www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Bezoekers IT-vakbeurzen ontdekken innovaties omtrent Data Centric World

Onder andere AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam onthullen hun nieuwste IT-oplossingenUtrecht, 26 oktober 2016
Bezoekers van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event kunnen zich ook dit jaar laten informeren over de nieuwste IT-oplossingen. Op 2 en 3 november 2016 barst Jaarbeurs in Utrecht van de inspiratie, livedemonstraties en seminars omtrent het thema Data Centric World. Onder meer AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam presenteren er hun innovatieve IT-producten en -services.

AWAREWAYS, specialist op het gebied van de menselijke kant van informatiebeveiliging, presenteert op Infosecurity.nl naast zijn dienstverlening de foto-expositie ‘(No) privacy’. De tentoonstelling werd samen met fotograaf Rein Janssen en Fotodok ontwikkeld. Centraal staan enkele zeedieren die verschillende aspecten van informatiebeveiliging verbeelden. Met deze rondreizende expositie wil AWAREWAYS mensen bewust maken van de kwetsbaarheid van de informatiesamenleving en het belang van veilig werken. AWAREWAYS is te vinden in stand 01.B139 (Infosecurity.nl).

DCC Nederland levert softwareoplossingen voor onder andere netwerkbeheer, antivirus en remote desktop. Sinds kort vertegenwoordigt de onderneming als distributeur het Amerikaanse bedrijf Thycotic dat zich richt op het beveiligen van privileged accounts. Op Infosecurity.nl vertelt DCC Nederland over de Privileged Account Management-oplossingen (PAM) van Thycotic. Die stellen IT-afdelingen in staat om duizenden verschillende gebruikersaccounts op een eenvoudige manier te beheren en zo de risico’s sterk te reduceren. Bezoekers van de DCC Nederland-stand ontvangen gratis de Windows Discovery Tool van Thycotic. Met één muisklik ontdekt deze tool alle Windows-accounts met gebruikersrechten, en de tool genereert direct een gedetailleerd rapport met risico’s en tips. Meer informatie over Thycotic staat op de website van DCC Nederland. DCC Nederland is te vinden in stand 01.A117 (Infosecurity.nl).

Forcepoint is expert op het gebied van het tegengaan van insider threats, en beveiliging van content en netwerken. Het bedrijf beveiligt data in de cloud, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Tijdens Infosecurity.nl lanceert Forcepoint zijn nieuwste oplossing: SureView Insider Threat. Deze beveiligingstool geeft securityprofessionals meldingen van afwijkend gedrag en kan video’s maken van desktopactiviteiten. Zo kunnen gebruikers ingrijpen voordat data gestolen wordt. Bezoekers van de Forcepoint-stand krijgen een demonstratie van de tool en kunnen tevens aan het ‘Wheel of Security Risks’ draaien en een Radio-frequency identification-portemonnee (RFID) winnen. Meer informatie over SureView Insider Threat staat op de website van Forcepoint. Forcepoint is te vinden in stand 01.A136 (Infosecurity.nl).

Qualys is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based beveiliging en compliance. Op 2 november geeft Qualys van 13.15 uur tot 13.45 uur een lezing over Qualys Assetview en ThreatPROTECT. Het bedrijf toont hoe deze services helpen om beveiligingsbedreigingen te identificeren, te prioriteren en te herstellen. Qualys ligt toe waarom de focus van securityprofessionals beter kan liggen op het beperken van de risico’s dan op het herstellen van zoveel mogelijk kwetsbaarheden in een constant veranderend landschap. Meer informatie staat op de website van Qualys. Qualys is te vinden in stand 01.D131 (Infosecurity.nl).

Veeam maakt de Always-On Enterprise mogelijk dankzij datacenterbeschikbaarheid met ultrasnel herstel en dataverliespreventie. Het bedrijf bestaat tien jaar en licht op Storage Expo en Infosecurity.nl zijn nieuwste productinnovatie toe: Next-Generation Availability voor virtuele, fysieke en cloud-based workloads om de Always-On Enterprise mogelijk te maken. Te denken valt aan Recovery Service Level Objectives (SLO’s) van minder dan een kwartier voor alle applicaties en data, Disaster Recovery-orkestratie, beschikbaarheid voor workloads in elke cloud of op elke locatie, en proactief monitoren, rapporteren, testen en documenteren. Beursbezoekers kunnen zich door Veeam tevens laten bijpraten tijdens een van de seminars (2 november ‘Performance enhancements in Veeam Backup & Replication 9.5’, 3 november ‘How to protect yourself better from ransomware’). Meer informatie over Next-Generation Availability staat op de website van Veeam. Veeam is te vinden in stand 01.B093 (Storage Expo) en in stand 01.D070 (Datacenter & Cloud Paviljoen).

Whitepapers en andere informatie over deze exposanten staan op de websites van Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event.

##

Over Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met Data Centric World als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie of perstoegang
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Eerder van Jaarbeurs  
30 okt 2019 Microsoft en Mendix winnen twee Computable Awards 2019

22 okt 2019 Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

31 okt 2018 Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1138 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  

Logo Jaarbeurs

  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  


Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl