www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 114 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

SafeBreach selecteert cybersecurityspecialist ON2IT als eerste Europese partner

ON2IT breidt portfolio van securityoplossingen en -diensten voor zakelijke klanten uit met een geautomatiseerd platform dat 24/7 veilig hackt.

Waardenburg, 18 november 2016 – Cybersecurityspecialist ON2IT gaat een samenwerking aan met SafeBreach, pionier op het gebied van doorlopende securityvalidatie. ON2IT is de eerste Europese partner van SafeBreach.

Organisaties wereldwijd vechten continu tegen een toenemend aantal security-incidenten en datalekken. Het SafeBreach-platform biedt organisaties vanuit een hackersperspectief zicht op hun securityprotocollen voor uitgebreide en doorlopende beveiligingsbeoordeling, -validatie en -verslag. SafeBreach test op automatische wijze aanvalsmethoden met behulp van een Hacker’s Playbook™ bestaand uit onderzoek(sdata) gebaseerd op waargebeurde incidenten. SafeBreach bekijkt kwetsbaarheden in de context van de systemen waarin ze voorkomen en de invloed die ze hebben op de netwerkrelaties. Zo wordt de omvang van de impact van een echte aanval geanalyseerd. Dit stelt klanten vervolgens in staat gaten in hun infrastructuur op slimme wijze te dichten, waardoor meer schade wordt voorkomen.

“ON2IT is een ideale partner, omdat het bedrijf uitstekende kennis heeft van beveiliging en succesvol samenwerkt met bedrijven als Palo Alto Networks en VMware”, zegt Simon Naldoza, vicepresident Strategic Alliances van SafeBreach. “ON2IT heeft laten zien dat het de beste securityoplossingen kan integreren voor zijn Europese zakelijke klanten. Het securityvalidatieplatform van SafeBreach is een aanvulling op het bestaande portfolio van ON2IT.”

“De oplossing van SafeBreach, die securityprotocollen test en de impact van aanvallen analyseert, wordt door CISO’s en CSO’s met open armen ontvangen”, zegt Marcel van Eemeren, oprichter en CEO van ON2IT. “Aan het tijdperk van jaarlijkse en driemaandelijkse IT-audits komt een einde. Moderne bedrijfsomgevingen en cloudmigratie vergen continue realtime bedreigingsanalyse. SafeBreach voorziet zakelijke klanten als het ware van een geautomatiseerd in-house securityteam. Door aanvallen in een veilige omgeving te simuleren, krijgen organisaties de tijd om kritieke risico’s aan te pakken en de incidentrespons in het geval van een lek in het algemeen te verbeteren.”

###

Over SafeBreach
SafeBreach is een pionier op het gebied van continue securityvalidatie. Het baanbrekende platform van het bedrijf bekijkt de securityprotocollen van een bedrijf vanuit een hackersperspectief om op proactieve wijze aanvallen te voorspellen, beveiligingsmaatregelen te valideren en reacties van SOC-analisten te verbeteren. SafeBreach test op automatische wijze aanvalsmethoden met behulp van een uitgebreid en groeiend Hacker’s Playbook™ bestaand uit onderzoek(sdata) gebaseerd op waargebeurde incidenten. Het bedrijf wordt ondersteund door Sequoia Capital, Deutsche Telekom Capital, Hewlett-Packard Pathfinder en investeerder Shlomo Kramer. SafeBreach is bekroond met een 2016 SINET 16 Innovator en wordt vermeld in de RSA 2016 Innovation Sandbox. Bezoek voor meer informatie www.safebreach.com of volg ons op Twitter.

Over ON2IT
ON2IT biedt cybersecurity-oplossingen en managed cybersecurityservices aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van een speciaal hiervoor ontwikkeld security framework met zero trust als basis. Onze eigen, in-house ontwikkelde managed servicesportal is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd. ON2IT kreeg eerder de VMware Partner Innovation Award als ‘NSX Partner of the Year’ en kreeg verder de awards voor Benelux Partner of the Year 2016, EMEA TRAPS Partner of the Year en EMEA Q3FY16 TRAPS Partner van Palo Alto Networks. Kijk voor meer informatie op www.on2it.net of op de speciale SafeBreach landingspagina en volg ons via @on2it op Twitter.

Mediacontact:  
ON2IT B.V.  
Femke Ververs
Marketing & Communicatie Manager  
T: 088-2266200 
E: femke.ververs@ON2IT.net
W: www.ON2IT.net / www.brightandcloudy.nl  

Progress Communications
Inger Hund
T: 020-3631152
E. On2IT@progresscommunications.nl
Laatste van ON2IT  
ON2IT opent kantoor in Verenigde Staten en benoemt Kristie Bell (ex-IBM) tot CEO

ON2IT annonceert nieuwe Zero Trust SOC app voor het Palo Alto Networks Application Framework

ON2IT wint Global Partner Award van Palo Alto Networks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 114 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
ON2IT contact  

Logo ON2IT

  +31 88 22 66 200
  info@on2it.net
  on2it.net
ON2IT sociaal  


ON2IT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers