www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1038 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks rondt overname wireless LAN-divisie van Zebra Technologies af

Utrecht, 7 november 2016 - Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) heeft bekend gemaakt dat het de overname van de wireless LAN-divisie van Zebra Technology Corporation (NASDAQ: ZBRA) heeft afgerond. De overname van de WLAN business versterkt en verbreedt de bedrade en draadloze end-to- end software-gedreven netwerk oplossingen van Extreme en wordt de verticale marktfocus gecompleteerd.

"Deze belangrijke overname verstevigt Extreme’s positie als de op twee na grootste leverancier in onze doelmarkt, de enterprise campus markt, en biedt tal van nieuwe groeikansen om onze klanten uitgebreide nieuwe oplossingen en diensten te kunnen leveren," aldus Ed Meyercord, president en CEO van Extreme Networks. "De toevoeging van de WLAN oplossingen aan ons portfolio vergroot onze totale adresseerbare markt tot een omvang van 9,4 miljard dollar in één van de snelst groeiende marktsegmenten in de netwerkindustrie en breidt ons medewerkersbestand uit met getalenteerde managers, zeer ervaren experts op het gebied van draadloze netwerken en channelpartners. Ook krijgen we er in één klap een groot aantal vooraanstaande klanten bij."

Extreme heeft de klanten, het personeel en alle WLAN- technologie – producten en intellecuele eigendom - van Zebra overgenomen. Met de acquisitie positioneert Extreme zich als een van de marktleiders in de hospitalitymarkt, het onderwijs, de gezondheidszorg, maakindustrie en de centrale en decentrale overheidsmarkt. Door het aan boord halen van thought leaders in de industrie, de WiNG Wi-Fi technologie, toonaangevende draadloze beveiligingssoftware, een next-generation bezoekersplatform, nieuwe managed services mogelijkheden, en een belangrijk klantenbestand kan Extreme voet aan de grond krijgen in nieuwe verticale markten zoals de retail, de transport- en logistieke sector en aanvullende segementen in de hospitalitymarkt en nieuwe omzetkansen creëren.

"De wireless LAN business van Zebra Technologies vormt een strategische ‘fit’ voor Extreme Networks die de positie van Extreme in de enterprise campusnetwerkmarkt versterkt," meent Nolan Greene, senior research analis bij IDC. "De aangekochte technologie vormt een perfecte aanvulling op Extreme’s bestaande portfolio van software-gedreven netwerk oplossingen en biedt nieuwe kansen voor het gehele ecosysteem van channelpartners, distribeurs, klanten en medewerkers. De enterprise WLAN markt is een van de snelst groeiende marktsegmenten wereldwijd en Extreme verstevigt met deze deal zijn positie als toonaangevende speler in de markt."

Zoals eerder al aangekondigd verwacht Extreme dat de transactie een positieve bijdrage gaat leveren aan de cash flow en winst in fiscaal 2017 en denkt op jaarbasis meer dan 115 miljoen additionele omzet uit de het nieuwe WLAN-portfolio te genereren.

[einde persbericht]

Over Extreme Networks
Extreme Networks is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van bedrade en draadloze netwerk infrastructuur- en beveiligingsoplossingen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat om hun IT kosten te verlagen, terwijl tegelijkertijd de productiviteit en efficiency van de business wordt verhoogd door een unieke combinatie van automatisering, transparantie en beheermogelijkheden.

INFORMATIE VOOR DE PERS
Voor meer informatie over Extreme Networks: www.extremenetworks.com; John Rutgers, Partner Account Manager, jrutgers@extremenetworks.com, telefoon 06-23580672
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Extreme Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Data Matters BV

Logo NetApp

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1038 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Extreme Networks contact  
Logo Extreme Networks
   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networks sociaal  
Extreme Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl