Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

DPA IT met KPN Consulting en consortiumpartners geselecteerd voor EA Raamovereenkomst SSC-ICT

Amsterdam, 08-11-2016. DPA IT behoort als een van de partners van KPN Consulting tot de winnende partijen bij een Europese aanbesteding van het Ministerie van Economische Zaken. Het betreft een EA Raamovereenkomst voor tijdelijke ICT-medewerkers voor Shared Service Center-ICT (SSC-ICT). Voor circa 500 opdrachten per jaar wil de Rijksdienst een beroep kunnen doen op externe ICT-medewerkers van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Hiervoor zijn voor de komende vier jaar raamovereenkomsten afgesloten met zes partijen. Door het winnen van deze opdracht behoort DPA IT tot de selecte groep ondernemingen die op flexibele basis ICT-kennis en -kunde inbrengen bij de acht ministeries die door SSC-ICT worden ondersteund.

Kennispartner
Door de raamovereenkomst kan de Rijksdienst voor tijdelijke opdrachten gekwalificeerde ICT-specialisten inhuren. Naast kennis van de bedrijfsprocessen waarvoor inzet wordt gevraagd, vereist dit kwaliteit in het matchingsproces en inzicht in de op ieder moment beschikbare ICT-deskundigen. “Onze rol in het samenwerkingsverband is die van kennispartner. De kennis en kunde van onze professionals is de belangrijkste succesfactor voor het behalen en uitvoeren van werkzaamheden binnen de raamovereenkomst’’, aldus Fred Kroon, directeur van DPA IT.

Over DPA IT
DPA IT richt zich op flexibele inzetbaarheid van IT-professionals en ontwikkeling van hun kennis en kunde. Hierbij ligt de nadruk op data-integratie en -analyses, bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. In een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt, faciliteren wij professionals die willen blijven groeien. We zorgen dat zij aan passende opdrachten werken en helpen hen om hun kennis, kunde en certificeringen up-to-date te houden. DPA IT is onderdeel van de beursgenoteerde DPA Group. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie
Bij vragen kunt u contact opnemen met Fred Kroon, directeur van DPA IT. Hij is bereikbaar via fred.kroon@dpa.nl of telefoonnummer 020 515 15 55.