Datum: (590 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Luister muziek op Spotify via je Sonos; Trueplay beschikbaar voor PlaybarNet op tijd voor de feestdagen wordt het nu nog eenvoudiger om thuis muziek te delen. Zoals eerder dit jaar aangekondigd, zijn Sonos en Spotify een samenwerking aangegaan voor een geheel nieuwe ervaring. Daarmee is Sonos het enige muzieksysteem voor thuis dat volledig te bedienen is vanuit de Spotify-app, inclusief eenvoudig groeperen en de-groeperen van kamers. Met een Spotify Premium-account luister je vanaf nu niet alleen tijdens je ochtendrun op de koptelefoon, maar ook via elke Sonos-speaker in huis – en het klinkt allebei fantastisch.

Vanuit je Spotify-app kun je nu een aantal dingen. 
  • Waar je ook naar luistert via Spotify, je speelt het eenvoudig af op elke gewenste Sonos-speaker.
  • Groepeer al je kamers en maak er een houseparty van.
  • Zet in alle kamers het volume omhoog.
  • Zet het nummer op je koptelefoon direct over naar een Sonos-speaker.
  • Deel je Sonos-systeem met vrienden die de Spotify-app hebben en op jouw wifi-netwerk zitten.
De integratie van Sonos met Spotify Connect komt op een perfect moment: we komen weer samen met vrienden en familie om de feestdagen te vieren. Om deze tijd nog feestelijker te maken, introduceerden we Playlist Potluck – een samenwerking met Spotify waarmee gasten kunnen aangeven dat ze aanwezig zijn via een suggestie voor een favoriet nummer. Ons nieuwste onderzoek bevestigt namelijk dat muziek niet alleen belangrijker is voor je gasten dan de setting, drank, en zelfgemaakt eten – muziek zorgt er zelfs voor dat eten en drinken beter smaakt (volgens 62 procent!).

Met deze software-update wordt ook Trueplay-tuning beschikbaar voor de thuisbioscoop. Gebruik je iPhone of iPad om de ruimte te analyseren en Trueplay past aan hoe elke woofer en tweeter geluid produceert. Hierdoor voelt alles wat je kijkt nog intenser, indrukwekkender en levensechter. Trueplay for music werd eerder dit jaar geïntroduceerd voor de PLAY:1, PLAY:3, en PLAY:5 – nu introduceert Sonos dus Trueplay-tuning ook voor alle Sonos-thuisbioscoop-opstellingen (3.0, 3.1, en 5.1).