www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1210 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Vakbeurs ICT & Logistiek: smeltkroes van innovaties

Onder andere DAKOSY, Generix Group, MendriX, MobiCoach, Phidan, TomTom Telematics en Zetes demonstreren nieuwste productenUtrecht, 26 oktober 2016
Dit jaar presenteren meer dan 120 exposanten op vakbeurs ICT & Logistiek hun nieuwste producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van IT- en logistiek professionals. Bezoekers kunnen op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht onder meer in gesprek met vertegenwoordigers van DAKOSY, Generix Group, MendriX, MobiCoach, Phidan, TomTom Telematics en Zetes.

Het Duitse DAKOSY is gespecialiseerd in softwarepakketten voor transportmanagement (TMS), supply chain-management (SCM) en internationale douaneafwikkeling (ZODIAK). Het bedrijf ziet de vraag naar deze oplossingen – te integreren met interne IT-systemen en externe platforms – in de Benelux steeds meer stijgen. Daarom opent DAKOSY op 1 november 2016 een nieuwe vestiging in Eindhoven, die geleid gaat worden door Benelux-verantwoordelijke Tony Bennett. Op ICT & Logistiek is Bennett aanwezig om klanten te woord te staan en vragen te beantwoorden. Meer informatie over DAKOSY en Tony Bennett staat op de website van DAKOSY. DAKOSY is te vinden in stand 03.D052.

Generix Group, uitgever van collaborative software, helpt zijn klanten de hedendaagse uitdagingen in de digitale wereld aan te gaan: het aankoopproces vereenvoudigen, een digitale supply chain opbouwen en alle stromen dematerialiseren. Op ICT & Logistiek vertelt Generix Group over de overname van het Canadese Sologlobe, specialist in supplychain-oplossingen. Door deze acquisitie kan Generix Group zijn klanten in Noord-Amerika verder ondersteunen en een groter portfolio aanbieden met een MES-oplossing (Manufacturing Execution System). Meer informatie staat op de website van Generix Group. Generix Group is te vinden in stand 03.C094.

MendriX is een softwareleverancier voor transport en koeriers met een compleet TMS en mobiele oplossingen. Op ICT & Logistiek presenteert MendriX de vernieuwde webportal. Deze klantmodule geeft verladers de mogelijkheid hun eigen orders in te voeren, aan te passen en te traceren, en functioneert als CRM dankzij het geïntegreerde adresboek. Met de nieuwste webportal-features kan de verlader meer zelf regelen en wordt veel tijd bespaard. Zo kunnen klanten hun order nog aanpassen tot het moment dat het transport gepland wordt. Ook nieuw is de optie om Excel-adresbestanden te importeren. Kijk voor meer informatie over de webportal op de website van MendriX. MendriX is te vinden in stand 03.B080.

Als leverancier van fleetmanagement-systemen werkt MobiCoach continu aan de verbetering van logistieke processen. Op ICT & Logistiek licht MobiCoach toe hoe het bedrijf met nieuwe technieken praktische oplossingen implementeert en realiseert. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van smartphones of tablets in plaats van een vast ingebouwde boordcomputer, wordt de flexibiliteit van het fleetmanagement-systeem sterk vergroot. Denk aan een digitale handtekening – oftewel proof of delivery – of het starten van de dienst van een werknemer door zijn smartphone tegen een NFC-tag te houden, wat ervoor zorgt dat zijn urenverantwoording beter verloopt. Gecombineerd met een ingebouwde blackbox, blijft het daarnaast mogelijk voertuigspecifieke informatie te ontsluiten. Meer informatie staat op de website van MobiCoach. MobiCoach is te vinden in stand 03.B006.

Phidan, een groep van experts in supply chain-management, logistiek en procesoptimalisatie, ondersteunt organisaties met accuraat advies en strategische planning. Phidan presenteert op ICT & Logistiek zijn product PhiRater. Dit is een innovatief platform voor transport, gericht op het verbeteren van de administratieve verwerkingen en productiviteit in de transportprocessen. Met PhiRater kunnen bedrijven tachtig procent van de transportorders volledig automatiseren. Overzichtelijke grafieken en tabellen bieden een duidelijk en actueel beeld van alle order- en factuurgerelateerde stromen en bijhorende kosten. Vergelijken gaat eenvoudig en het is mogelijk om realtime in te grijpen. Meer informatie over PhiRater is beschikbaar op de website van Phidan. Phidan is te vinden in stand 03.A059.

TomTom Telematics is een businessunit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. TomTom Telematics presenteert op ICT & Logistiek onder andere de TomTom PRO 2020. Deze nieuwe driverterminal ­­­– te gebruiken in zowel personenauto’s als bestelbussen – combineert functionaliteiten die wagenparkbeheerders die gebruikmaken van de fleet management-dienst WEBFLEET, in staat stellen om al hun wagenparkvoertuigen te verbinden. Tevens kunnen bezoekers inj de stand terecht voor een demonstratie van de TomTom PRO 8 inclusief de Digitale Vrachtbrief van Pionira, en voor alle updates van WEBFLEET en OptiDrive 360 voor TRUCKS. Op woensdag 2 november (van 11.45 uur tot 12.15 uur) vertelt TomTom Telematics bezoekers van theater 1 hoe zij 'game changers' worden in fleet management. TomTom Telematics is te vinden in stand 03.C078.

Zetes Industries is een toonaangevende internationale system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor Goods Identification en People Identification. Zetes biedt zijn klanten zes gestandaardiseerde oplossingen die de fysieke wereld verbinden met de digitale: ZetesAthena (in-store management), ZetesAtlas (packaging excecution), ZetesChronos (Proof of Delivery), ZetesOlympus (Track & Trace), ZetesMedea (Logistics Excecution) en ZetesAres (Direct Store Delivery). Op ICT & Logistiek praten de experts van Zetes met bezoekers over deze oplossingen, over trends in de markt en actuele uitdagingen in specifieke branches. Meer informatie staat op de website van Zetes. Zetes is te vinden in stand 03.A070.

Whitepapers en andere informatie over deze exposanten staan op de website van ICT & Logistiek.

####

Over ICT & Logistiek
De vakbeurs ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudy’s verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s in de logistieke keten. Met Disruptive Logistics als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie of perstoegang
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Laatste van Jaarbeurs  
Microsoft en Mendix winnen twee Computable Awards 2019

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

LinQhost sluit partnership met Datadog

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Nederland in top 10 economisch meest getroffen landen door coronavirus

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NATO’s Allied Command Transformation selecteert Dataiku-platform voor AI-projecten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1210 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  

Logo Jaarbeurs

  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  


Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl