www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1198 dagen geleden)
Bedrijf:

Dataopslag in de cloud voor gemeenten weer een stap dichterbij

Den Haag, 18 november 2016 – Advocatenkantoor Pels Rijcken en IT-consultant Sparked zijn een partnerschap aangegaan waardoor gemeenten  op een veilige en juridisch toelaatbare wijze gebruik kunnen maken cloudtoepassingen.

Dataopslag in de cloud biedt voordelen als besparing, flexibiliteit en minder storingen. Bovendien kan de gemeente zich concentreren op haar inhoudelijke taken in plaats van ICT-bedrijfsvoering. Desondanks zijn veel gemeenten en overheden terughoudend om de overstap te maken. Technisch is het al mogelijk en veilig. Echter de juridische kaders ontbraken nog. Pels Rijcken heeft de vele wetten die hierop van toepassing zijn in kaart gebracht en voor gemeenten richtlijnen opgesteld. Het partnerschap tussen Sparked en Pels Rijcken brengt techniek en wet- en regelgeving samen. Doel van de samenwerking is dat gemeenten zowel veilig als compliant een overstap naar de cloud kunnen maken. Hierdoor is dataopslag in de cloud voor gemeenten weer een stap dichterbij.

Dave Kiwi, oprichter en directeur van Sparked: “We zijn verheugd over onze samenwerking met Pels Rijcken. We zien gemeenten worstelen met de juridische kant van het overbrengen van data en applicaties naar de cloud. Door deze samenwerking kunnen wij gemeenten voorzien van een totaaloplossing: een moderne werkplek in de cloud die veilig en compliant is. Hiermee kunnen ambtenaren plaats- en tijdonafhankelijk werken en hun dienstverlening dichterbij de burger brengen.”

Jeroen Naves, advocaat bij Pels Rijcken en gespecialiseerd in IT: “Vaak merk ik dat het privacyrecht als argument gebruikt wordt in de discussies over het gebruik van cloudtoepassingen. Ook Sparked kwam dat tegen. Voor het voeren van die discussie is een goede kennis van het recht een vereiste. Samen met Sparked kunnen wij overheden die gebruik willen maken van cloudtoepassingen nu in de breedte adviseren over de vraag of het gebruik van een bepaalde clouddienst mogelijk is. Als die vraag bevestigend kan worden beantwoord, denken wij vervolgens mee over de vraag hoe een transitie het beste kan worden ingericht. Samen met Sparked brengen wij zo het recht naar de praktijk .”

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn innoveert
Pels Rijcken behoort tot de top van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. De nieuwe technologische ontwikkelingen vragen om een scherpe visie op het recht en om een partner die de ontwikkelingen benadert vanuit de juridische mogelijkheden in plaats van juridische beperkingen. Tot onze cliënten behoren de Rijksoverheid, toezichthouders, tal van provincies en gemeenten en grote (inter)nationale ondernemingen. Kijk voor meer informatie op www.pelsrijcken.nl/digitaletransformatie

Wij zijn Sparked!
Voor organisaties die willen en moeten transformeren, brengt Sparked dé versnelling. Met frisse ideeën en impactvolle innovaties leveren we jouw ultieme werkplek, voorspellende inzichten, betere processen en optimale klantbediening. Altijd gericht op meetbaar resultaat in slechts weken. Zo blijf je als organisatie voorop lopen en hebben mensen meer tijd om te doen wat écht belangrijk is. Wij zijn Microsoft Gold Partner en benoemd tot Innovator of the Year 2016. Lees meer op www.sparked.nl/g-cloud.
Laatste van Sparked  
Dataopslag in de cloud voor gemeenten weer een stap dichterbij

Microsoft benoemt Sparked als gecertificeerde partner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1198 dagen
Sparked contact  

Logo Sparked

  +31 (0)20 44 20 620
  info@sparked.nl
  www.sparked.nl
Sparked sociaal  


Sparked tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl