www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1103 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Onderzoek Forrester en Experian: onvoldoende fraudepreventie bij merendeel organisaties

Den Haag, 10 november 2016 – Het beleid voor fraudepreventie is bij het merendeel van de grote organisaties in Nederland onvoldoende. Ruim vier op de vijf CEO’s van Nederlandse multinationals (86%) noemen het eigen fraudepreventiebeleid niet effectief. Deze CEO’s blijken vaak niet klaar te zijn voor de digitale uitdagingen waarmee zij kampen. Dat terwijl ruim een op de drie (38%) een toename van fraude ervaart. Daarnaast voorspelt een meerderheid van Nederlandse bestuursleden dat traditionele businessmodellen binnen vijf jaar verdwenen zijn.

Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van Experian en Forrester Consulting onder 380 ‘C-level’ respondenten. Experian en Forrester vroegen directieleden van multinationals hoe hun organisaties omgaan met datarisico’s, fraudemanagement en digitale klantervaringen.

Organisaties blijken onvoldoende of zelfs geen gebruik te maken van data die zij in huis hebben waardoor (klant)strategieën niet of onvoldoende aansluiten op de problemen en beoogde doelstellingen. Drie op de vier Nederlandse CEO’s (76%) zijn van plan dit aan te pakken door hun fysieke en digitale kanalen beter op elkaar te laten aansluiten. Op deze manier kunnen zij hun klantenservice verbeteren.

Digitaal klantinzicht topprioriteit
Inzicht in klanten op basis van online data is op commercieel gebied een topprioriteit voor meer dan vier op de vijf bedrijven in het onderzoek (81%) om te kunnen overleven in de online wereld met vele lean ingerichte toetreders. Tegelijkertijd blijkt dat ruim zeven op de tien bedrijven (71%) niet in staat zijn om eigen klantdata inzichtelijk te maken. Dit behoort nu tot een van de prioriteiten voor het komende jaar.

Volgens een meerderheid van de CEO’s wereldwijd is er sprake van een digitale kloof en moeten zij budgetten verhogen om klantervaringen te verbeteren. Twee derde (66%) constateert dat veel van hun huidige commerciële benaderingen niet effectief zijn.

Fraudepreventie blijft een uitdaging
Het onderzoek wijst uit dat alleen de bedrijven die klanten echt centraal stellen zullen gedijen, gezien de directe banden tussen cybersecurity en commerciële prestaties. Circa 42% van de bestuursleden wereldwijd beschouwt dit als een van de grootste barrières in hun weg naar succes. Hiervan is slechts 23% ervan overtuigd dat hun huidige fraude preventiestrategieën effectief zijn tegen de nieuwe generatie online fraudeurs.

“Echt weten en begrijpen wie je klanten zijn is niet alleen essentieel voor de bedrijfsvoering, maar ook cruciaal voor het succes van fraudemanagement,” zegt Frank Abagnale, internationaal fraude-expert en partner van Experian. Abagnale benadrukt het belang van het delen van fraude-incidenten door bedrijven onderling. “Het delen van fraude-incidenten onderling zorgt ervoor dat bedrijven fraudeurs een stap voor kunnen zijn en tijdig maatregelen kunnen nemen. Dit gebeurt op dit moment nog te weinig,” aldus Abagnale.

Volgens Beatrice Larregle, Market President bij Experian in Nederland laat het onderzoek zien dat de urgentie omtrent fraudemanagement er wel is en ook wordt onderkend, maar men weet vaak niet goed hoe de verkregen data omgezet kan worden in innovatieve strategieën die fraudemanagement en klantbehoud verbeteren, en een organisatie tegelijk beter maken dan de concurrentie.

“De bevindingen weerspiegelen een groot aantal gemeenschappelijke uitdagingen voor directiekamers wereldwijd, of het nu gaat om het tempo van de snelle innovatie, hevige concurrentie of de stijgende verwachtingen van de klant. Het omgaan met geavanceerde fraude en de uitdagingen op het gebied van klantervaring zijn en blijven belangrijke commerciële prioriteiten. Veel zakelijke leiders beseffen ook dat ze snel moeten aanpassen en evolueren in bestaande manieren van werken om succesvol te zijn en concurrerend te blijven,” aldus Larregle.

Over het onderzoek
Het onderzoek is uitgevoerd door Forrester Consulting onder 380 CEO’s en afdelingshoofden verantwoordelijk voor digital, risk, klantervaring, IT, fraude en operations, die werkzaam zijn in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Forrester vroeg de directieleden van multinationals hoe hun organisaties omgaan met datarisico’s, fraudemanagement en digitale klantervaringen. Zo is onder meer onderzocht hoe digitale fraudepreventie op gespannen voet leeft met klantervaringen en welke impact dat heeft op de concurrentiepositie van organisaties. Het onderzoek is in augustus 2016 uitgevoerd.

De bevindingen zijn gepubliceerd in het rapport Winning in the customer era. Hierin wordt ook het huidige board-level denken over een groot aantal andere kritieke commerciële gebieden behandeld, waaronder fraude, best practices op het gebied van customer management en opkomende digitale trends.

Het Engelstalige rapport van het internationale Forrester onderzoek is te downloaden via deze link.

Meer informatie over fraudemanagement bij Experian is te vinden via https://www.experian.com/business-services/fraud-management.html.

Over Experian
Wij zijn toonaangevend leverancier van data en analytische instrumenten. Wij helpen ondernemingen over de hele wereld om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren. Daarnaast geven wij consumenten inzicht in hun kredietwaardigheid en credit score en helpt hen zich te beschermen tegen identiteitsfraude. Wij zijn in 2015 door Forbes magazine uitgeroepen tot een van de ‘World’s Most Innovative Companies’.
Wij hebben ongeveer 17.000 mensen in dienst, verspreid over vestigingen in 37 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin. De operationele hoofdkantoren staan in Nottingham, Verenigd Koninkrijk, Californië, Verenigde Staten en São Paulo, Brazilië.
Experian plc is genoteerd aan de London Stock Exchange (EXPN) en is opgenomen in de FTSE 100-index. De jaaromzet voor het boekjaar dat op 31 maart 2016 eindigde, bedroeg 4,6 miljard dollar. Voor meer informatie bezoekt u http://www.experianplc.com.
Persberichten van maandag 18 november 2019  
Zie ginds komt de Sintbot

NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Toucan Toco zoekt partners in Benelux om groei te versnellen

Volledig waterdichte RVS-panels van essentieel belang in chemische en voedingsmiddelenindustrie

Workiva winnaar op het gebied van klanttevredenheid in onderzoek van Chartis

McCoy gaat samen met Flow en lanceert beheer- en transformatiediensten 2.0

Global Client Programma van Nedap wint GIT Security Award

Kaspersky gaat nu ook klantgegevens uit VS en Canada verwerken en opslaan in Zwitserland

5G in de logistiek: voorbereiden op de toekomst

Onderzoek Fortinet: Cybercriminelen maken vaker gebruik van Ransomware-as-a-Service (RaaS)-oplossing

Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity

NTT Ltd. deelt cybersecuritytrends die in 2020 bepalend zijn voor businesstechnologielandschap

NTT Ltd. ‘Future Disrupted’ voorspellingen voor 2020
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1103 dagen
PR contact  
Logo Progress Communications
Experian contact  
Logo Experian
  070 - 440 4000
  www.experian.nl
Experian sociaal  
Experian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo NetApp
Logo Riverbed
Logo Workiva
Logo ZyXEL
Logo NTT Ltd.
Logo NTT Ltd.
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87101 persberichten
- 5551 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6638 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl