www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1092 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Bezoekers IT-vakbeurzen ontdekken innovaties omtrent Data Centric World

Onder andere AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam onthullen hun nieuwste IT-oplossingenUtrecht, 26 oktober 2016
Bezoekers van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event kunnen zich ook dit jaar laten informeren over de nieuwste IT-oplossingen. Op 2 en 3 november 2016 barst Jaarbeurs in Utrecht van de inspiratie, livedemonstraties en seminars omtrent het thema Data Centric World. Onder meer AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam presenteren er hun innovatieve IT-producten en -services.

AWAREWAYS, specialist op het gebied van de menselijke kant van informatiebeveiliging, presenteert op Infosecurity.nl naast zijn dienstverlening de foto-expositie ‘(No) privacy’. De tentoonstelling werd samen met fotograaf Rein Janssen en Fotodok ontwikkeld. Centraal staan enkele zeedieren die verschillende aspecten van informatiebeveiliging verbeelden. Met deze rondreizende expositie wil AWAREWAYS mensen bewust maken van de kwetsbaarheid van de informatiesamenleving en het belang van veilig werken. AWAREWAYS is te vinden in stand 01.B139 (Infosecurity.nl).

DCC Nederland levert softwareoplossingen voor onder andere netwerkbeheer, antivirus en remote desktop. Sinds kort vertegenwoordigt de onderneming als distributeur het Amerikaanse bedrijf Thycotic dat zich richt op het beveiligen van privileged accounts. Op Infosecurity.nl vertelt DCC Nederland over de Privileged Account Management-oplossingen (PAM) van Thycotic. Die stellen IT-afdelingen in staat om duizenden verschillende gebruikersaccounts op een eenvoudige manier te beheren en zo de risico’s sterk te reduceren. Bezoekers van de DCC Nederland-stand ontvangen gratis de Windows Discovery Tool van Thycotic. Met één muisklik ontdekt deze tool alle Windows-accounts met gebruikersrechten, en de tool genereert direct een gedetailleerd rapport met risico’s en tips. Meer informatie over Thycotic staat op de website van DCC Nederland. DCC Nederland is te vinden in stand 01.A117 (Infosecurity.nl).

Forcepoint is expert op het gebied van het tegengaan van insider threats, en beveiliging van content en netwerken. Het bedrijf beveiligt data in de cloud, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Tijdens Infosecurity.nl lanceert Forcepoint zijn nieuwste oplossing: SureView Insider Threat. Deze beveiligingstool geeft securityprofessionals meldingen van afwijkend gedrag en kan video’s maken van desktopactiviteiten. Zo kunnen gebruikers ingrijpen voordat data gestolen wordt. Bezoekers van de Forcepoint-stand krijgen een demonstratie van de tool en kunnen tevens aan het ‘Wheel of Security Risks’ draaien en een Radio-frequency identification-portemonnee (RFID) winnen. Meer informatie over SureView Insider Threat staat op de website van Forcepoint. Forcepoint is te vinden in stand 01.A136 (Infosecurity.nl).

Qualys is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based beveiliging en compliance. Op 2 november geeft Qualys van 13.15 uur tot 13.45 uur een lezing over Qualys Assetview en ThreatPROTECT. Het bedrijf toont hoe deze services helpen om beveiligingsbedreigingen te identificeren, te prioriteren en te herstellen. Qualys ligt toe waarom de focus van securityprofessionals beter kan liggen op het beperken van de risico’s dan op het herstellen van zoveel mogelijk kwetsbaarheden in een constant veranderend landschap. Meer informatie staat op de website van Qualys. Qualys is te vinden in stand 01.D131 (Infosecurity.nl).

Veeam maakt de Always-On Enterprise mogelijk dankzij datacenterbeschikbaarheid met ultrasnel herstel en dataverliespreventie. Het bedrijf bestaat tien jaar en licht op Storage Expo en Infosecurity.nl zijn nieuwste productinnovatie toe: Next-Generation Availability voor virtuele, fysieke en cloud-based workloads om de Always-On Enterprise mogelijk te maken. Te denken valt aan Recovery Service Level Objectives (SLO’s) van minder dan een kwartier voor alle applicaties en data, Disaster Recovery-orkestratie, beschikbaarheid voor workloads in elke cloud of op elke locatie, en proactief monitoren, rapporteren, testen en documenteren. Beursbezoekers kunnen zich door Veeam tevens laten bijpraten tijdens een van de seminars (2 november ‘Performance enhancements in Veeam Backup & Replication 9.5’, 3 november ‘How to protect yourself better from ransomware’). Meer informatie over Next-Generation Availability staat op de website van Veeam. Veeam is te vinden in stand 01.B093 (Storage Expo) en in stand 01.D070 (Datacenter & Cloud Paviljoen).

Whitepapers en andere informatie over deze exposanten staan op de websites van Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event.

##

Over Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met Data Centric World als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie of perstoegang
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Jaarbeurs  
22 okt 2019 Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

31 okt 2018 Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018

29 okt 2018 Computable eert Jan Baan met speciale award
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van woensdag 23 oktober 2019  
Aruba introduceert als eerste veelzijdig end-to-end switchingportfolio voor enterprise-campus, bedrijfsvestigingen en datacenteromgevingen

Poly brengt leven in de vergaderzaal met kinderlijk eenvoudige videoconferencing-apparaten

PQR realiseert flexibele capaciteit bij gemeente Barneveld

Dutch IT-channel Awards 2019 genomineerden zijn bekend!

Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen
Belcentrale gaat verder met nieuwe Channel Manager

Dubbele groeicijfers in Q3 2019: Veeam blijft clouddatamanagement markt domineren 

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Datto organiseert zijn grootste Europese conferentie voor Managed Service Providers ooit

Cyxtera zet Europese uitbreiding voort met datacenter in Amsterdam en bredere uitrol CXD-beschikbaarheidsplatform

Onderzoek van NTT: ‘Digital DNA’ bepalend voor cybersecurity-best practice in organisaties

Phishingmail met ‘controleer je wachtwoord’ meest succesvol

Hyarchis behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Celonis lanceert geavanceerde tools voor het optimaliseren van processen

Homerr rolt BuurtPunten netwerk landelijk uit in Denemarken samen met Bring

UPS vereenvoudigt exporteren voor Europese MKB-ondernemingen en e-tailers

Notilyze kondigt beschikbaarheid SaasNow via public cloud aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1092 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  
Logo Jaarbeurs
  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  
Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
Logo KnowBe4
Logo Hyarchis
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl