www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 107 dagen geleden)
Bedrijf:

Clavister introduceert nieuwe reeks van wireless access gateways

WiFi Access Gateways van Clavister helpen aanbieders van draadloze netwerken met het optimaliseren en beveiligen van hun draadloze netwerken

Hoofddorp, 24 november 2016 – Clavister (Nasdaq: CLAV), leider in krachtig presterende oplossingen voor netwerkbeveiliging, introduceert de productreeks WiFi Access Gateways. Deze komt tegemoet aan de groeiende behoefte aan hoogwaardige quality of service, onderscheidende netwerkdiensten en beveiliging tegen cyberbedreigingen binnen draadloze netwerken.

In 2020 zal volgens de Cisco Visual Networking Index (VNI) Forecast 50% van al het wereldwijde internetverkeer via draadloze verbindingen verlopen. Dit betekent een toename van 42% ten opzichte van 2015. Naar verwachting zal er in 2020 alleen al via draadloze netwerken maar liefst 1,15 zetabyte aan data worden overgedragen. Dit komt in de buurt van al het online dataverkeer sinds de introductie van het internet.

Een duidelijke trend binnen de draadloze markt is de forse groei van het aantal openbare draadloze hotspots in stadscentra, winkelcentra, stadions, luchthavens, treinstations, winkels en andere stedelijke locaties.

Volgens de Cisco VNI Forecast zal het aantal hotspots toenemen van 64 miljoen in 2015 tot 433 miljoen in 2020. Dit betekent een verzevenvoudiging. Een andere nieuwe ontwikkeling is de ondersteuning voor ‘homespots’, een fenomeen waarbij particuliere internetabonnees een deel van de capaciteit van hun wireless gateway openstellen voor openbaar gebruik. China, Frankrijk en Japan zullen in 2020 de landen met het grootste aantal homespots vertegenwoordigen. Als gevolg van het toenemende gebruik van openbare draadloze hotspots staan aanbieders van draadloze netwerken onder steeds grotere druk om te zorgen voor een optimale beschikbaarheid van verbindingen, quality of service, capaciteit en effectieve bescherming tegen cyberbedreigingen.

Met de nieuwe wireless access gateways van Clavister kunnen aanbieders van draadloze netwerken voor het eerst een schaalbare en uiterst efficiënte oplossing inzetten om aan deze eisen te voldoen. De Clavister WiFi Access Gateway-reeks maakt gebruik van de krachtig presterende en functierijke Clavister cOS Core-software om aanbieders van draadloze netwerken in staat te stellen om nieuwe omzetstromen aan te boren en de klantenervaring te optimaliseren. Zij kunnen capaciteit binnen hun draadloze netwerk inplannen op basis van het aantal gebruikers en applicaties en uiteenlopende service levels instellen ter ondersteuning voor een gedifferentieerde tariefstructuur. Verder kunnen ze naadloos beveiligingsfuncties binnen hetzelfde netwerkknooppunt integreren die nooit eerder in een draadloze access gateway werden aangetroffen.

De nieuwe draadloze access gateways zijn verkrijgbaar in de vorm van fysieke appliances met uiteenlopende vormfactoren en een volledig gevirtualiseerde appliance voor clouds of datacenters. De adviesprijs voor producten uit de WiFi Access Gateway-reeks varieert van 2.000 tot 40.000 dollar, al naar gelang het model, de capaciteit en de configuratie. Een typisch gebruiksscenario bij klanten omvat de inzet van één WiFi Access Gateway-knooppunt per tien tot duizenden hotspots, afhankelijk van de locatie en het type aangeboden dienst.

John Vestberg, CTO en hoofd productmanagement bij Clavister: “We zijn er trots op om de beschikbaarheid van deze nieuwe producten aan te kondigen. De afgelopen jaren heeft Clavister het geluk gehad om ervaring op te kunnen doen met diverse uitdagende publieke WiFi-implementaties. Het doet ons een genoegen om deze ervaring nu te kunnen delen met de bredere markt voor aanbieders van draadloze netwerken. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe productreeks een einde zal maken aan typische pijnpunten die in draadloze netwerken worden aangetroffen. Deze introductie vertegenwoordigt bovendien een belangrijke mijlpaal voor Clavister. Dit is namelijk de eerste keer dat we onze technologie inzetten om ons productaanbod uit te breiden naar aangrenzende marktsegmenten.”

Over Clavister
Clavister is een vooraanstaande leverancier van beveiligingsoplossingen voor vaste, mobiele en virtuele netwerkomgevingen. Clavister biedt het midden- en kleinbedrijf, telecombedrijven en leveranciers van cloudoplossingen hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor de verdediging tegen de nieuwste beveiligingsrisico’s. Clavister Holding AB is genoteerd aan de NASDAQ First North onder de naam CLAV en heeft circa 6.253 aandeelhouders. Remium Nordic AB is de Certified Advisor van Clavister. Bezoek voor meer informatie: www.clavister.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Karianne Hoekstra-Zeebregts
Zeekhoe Communicatie
M. 06-460 80656
T: 023 - 55 53 433
E. karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Clavister  
Clavister ontvangt eerste order van Nokia Networks voor zijn virtuele beveiligingsoplossing

Clavister introduceert innovatieve nieuwe oplossing voor endpoint-beveiliging

Nieuwe telecomoplossing van Clavister: beveiliging als een nutsvoorziening
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 107 dagen
Clavister contact  

Logo Clavister

  +49 40 411259-0
  info@clavister.de
  www.clavister.com
Clavister sociaal  


Clavister tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau