wePresent stelt ervaren Ten Brundel aan als Director of European Sales

Rotterdam, 10 november 2016 – wePresent, toonaangevende specialist van draadloze presentatiesystemen, heeft Leon ten Brundel (48) aangesteld als Director of European Sales. De vraag naar oplossingen voor draadloze samenwerking blijft toenemen. Met het aanstellen van Ten Brundel wil wePresent het marktaandeel in Europa nog verder vergroten.

Leon ten Brundel
Leon ten Brundel

Voordat hij bij wePresent in dienst kwam, werkte Ten Brundel 25 jaar met AMX, een toonaangevend bedrijf in de AV-oplossingen voor Enterprises. Hij was eerst 14 jaar actief voor de Nederlandse distributeur van AMX, en werkte daarna 11 jaar bij AMX zelf (waarvan de laatste 2 jaar voor Harman, dat AMX in 2014 overnam).Hij groeide hier al snel uit tot Regional Manager Nederland en gaf leiding aan een team voor sales- en technische ondersteuning. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van mensen bij de dealerorganisatie in Nederland. De laatste jaren was Ten Brundel Channel Director Benelux. In deze functie was hij verantwoordelijk voor sales en de dealerpartners.

“Al mijn hele carrière ben ik op zoek naar oplossingen voor de perfecte meeting”, zegt Ten Brundel. “Ik probeer vergaderingen altijd zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en wePresent helpt daar geweldig bij. Organisaties kunnen met de oplossingen van wePresent niet alleen veel tijd besparen, maar vergaderingen en meetings ook een stuk effectiever maken. Ik zie veel kansen voor de aankomende collaboration suite. Het is een volwassen product voor zakelijke omgevingen, de onderwijssector en de gezondheidsbranche.”

Ooit begonnen als startup is het Nederlandse P2M/wePresent inmiddels uitgegroeid tot een grote wereldwijde speler op de markt van draadloze presentatiesystemen. Dit jaar lanceerde het bedrijf al twee nieuwe producten: de WiPG-1600, een voor het onderwijs bedoeld model dat is ontworpen voor integratie in bestaande infrastructuren en de SharePod, wePresents point-to-point-oplossing die draadloze samenwerking aan ieder apparaat met HDMI-uitvoer toevoegt. Ook opende wePresent in augustus een nieuw wereldwijd hoofdkantoor in Rotterdam.

Heb je vragen of wil je een product reviewen? Neem contact op met:

Pride PR
Letizia Luijs
T: 071-5680028
E: wepresent@pridepr.nl

Over wePresent

WePresent is een wereldwijd leidende aanbieder van draadloze presentatiesystemen. De producten van het bedrijf bieden oplossingen waarmee gebruikers kabels en aansluitingen achter zich kunnen laten en de stap naar de wereld van draadloze presentaties en samenwerking kunnen zetten. wePresent stelt tot 64 gebruikers in staat verbinding te maken en draadloos te presenteren, in 1080p full HD en vanaf ieder platform: PC, Mac, iOS, Chromebook en Android.

Meer informatie over wePresent is beschikbaar op www.wePresentWiFi.com