www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 152 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Krachtig thuisnetwerk dankzij Zyxel wifi extenders

Zyxel WRE6606 en WRE6505 v2 garandeert snel internet

Hoofddorp, 13 december 2016 – Zyxel, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, zorgt dat huishoudens en thuiswerkplekken in elke kamer beschikking krijgen over een snel wifi-netwerk. Hiervoor introduceert Zyxel de WRE6606 en WRE6505 v2 range extenders met krachtige 802.11ac wifitechnologie die zorgt dat in het hele huis draadloos internet beschikbaar is.

 wre6606-bedieningVoor iedereen die in huis een sneller draadloos netwerk wil hebben, bijvoorbeeld voor games of thuiswerken, biedt Zyxel nieuwe WRE6606 en WRE6505 v2 range extenders. Deze extenders zijn voorzien van een slim en intuïtief design. De sterkte van het wifisignaal is te meten op basis van de LED-lamp indicator op de WRE6505 v2. Gebruikers zien direct welke signalen (2.4 GHz en 5GHz) het snelst zijn waarop ze direct met hun devices verbinding maken. Ook rond het huis is er snel internet mogelijk zoals in de tuin, garage of schuur. Daarvoor biedt Zyxel bij de WRE6606 extender met een micro USB-poort die aangesloten kan worden op draagbare oplader. Zo kunnen gebruikers hun wifibereik rond het huis uitbreiden.

In een paar drukken op de knop een snelle verbinding
Met de Zyxel WRE6606 is met één druk op de knop eenvoudig over te schakelen naar een access point, extender of cliënt mode. Dit is handig voor gebruikers die verbindingen willen maken met routers en andere internet devices via flexibele mogelijkheden vanuit vaste en draadloze verbindingen. De LED-lamp indictor kan worden uitgeschakeld gedurende de nacht, tijdens het slapen, door de WPS-knop op de WRE6505 v2 driemaal aan te klikken.

Triple wireless mode voor elk thuis scenario
De WRE6606 en de WRE6505 v2 hebben ieder drie verschillende draadloze modes voor snellere wifi in het huis. Gebruikers kunnen zo optimaal gebruik maken van dual-bands en voor beste wifi-ervaring. De Normal Mode is voor dagelijks wifigebruik. De Range Mode zorgt voor maximaal wifibereik in het hele huishouden. De Speed Mode zorgt voor goede beschikbaarheid bij gebruik van streaming, downloads, uploads en multimedia toepassingen zoals gaming. ‘Zyxel levert moderne netwerkapparatuur voor snelle wifi waardoor gebruikers optimaal kunnen genieten van internet en multimedia toepassingen, zoals games, overal in huis en op verschillende devices, zoals notebooks, smartphones en smart tv’s’, aldus Peter Bos, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

wre6606okTechnische specificaties
De WRE6606 is een AC1300 MU-MIMO Dual-Band Wireless Range Extender. De WRE6505 v2 is een Wireless AC750 Range Extender. Gebruikers die al Zyxel routers in huis hebben kunnen hun wifi-instellingen synchroniseren met andere apparatuur via de Zyxel ONE Connect app. Zyxel adviseert de combinatie WRE6606/WRE6505 v2 te gebruiken met de AC1300 MU-MIMO Dual-Band Wireless Gigabit Router (NBG6617) voor een snel en beter beschikbaar thuisnetwerk.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch

Zyxel introduceert eerste cloud-netwerkoplossing met DPPSK WiFi-authenticatie en -versleuteling voor het mkb

Zyxel bereidt mkb voor op post-pandemische nieuwe normaal met nieuwe reeks firewalls
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 152 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl