www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 128 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Nationale Kankeroverleverschap Symposium krijgt vervolg en taskforce

Steeds meer mensen overleven kanker als gevolg van verbeteringen in de oncologische zorg. Op dit moment is bijna twee derde van de kankerpatiënten vijf jaar na de diagnose nog in leven; het is de verwachting dat dit aantal met 35% is gestegen in 2022. Deze toegenomen overlevingskans is een succes, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo zal er in de zorg meer aandacht worden besteed aan het monitoren op een mogelijke terugkeer van de ziekte, Ook zal het vaker nodig zijn om patiënten en hun omgeving te leren omgaan met de langetermijngevolgen van een behandeling.

Eerder dit jaar vond daarom voor het eerst het Nationale Kankeroverleverschap Symposium plaats. Wegens het grote succes van deze eerste editie is er een vervolg gepland op vrijdag 24 maart 2017, in de Jaarbeurs Utrecht. Onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman wordt terugkoppeling gegeven over de initiatieven die zijn ontstaan na het eerste Nationale Kankeroverleverschap Symposium, en worden de laatste ontwikkelingen het gebied van zorg voor de kankeroverlever besproken. Deze bijeenkomst is een initiatief van Quadia in nauwe samenwerking met IKNL en een programmacommissie van deskundigen op dit gebied.

Uitkomsten eerste Symposium: Taskforce kankeroverleverschap IKNL
Naar aanleiding van het eerste Nationale bijeenkomst hebben veertig specialisten uit verschillende disciplines op 16 september verder gewerkt aan het formuleren van acties die moeten leiden tot het oplossen van knelpunten in de zorg voor de kankeroverlever. Dit heeft ertoe geleid dat IKNL in de persoon van Peter Huijgens heeft besloten om ondersteuning te geven aan een taskforce kankeroverleverschap die aan de verschillende acties sturing en energie gaat geven. Daar zijn inmiddels de eerste activiteiten voor ontwikkeld.

“We hebben laten zien dat er een stortvloed aan hele goede initiatieven zijn op het gebied van zorg voor kankeroverlevers in Nederland, maar er is behoefte aan cohesie en focus. Dat vraagt om actie…”; aldus prof. dr. Peter Huijgens.

Doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor medisch oncologen, (kinder)hematologen, kinderartsen met specialisatie oncologie, radiotherapeut-oncologen, longartsen, chirurgen, gynaecologen, urologen, cardiologen, huisartsen, ziekenhuisapothekers, openbare apothekers, revalidatieartsen, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen, psychologen, geriaters, beleidsmakers, patiëntenverenigingen, fysiotherapeuten, psychiaters, maatschappelijk werkers en zorgverzekeraars.

Over Quadia
Quadia is gespecialiseerd in online video. Het bedrijf levert een full service aanbod, inclusief alle online techniek, conceptontwikkeling en videoproductie. Door de integratie van online techniek en branded content verbetert Quadia de resultaten van webinars/webcasts, gepersonaliseerde- en interactieve video en online videokanalen. De toepassingen van Quadia worden ingezet voor marketing & promotie, online sales, communicatie, customer services en e-learning.

Tevens ontwikkelt en produceert Quadia formats en channels voor medische professionals in eigen beheer.

Zo deelt en verspreidt Quadia wetenschappelijke informatie en klinische inzichten via MEDtalks.nl en OncologieTV.nl. Huisartsen, medisch specialisten, verpleegkundigen, apothekers en andere medische professionals vinden op deze online video kanalen het laatste nieuws, e-learnings, masterclasses en reportages over diverse thema’s. Oncologie TV biedt een breed scala aan live en on-demand nieuwsprogramma’s van grote internationale medische conferenties zoals ASCO, ECCO-ESMO, SABCS, WCLC en de ASH.

Het hoofdkantoor van Quadia is gevestigd in Hilversum. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook een kantoor in Düsseldorf.

http://www.quadia.com
Twitter: @quadia
Facebook: quadiaonlinevideo

Voor meer informatie, neem contact op met het team van LEWIS:

QuadiaNL@teamlewis.com
+31 (0)40 - 235 4600
Laatste van Quadia  
Nationale Kankeroverleverschap Symposium krijgt vervolg en taskforce

Nederlandse video-specialist Quadia wint Health Media Award

Quadia Online Video nu ook te streamen via Facebook en YouTube
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 128 dagen
Quadia contact  

Logo Quadia

  +31-(0)35-5 444 000
  info@quadia.nl
  www.quadia.nl
Quadia sociaal  


Quadia tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl