomst. Dit onder andere door het in goede banen leiden van de innovatieve ontwikkelingen rondom Microsoft producten binnen HSO.” Door de opgedane ervaring op managementgebied bij onder andere HP en SLTN Inter Access heeft Voskamp zich deze positie zich al eigen gemaakt. “Ik vind het belangrijk om een managementstijl te handhaven waardoor een situatie wordt gecreëerd waarin vertrouwen ontstaat. Op die manier worden medewerkers aangespoord om uit hun comfortzone te treden en net die stap extra te zetten.”

HSO staat aan de vooravond van een aantal nieuwe ontwikkelingen omtrent (internationale) klanten en implementaties. HSO ontwikkelt zich van een sterke applicatie specialist naar een Microsoft Solution Integrator. Met de nieuwste aankondiging van Microsoft rondom Dynamics 365 krijgt deze dienstverlening een passend label. Voskamp ziet deze verandering als een interessante uitdaging die hij met beide handen aangrijpt.

Ronald Otten, Managing Director HSO Enterprise Solutions, over Voskamp: “Als persoon heb ik Rob leren kennen als een zeer gedreven, intelligent, vooruitstrevend, inspirerend en resultaatgericht persoon. Ik kijk met enthousiasme en vertrouwen uit naar onze samenwerking.”

--------

Rob Voskamp
Rob Voskamp, nieuwe Service Director HSO

Over HSO 
Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365: een compleet platform van CRM, ERP, Office 365 en BI-software. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloud oplossingen. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op http://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL.

Meer informatie
Marcommit
Sanne Bekkema
035-5822730
hso@marcommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van HSO  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1006 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
HSO contact  
Logo HSO
  0318 – 509400
  info-nl@hso.com
  www.hso.com
HSO sociaal  
HSO tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl