www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veeam Backup for Microsoft Office 365 helpt grote ondernemingen e-maildata in cloud te beschermen

Veeam slaat succesvol nieuwe weg in met oplossing voor Availability voor hybrid cloud

Utrecht, 26 oktober 2016 – Het afgelopen jaar werden wereldwijd dagelijks meer dan 205 miljard e-mails verstuurd, en dat aantal zal dit jaar met nog vijf procent verder stijgen. Dit toont aan dat e-mail nog altijd een fundamenteel onderdeel is van moderne communicatie, en dat het belang hiervan niet onderschat mag worden. Wellicht dat daarom de eerste interesse voor Veeam Backup for Microsoft Office 365 alle verwachtingen heeft overtroffen met meer dan 1.500 bètadownloads in slechts enkele dagen. Hieruit blijkt dat klanten staan te popelen om controle te hebben over hun Office 365 Exchange Online-data. 

Office 365 heeft bijna honderd miljoen gebruikers en een aandeel van meer dan 85 procent aan cloudimplementaties in grote ondernemingen. De applicatie verandert – dankzij ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid – de manier waarop IT-afdelingen hun e-mailsystemen beheren en onderhouden. Met Office 365 kunnen medewerkers overal en altijd werken zonder dat het bedrijf hun eigen e-mailinfrastructuur hoeft te beheren. Maar dat betekent niet dat er geen lokale back-up van e-maildata meer nodig is. Met Office 365 is de data eigendom en in handen van het bedrijf, dus is het bedrijf ook verantwoordelijk voor het beschermen ervan.

“Veel critici voorspellen dat er in het nieuwe sociale tijdperk een einde komt aan e-mail, maar het moge duidelijk zijn dat e-mail nog altijd een van de belangrijkste communicatievormen ter wereld is – zeker in zakelijke omgevingen”, zegt Peter McKay, President en COO van Veeam. “Office 365 combineert Microsofts jarenlange expertise op het gebied van e-mail met de cloud om tijd, resources en kosten te besparen, en kan daardoor zomaar het e-mailplatform van de toekomst worden. Hoewel het voor IT-afdelingen een opluchting is dat ze zich niet meer druk hoeven te maken om het beheren en onderhouden van e-mailgerelateerde systemen, moeten zij wel onthouden dat het nog steeds hun data is – of die van de organisatie. Zij beheren die data en het is dan ook hun verantwoordelijkheid om die te beschermen. Met Veeam Backup for Microsoft Office 365 geven we ze een tool om precies dat te doen voor Office 365 Exchange Online!”

Veeam Backup for Microsoft Office 365 verkleint het risico op het verliezen van toegang tot e-maildata en garandeert beschikbaarheid van e-maildata voor gebruikers en de business. Met dit product kunnen klanten:
  • Office 365-e-maildata veilig back-uppen naar hun omgeving;
  • afzonderlijke mailboxitems snel herstellen met verregaande fijnmazigheid;
  • eDiscovery efficiënt uitvoeren op e-mailarchieven met uitgebreide zoekmogelijkheden en flexibele opties voor herstel en exporteren.

Doordat dit nieuwe product is geïntegreerd met Veeam Backup & Replication, kunnen gebruikers met hybride omgevingen mailboxdata eenvoudig migreren tussen Office 365 en on-premise Exchange. Daarnaast vereenvoudigt de integratie het maken van back-ups en het beheren van gebruikers binnen het hybride-cloud-e-mailsysteem.

“Dit is een nieuwe stap in Veeams strategie voor het leveren van Availability in hybride clouds”, zegt McKay. “We zien veel interesse van klanten en partners in ons onlangs geïntroduceerde Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud. Nieuwe innovaties als Veeam Backup for Microsoft Office 365, Veeam Agent for Microsoft Windows en Veeam Agent for Linux duiden op een nieuw tijdperk in hoe we inspelen op zakelijke behoeften aan een uitgebreide Availability-oplossing voor virtuele, fysieke en cloudgebaseerde workloads.”

Quotes van early adopters
“De essentie van het beveiligen van data is niet het hebben van afzonderlijke tools en interfaces voor enerzijds on-premise en anderzijds clouddata. E-mail via Office 365 is vandaag de dag de belangrijkste informatie in de cloud, en door dit pad in te slaan, toont Veeam leiderschap in het tijdperk van hybrid-cloudback-up”, aldus John Nicholson, Senior Technical Marketing Manager bij VMware en gebruiker van Veeam Backup for Microsoft Office 365 bèta.

“Veel van onze klanten zijn op zoek naar een manier om hun Office 365-e-mailaccounts te back-uppen. Met Veeam Backup for Microsoft Office 365 bieden we hen een volledige back-up van al hun accounts, gehost waar zij dat willen en afkomstig van een vertrouwde naam: Veeam. Met Veeam Backup for Microsoft Office 365 kunnen onze klanten met een gerust hart slapen, omdat ze weten dat hun e-mails helemaal veilig zijn”, zegt Jérémy Verda, Executive System Engineer bij LogicalTIC SPRL en gebruiker van Veeam Backup for Microsoft Office 365 bèta.

Meer informatie is te vinden op www.veeam.com/nl/.

###

Over Veeam
Veeam kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de gehele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24.7.365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Veeam helpt ondernemingen bij het realiseren van recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan vijftien minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde herstelbaarheid, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, risico's verkleinen en investeringen en operationele kosten verlagen, zodat ze hun doelstellingen kunnen behalen.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 43.000 ProPartners en heeft meer dan 216.500 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de gehele wereld. Meer informatie is te vinden op www.veeam.com.

Contactinformatie:
LVTPR
Nienke Geudeker / Michael Ros / Eline Alberts
+31 (0)30 656 50 70 veeam@lvtpr.com

Eerder van Veeam Software  
6 dec 2019 Veeam lanceert nieuwe AWS-native back-up- en hersteloplossing op AWS Marketplace

27 nov 2019 Retailers: 5 tips om productief te zijn tijdens de feestdagen 

21 nov 2019 Veeam: In 2020 is cloud de ‘new normal’ en neemt het belang van security verder toe
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1138 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl