SRXP heeft primeur met Okta-partnership

Samenwerking komt veiligheid en gebruikersgemak ten goede

Amsterdam, november 2016 – Declaratie app SRXP en identity managementtool Okta gaan een samenwerking aan. SRXP is Europees de eerste declaratiesoftware partij die een officieel partnership met het toonaangevende technologiebedrijf uit San Francisco heeft gesloten. De Nederlandse marktleider is tevens de eerste Europese declaratie app die gekoppeld is met Okta.

Met het groeiende gebruik van mobiele en cloud-gebaseerde diensten binnen bedrijven worden identity managementtools als Okta steeds belangrijker. Daarmee kunnen bedrijven hun medewerkers veilig en eenvoudig toegang tot verschillende applicaties bieden, zoals SRXP. Het partnership richt zich voornamelijk op het gezamenlijk bedienen van bestaande en toekomstige klanten.

Pieter Verbruggen, CEO van SRXP: “De digitalisering in het bedrijfsleven is in volle gang. Dat betekent onder meer dat bedrijven niet met één monolithisch IT-systeem werken, maar veel vaker kiezen voor gespecialiseerde softwareoplossingen. De kwaliteit van dergelijke diensten is hoog en dankzij een tool als Okta werken ze onderling ook nog goed samen. Door dit partnership kunnen wij onze klanten kennis laten maken met deze manier van werken en zo hun digitaliseringsproces helpen versnellen. Daarnaast is het voor bedrijven die al met Okta werken nog makkelijker geworden om snel de overstap te maken naar SRXP voor hun declaraties. Ook kunnen wij door Okta’s nieuwe SCIM user lifecycle management functionaliteit onze gezamenlijke klanten snel en eenvoudig tussen onze services laten synchroniseren.”

Chuck Fontana, Vice President Alliances and Corporate Development bij Okta: “Bij Okta streven we ernaar om het onze klanten makkelijker te maken om op veilige wijze toegang te krijgen tot de applicaties en diensten die ze nodig hebben om hun werk te doen. Veel van onze Europese klanten werken graag met de declaratie app van SRXP. Met het partnership zorgen we dus dat onze klanten een nog betere gebruikerservaring krijgen, terwijl het de veiligheid ook ten goede komt.”

//

Over SRXP Mobile Expense Reporting
SRXP is de marktleider in declaratiesoftware in Nederland met klanten als SkyTeam, PostNL en Bugaboo. Sinds de oprichting zes jaar geleden heeft SRXP het declaratieproces van ruim 3.500 bedrijven in Nederland en internationaal gedigitaliseerd via de declaratie app. SRXP maakt daarmee het declaratiemanagement voor de financiële afdeling inzichtelijker en efficiënter en vermindert het administratieve werk voor medewerkers aanzienlijk. In 2014 ontving SRXP een investering van Walvis Participaties, het privé investeringsfonds van John Fentener van Vlissingen.