Datum: (545 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Online offerte aanvragen meest genoemde digitale frontoffice mogelijkheidEindhoven, 28 november 2016 – 78 procent van de financiële professionals geeft aan dat klanten bij hun organisatie online een offerte kunnen aanvragen. Hiermee is dit de meest genoemde en meest doorgevoerde online frontoffice mogelijkheid binnen de financiële branche. Dit blijkt uit onderzoek van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, onder ruim 1.100 consumenten en 500 professionals uit de bankensector, verzekerings-, pensioen- en hypotheekbranche. De gegevens zijn gebundeld in het rapport ‘Missie online samenwerken’.

Op de tweede plek staat het bereiken van de website of de portal via mobiel of tablet (74%). Op de derde plek staat de mogelijkheid om online een fysieke afspraak te kunnen maken met een adviseur of medewerker (73%).  

Serge Leclercq, commercieel directeur bij Hyarchis: “De mogelijkheden uit deze top drie zijn mooie stappen richting volledig online samenwerken. Maar met het digitaliseren van de frontoffice ben je er natuurlijk nog niet. Als ook binnen het mid- en backoffice proces alle zaken online geregeld kunnen worden, gaat het pas echt op online samenwerken lijken. Alleen dan kunnen alle fysieke handelingen geëlimineerd worden uit processen. Dit bevordert niet alleen de snelheid en transparantie, maar is uiteindelijk ook gunstig voor de concurrentiepositie van de organisatie. Immers, de klant verwacht binnen nu en vijf jaar veel meer van een financiële instelling dan bijvoorbeeld online een afspraak kunnen maken. ”

------------------

Over Hyarchis:
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software-oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche. Meer informatie: www.hyarchis.com

Hyarchis op: LinkedIn | Twitter

Meer informatie:
Marcommit
Lisanne van der Drift
035 – 5822730
hyarchis@marcommit.nl