www.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1253 dagen geleden)
Bedrijf:

Gartner positioneert Content Guru opnieuw als Challenger voor Contact-Center-as-a-Service (CCaaS) in West-Europa 2016

Adviesbureau Gartner heeft wederom onderzoek gedaan op basis van criteria voor vooruitstrevende visie en bekwaamheid naar contact center aanbieders in West-Europa. Content Guru is voor het tweede jaar op rij gepositioneerd als Challenger. Het storm-platform van Content Guru wordt erkend als een zeer schaalbare contact center oplossing met sterke maatwerk- en automatiseringsmogelijkheden.

Content Guru levert cloud contact center-oplossingen via het storm-platform. Als een ‘uiterst schaalbaar’ platform zijn organisaties op elk gewenst moment van de dag, via welk apparaat dan ook optimaal bereikbaar.

Sean Taylor, Managing Director Content Guru:
“Het is geweldig voor het bedrijf om wederom erkend te worden door Gartner. In de afgelopen paar jaar heeft de markt voor cloud contact centers een grote vlucht genomen. Organisaties beginnen steeds meer de voordelen die multichannel communicatie via de Cloud biedt, te waarderen.”

"2016 is ons beste jaar tot nu toe, met 30% omzet- en winstgroei, een enorme hoeveelheid nieuwe klanten en de industrie erkenning, zoals de Queen's Award for Enterprise: Innovatie. Voor 2017 verwachten wij een flinke groei. We willen niet alleen de toonaangevende Europese leverancier van cloud contact center-technologie zijn, maar de leidende wereldwijde leverancier worden."

Michael van den Brink, Country Manager Content Guru Nederland:
“We zijn verheugd met deze nieuwe waardering vanuit Gartner. Het is een beloning voor jaren van ontwikkeling en komt mede tot stand door het groot aantal groeiende storm-klanten in Nederland. We blijven dan ook continu investeren in de ontwikkeling van onze technologie om onze klanten optimaal van dienst te zijn.”

Download het volledige rapport

Meer informatie
Voor vragen en of meer informatie kunt u contact opnemen met Michael van den Brink, Country Manager Content Guru Nederland, via 088-5769289 of storm@contentguru.nl. Of kijk op www.stormklantcontact.com.
           
Gartner, Magic Quadrant for Contact Center as a Service, Western Europe, 24 October 2016

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.Over de Magic Quadrant
Een Gartner Magic Quadrant is een hoogtepunt van het onderzoek in een specifieke markt, waardoor u een brede inkijk heeft van de relatieve posities van de concurrenten van de markt. Door het toepassen van een grafische behandeling en een uniforme set van evaluatiecriteria, helpt een Magic Quadrant u snel nagaan hoe goed de uitvoering van technologie-aanbieders hun visies was en hoe goed ze presteerden. “Het Magic Quadrant voor CCaaS, West-Europa bestrijkt een markt waardoor IT-managers en klantenservice-organisaties een groter bereik hebben van concurrerende aanbiedingen om deze te overwegen in plaats van de meer traditionele, lokale gebaseerde contact center infrastructuur".

Over het rapport: “Het Magic Quadrant voor Contact-Center-as-a-Service (CCaaS) in West-Europa brengt een markt in kaart die zo snel volwassen wordt dat toonaangevende IT-bedrijven en klantenservice-organisaties inmiddels kunnen kiezen uit een groot aantal concurrerende proposities en niet meer gebonden zijn aan een meer traditionele, plaatsgebonden contactcenter-infrastructuur. Volgens het rapport zijn 'Challengers' organisaties die ‘een groot klantenbestand hebben en hun diensten in meerdere landen aanbieden. Maar ze zijn meer gericht op het verkopen op een nationaal niveau, met name door middel van kanalen, in plaats van het aanpakken van de pan-Europese vereisten van IT-organisaties."

Over Content Guru
Content Guru is een aanbieder van oplossingen op het gebied van Cloud-contactcenters en communicatie-integratie, en levert via haar storm-platform een breed scala aan diensten aan honderden klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Content Guru is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft vestigingen in o.a. Duitsland, Nederland, Italië en de VS. Het beheert lokale platforms over de hele wereld.

Met het storm-platform is klantcommunicatie over alle kanalen (telefoon, sms, chat, social media, etc) heen te integreren met bestaande applicaties die in organisaties worden gebruikt (Workforcemanagement, CRM, financiële applicaties, etc). Ook werkt storm uitstekend samen met bestaande telefonieomgevingen.
Laatste van Content Guru B.V.  
Gartner positioneert Content Guru voor de vierde keer als Challenger Contact-Center-as-a-Service (CCaaS) in West-Europa

Met storm werkt Feenstra gericht aan een optimale klantbeleving

Met de keuze voor storm kan G4S de klant veilig te woord staan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1253 dagen
Content Guru B.. contact  

Logo Content Guru B.V.

  Michael van den Brink
  088-5769289
  info@contentguru.nl
  www.contentguru.nl
Content Guru B.. sociaal  


Content Guru B.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88065 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7719 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl