Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1141 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Krachtig thuisnetwerk dankzij Zyxel wifi extenders

Zyxel WRE6606 en WRE6505 v2 garandeert snel internet

Hoofddorp, 13 december 2016 – Zyxel, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, zorgt dat huishoudens en thuiswerkplekken in elke kamer beschikking krijgen over een snel wifi-netwerk. Hiervoor introduceert Zyxel de WRE6606 en WRE6505 v2 range extenders met krachtige 802.11ac wifitechnologie die zorgt dat in het hele huis draadloos internet beschikbaar is.

 wre6606-bedieningVoor iedereen die in huis een sneller draadloos netwerk wil hebben, bijvoorbeeld voor games of thuiswerken, biedt Zyxel nieuwe WRE6606 en WRE6505 v2 range extenders. Deze extenders zijn voorzien van een slim en intuïtief design. De sterkte van het wifisignaal is te meten op basis van de LED-lamp indicator op de WRE6505 v2. Gebruikers zien direct welke signalen (2.4 GHz en 5GHz) het snelst zijn waarop ze direct met hun devices verbinding maken. Ook rond het huis is er snel internet mogelijk zoals in de tuin, garage of schuur. Daarvoor biedt Zyxel bij de WRE6606 extender met een micro USB-poort die aangesloten kan worden op draagbare oplader. Zo kunnen gebruikers hun wifibereik rond het huis uitbreiden.

In een paar drukken op de knop een snelle verbinding
Met de Zyxel WRE6606 is met één druk op de knop eenvoudig over te schakelen naar een access point, extender of cliënt mode. Dit is handig voor gebruikers die verbindingen willen maken met routers en andere internet devices via flexibele mogelijkheden vanuit vaste en draadloze verbindingen. De LED-lamp indictor kan worden uitgeschakeld gedurende de nacht, tijdens het slapen, door de WPS-knop op de WRE6505 v2 driemaal aan te klikken.

Triple wireless mode voor elk thuis scenario
De WRE6606 en de WRE6505 v2 hebben ieder drie verschillende draadloze modes voor snellere wifi in het huis. Gebruikers kunnen zo optimaal gebruik maken van dual-bands en voor beste wifi-ervaring. De Normal Mode is voor dagelijks wifigebruik. De Range Mode zorgt voor maximaal wifibereik in het hele huishouden. De Speed Mode zorgt voor goede beschikbaarheid bij gebruik van streaming, downloads, uploads en multimedia toepassingen zoals gaming. ‘Zyxel levert moderne netwerkapparatuur voor snelle wifi waardoor gebruikers optimaal kunnen genieten van internet en multimedia toepassingen, zoals games, overal in huis en op verschillende devices, zoals notebooks, smartphones en smart tv’s’, aldus Peter Bos, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

wre6606okTechnische specificaties
De WRE6606 is een AC1300 MU-MIMO Dual-Band Wireless Range Extender. De WRE6505 v2 is een Wireless AC750 Range Extender. Gebruikers die al Zyxel routers in huis hebben kunnen hun wifi-instellingen synchroniseren met andere apparatuur via de Zyxel ONE Connect app. Zyxel adviseert de combinatie WRE6606/WRE6505 v2 te gebruiken met de AC1300 MU-MIMO Dual-Band Wireless Gigabit Router (NBG6617) voor een snel en beter beschikbaar thuisnetwerk.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl
Laatste van ZyXEL  
Nieuwste VPN-oplossing van Zyxel verbetert beveiliging bedrijven

Zyxel Nebula krijgt een nieuwe gebruikersinterface met strak dashboard en krachtigere functies

Wifi 6-technologie helpt scholen hun digitaal potentieel waar te maken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1141 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo IFS
Logo Cisco
Logo Cisco
Logo Solipsis b.v.
Logo Collibra
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87583 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7278 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl