www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1100 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Scribe Software introduceert nieuwe generatie Scribe Online iPaaS

Nieuwe versie biedt softwareontwikkelaars meer snelheid, mobiliteit en flexibiliteit voor applicatie-integraties dankzij verbeterde user experience en open API

Den Haag, 6 december 2016 – Scribe Software, wereldwijd marktleider in data-integratie, introduceert de nieuwe versie van Scribe Online, het integration Platform-as-a-Service (iPaaS) van het bedrijf. Hierin is de gebruikerservaring verder geoptimaliseerd. Ook is de application programming interface (API) uitgebreid. De API versnelt de creatie en vereenvoudigt het beheer van integraties tussen clouddiensten, on-premise-applicaties en databases. Dankzij de optimalisaties van Scribe Online zijn bedrijven van diverse omvang in staat zowel eenvoudige als complexe integraties te realiseren. Daarnaast wordt de implementatie van integraties met specifieke interne processen en unieke applicatieconfiguraties tot wel tachtig procent versneld ten opzichte van zelf geprogrammeerde integraties.

De nieuwe, op HTML5 gebaseerde userinterface (UI) van Scribe Online is opnieuw ingericht om integraties te versnellen en algemeen beheer te vereenvoudigen. De nieuwe UI is verbeterd op het gebied van lay-out en in-app-ondersteuning. Dit bespaart tijd op integratieprojecten en stelt zowel businessanalisten als developers in staat om integraties snel te realiseren, te implementeren en te beheren. Daarnaast verbetert de nieuwe UI de manier waarop klanten werken met Scribe Online dankzij een flexibele, responsive interface die is voorzien van touchfuncties en smartphone- en tabletondersteuning.

De update borduurt voort op de onlangs aangekondigde toevoegingen aan de REST API van Scribe Online. Deze REST API is nu beschikbaar voor SaaS-providers, system integrators en softwareontwikkelaars, en voorziet ze van volledige controle over het Scribe Online-platform. Hieronder valt ook de mogelijkheid om elk onderdeel van de userinterface te beheren. De API kan worden gebruikt voor het automatisch uitrollen, configureren en uitvoeren van integraties.

Andere belangrijke functies en mogelijkheden van het geüpdatet Scribe Online iPaaS
  • Kant-en-klare applicatieconnectors en -templates biedt verbinding met tientallen populaire cloud- en on-premise-applicaties, zoals Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, SugarCRM, SAP, Microsoft Dynamics AX/NAV/GP, Microsoft Dynamics 365, NetSuite en SQL Server. Templates zijn te gebruiken als startpunt voor populaire applicatiecombinaties.
  • Beheer van meerdere integraties Een uitgebreide beheerconsole biedt continu updates over de staat van alle actieve integraties en de mogelijkheid om eventuele problemen te onderzoeken. Hierdoor wordt het eenvoudiger om meerdere integratieprojecten te beheren.
  • Voordelen van integratie lifecycle management De nieuwe, visuele ontwerpomgeving is ‘self-documenting’. Dit vermindert de onderhoudskosten en vereenvoudigt de overdracht aan werknemers die integraties implementeren, uitvoeren en onderhouden.
De eerste softwareontwikkelaars hebben de API gebruikt voor het:
  • vereenvoudigen van de ontwikkeling van integraties en automatisering – “Dankzij de open API’s van Scribe konden we interne integratie- en beheeractiviteiten automatiseren. Hierdoor verbeterde de productiviteit van onze organisatie’, zegt Lars Müller, CRM-consultant bij CRM Partners. “Scribe is onze vaste partner voor alles omtrent integratie, en de controle over de API die het nieuwe Scribe Online ons biedt, helpt ons om complexere projecten aan te nemen zonder de integratiekosten of het aantal werknemers op te schroeven”;
  • vereenvoudigen van het configureren en implementeren van integraties “Dankzij de Scribe API kunnen we een onlineregistratieproces creëren, zodat klanten zelf integratie kunnen aanschaffen en configureren”, zegt Daniel Lynton, oprichter en CEO van LyntonWeb. “Ons innovatieve product maakt gebruik van de Scribe API om gebruikers zelf de veldtoewijzingen te laten wijzigen. Ze hoeven dus niet langer contact op te nemen met het technisch-supportteam. Dit zorgt voor lagere servicekosten en voorziet onze klanten van meer gemak”;
  • vereenvoudigen van beheer en onderhoud van integraties “Met de nieuwe API van Scribe konden we een dashboard en een reeks meldingen creëren voor ons supportteam. Daardoor kunnen ze op proactieve wijze eventuele foutmeldingen of performance issues aanpakken, die zich voordoen bij integraties van onze klanten. Ook kunnen ze een plan van aanpak voorbereiden om mogelijke problemen op te lossen”, zegt TJ McDowell, Executive Vice-President of Software Development van Datix. “Daarnaast denken we dat de nieuwe, op HTML5 gebaseerde gebruikerservaring en userinterface de tijd die het kost om velden te ontwikkelen, met 25 procent zal terugdringen. Zo houden we tijd over om onze klanten een optimale service te bieden.”
“Het nieuwe Scribe Online is voor ons een mijlpaal en draagt bij aan ons doel om data-integratieprojecten te versnellen – ongeacht de omvang van het bedrijf of de aanwezige vaardigheden”, zegt Shawn McGowan, CEO van Scribe Software. “We doorbreken grenzen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, zodat meer mensen integraties kunnen realiseren, die leiden tot verbeterde bedrijfsefficiëntie. De nieuwe, moderne gebruikerservaring helpt zakelijke gebruikers en developers op efficiëntere wijze integraties te creëren. Tegelijkertijd maken de open API’s het voor ontwikkelaars makkelijker om applicaties te verbinden, de gebruikerservaring voor hun producten te vereenvoudigen, en uitrol, configuratie en implementatie van integraties te automatiseren. We kunnen niet wachten om te zien hoe klanten en partners de nieuwe mogelijkheden gaan gebruiken voor de ontwikkeling van meer verbonden applicaties en innovatieve, geïntegreerde diensten.”

Scribe Online gratis proberen? Ga naar http://bit.ly/TryScribeOnline.

Over Scribe Software
Scribe is een wereldwijd leverancier van oplossingen die data daar brengen, waar het nodig is – ongeacht de IT-infrastructuur. De producten van Scribe helpen 12.000 klanten en 1.200 partners data te gebruiken – cloudgebaseerd, on-premise of een mix daarvan – om zo omzetten te vergroten, service te verlenen en sneller businessvalue te creëren. De oplossingen worden ondersteund door uitgebreide support en training. Hiermee verleent het bedrijf diensten aan klanten binnen een breed spectrum van sectoren, waaronder financiële dienstverlening, life sciences, productie, en media- en entertainmentbedrijven.

Volg Scribe op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, SlideShare en Instagram.

Voor meer informatie:
Scribe Software
Maarten Westdorp
T: +31 (0)70 – 820 09 854
E: maarten.westdorp@scribesoft.com

LVTPR
Michael Ros / Metta van Straten
T: +31 (0)30 – 65 65 070
E: scribe@lvtpr.nl
Eerder van Scribe Software BV  
20 jun 2017 Scribe breidt activiteiten in Europa uit met nieuw datacenter in Duitsland

6 dec 2016 Scribe Software introduceert nieuwe generatie Scribe Online iPaaS

9 sep 2016 Vier Benelux-bedrijven in de prijzen bij Scribe EMEA Partner Awards
Hipex wint zilveren FD Gazellen Award 2019

Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Schneider Electric bevestigt duurzaamheidsambities tijdens COP25

Uniserver stelt Deirdre van der Burg aan als strategisch marketing manager

Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions

Sterke internationale groei Barracuda in de MSP-markt

Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One

2020 cybersecurity voorspellingen

Supply chain reorganisatie verbetert klantenservice en flexibiliteit Panasonic Toughbook

Western Digital's nieuwe WD Blue SSD met NVMe-protocol tot 4x sneller dan SATA SSD

FintechOS haalt € 12,7 miljoen op in Serie A voor wereldwijde expansie

AFAS Foundation en Missing Chapter Foundation ontwikkelen lesprogramma om kinderarmoede in Nederland bespreekbaar te maken

Cyberveiligvoor de financiëlesector in 2020
Conscia breidt aanbod uit met managed security services

NFIR zet cyberalarm van SecureMe2 in als forensisch instrument

Schneider Electric brengt het eerste serverrek met geïntegreerde vloeistofkoeling in de datacenterindustrie

Helft kantoormedewerkers heeft lichamelijke klachten door werk

IRIS Nederland optimaliseert klantervaring met Freshworks

Generatie Z en Millennials vergeten klimaat bij online shoppen

SecureLink publiceert Annual Security Report 2019

Centric wil pensioenuitvoerder AGH overnemen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1100 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Scribe Softwar.. contact  

Logo Scribe Software BV

  +31 (0) 70-8200322
  scribe@lvtpr.nl
  www.scribesoft.com
Scribe Softwar.. sociaal  


Scribe Softwar.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Logo Telindus
Logo Ictivity
Logo Nuance
Logo Palo Alto Networks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87283 persberichten
- 5567 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6844 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl