VMware benoemd RedLogic tot Enterprise Partner Professional Services

Houten, 2 december 2016 – RedLogic is door VMware benoemd tot Enterprise partner in het Partner Professional Services Programma (PPSP). Het bedrijf beschikt hiermee over het hoogste mogelijke niveau van competentie voor op Europa gerichte IT dienstverleners. Met dit partnership speelt het bedrijf in op de toenemende vraag om op expert niveau VMware services te kunnen leveren.

Het PPSP programma is bedoeld voor VMware partners welke complexe implementatietrajecten binnen het Software-Defined DataCenter, zoals vRealize automation en NSX netwerkvirtualisatie van A tot Z kunnen begeleiden, uitvoeren en beheren.

Tijdens de partnerselectie zijn de medewerkers van RedLogic en de organisatie gescreend op het gebied van kennis, kwaliteit en visie. VMware heeft om deze reden RedLogic toegevoegd aan de selectie van slechts zeven Nederlandse partijen voor de Enterprise PPSP status.

Alexander de Wit, directeur en oprichter van RedLogic spreekt: “Wij zijn super trots op het bereiken van de Enterprise status binnen het Partner Professional Service Programma van VMware en zien dit als een beloning voor het harde werk dat wij afgelopen jaren hebben gedaan. Met de implementatie van het eerste volledig geautomatiseerde, op NSX gebaseerde, Software-Defined DataCenter in Europa hebben wij een lans gebroken voor deze nieuwe technologische route voor vele klanten. Met het bereiken van de PPSP status erkent VMware ons onder andere voor dit werk”

RedLogic biedt vanuit Nederland consultancy, project en beheerdiensten aan haar klanten in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden, Zuid-Afrika en Qatar. Als eerste Europese VMware NSX Competence Center ondersteunt RedLogic haar relaties bij het implementeren van Software-Defined DataCenter oplossingen.
 
Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Edwin Kruitbosch, marketing manager RedLogic. Tel. 030 2270555, e-mail: edwin.kruitbosch @ redlogic.nl.
Beeldmateriaal is beschikbaar op verzoek.