www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 148 dagen geleden)
Bedrijf:

Kaseya Traverse 9.4 verhoogt betrouwbaarheid van hybride-cloudprestaties dankzij geautomatiseerde monitoring

Versie 9.4 verbetert beveiliging en automatiseert provisioning en monitoring voor volledig netwerk lifecycle management

BARCELONA, 17 november 2016 Kaseya®, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, lanceert een nieuwe release van zijn Traverse Hybrid Cloud and Data Center-monitoringoplossing. Traverse 9.4 maakt het mogelijk om het monitoren van nieuwe cloudinfrastructuren, netwerk-devices en applicaties te automatiseren voor volledig lifecycle management van het netwerk.

Met Kaseya Traverse is het mogelijk om de infrastructuur af te stemmen op de behoeften van een organisatie. Dit kan dankzij innovaties in discovery-opties en authenticatietechnologie. Door veranderingen aan de infrastructuur te scannen, herkent Traverse 9.4 automatisch updates en monitort zo optimaal. Daarbij baseert het zich op een uitgebreide bibliotheek van best-practice signatures. Dit proces maakt een einde aan handmatige configuratie en versnelt de onboarding van nieuwe klanten voor MSP’s. Tegelijkertijd voorziet het gebruikers in organisaties van een actuele topologie van hun applicaties en veranderingen op de netwerkinfrastructuur.

Traverse 9.4 komt verder met een intuïtieve zoekfunctie. Hiermee kunnen administrators overkoepelende veranderingen aan devices en monitoring thresholds snel en met één klik inzetten en testen. De nieuwe interface is gebaseerd op Google’s Material Design-standaard en bevat nieuwe verbeteringen op het gebied van usability en mobiliteit. Ook biedt het een vertrouwde gebruikservaring en meer time-to-value voor nieuwe klanten.

Verder ondersteunt Traverse 9.4 Security Assertion Markup Language (SAML) om user-authenticated security te verhogen en om kritieke netwerk- en applicatie-infrastructuur te kunnen beschermen met single sign on (SSO) en multifactor-authenticatie (MFA). De SAML-ondersteuning is volledig geïntegreerd met andere Kaseya-producten als AuthAnvil. Dat maakt het voor klanten mogelijk om hun eindgebruikers en hun geavanceerde monitoringproducten via één enkele vendor volledige bescherming te bieden.

Kaseya Traverse 9.4 is beschikbaar vanaf eind november 2016. Meer informatie is te vinden op www.traverse-monitoring.com.

“Aangezien zelfs een netwerkstoring van een minuut een bedrijf al duizenden dollars kan kosten, is het niet zo gek dat IT-managers wakker liggen van de betrouwbaarheid van hun netwerk – zeker als we het hebben over hybride-cloudomgevingen”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “Kaseya Traverse is ontworpen om CIO’s en IT administrators het vertrouwen in de gezondheid van hun IT-infrastructuur terug te geven. De nieuwste verbeteringen in Traverse 9.4 bieden nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering en veiligheid, zowel voor enterprises als voor MSP’s. Daardoor wordt netwerkmonitoring simpel, betrouwbaar en actiegericht.”

###

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd dé aanbieder van IT-systeembeheer- en securitysoftware. De oplossingen van Kaseya stellen Managed Service Providers (MSP’s) en IT-organisaties in staat hun IT-omgeving effectief en proactief te beheren en te beveiligen. Kaseya-oplossingen bieden de mogelijkheid alle IT centraal te sturen, remote en gedistribueerde omgevingen eenvoudig te beheren, en IT-beheerfuncties te automatiseren. Deze oplossingen worden als hoogstaande cloudoplossing en als lokale installatie aangeboden. De oplossingen van Kaseya stellen MSP’s en middelgrote bedrijven in staat om IT centraal en op afstand makkelijk te beheren en te automatiseren. Meer dan tienduizend klanten wereldwijd zetten de oplossingen van Kaseya in. Deze bedrijven zijn actief in uiteenlopende sectoren als retail, industrie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie, de financiële sector en meer. Het niet-beursgenoteerde bedrijf heeft kantoren in meer dan twintig landen, waaronder het hoofdkantoor in Dublin, Ierland. Voor meer informatie: www.kaseya.com.

Voor meer informatie:
LVTPR
Metta van Straten / Michael Ros
T: +31 (0)30 – 65 65 070
E: kaseya@lvtpr.nl
Laatste van Kaseya  
Kaseya breidt IT-security aanbod voor wereldwijde klanten uit met overname RapidFire Tools, softwareleverancier voor IT Assesment en Compliance

Unitrends MSP verenigt back-up-management met nieuwe Autotask integratie

Vijf acties die bedrijven moeten ondernemen om AVG-compliant te worden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 148 dagen
Kaseya contact  

Logo Kaseya

  + 31 (0) 23 - 5563190
  info@kaseya.nl
  www.kaseya.nl
Kaseya sociaal  


Kaseya tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl