Pyramid Analytics breidt EMEA partner-ecosysteem snel uit

Expertime en QUNIS onder nieuwe partners in het Pyramid Analytics partnerprogramma

Amsterdam, 21 oktober 2016 Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, kondigt aan het zijn partner-ecosysteem in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, aanzienlijk heeft uitgebreid met meer dan 61 partners in de afgelopen 12 maanden. Het partnerprogramma biedt VAR’s, ISV’s, OEM's en SI’s wereldwijd de tools, middelen en de expertise die nodig zijn om het toonaangevende BI Office-platform naar de markt te brengen en te verkopen. Recente nieuwe partners in EMEA zijn Expertime, een snel groeiend technologie-adviesbureau gevestigd in Parijs, en QUNIS, dat gespecialiseerd is in business intelligence en big data en voor toonaangevende bedrijven in heel Duitsland werkt.

“Pyramid Analytics heeft al een sterke footprint over de hele wereld met een verscheidenheid aan partners die bewezen expertise hebben op het gebied van business intelligence, big data en applicatie-integratie,” zegt David Brierley, Senior Vice President van EMEA, APJ & LATAM voor Pyramid Analytics. “Dit partnerprogramma is bedoeld om onze wereldwijde channel-strategie te formaliseren, terwijl we visie realiseren om een ??naadloos en gebruiksklaar business analytics platform te leveren aan bedrijven over de hele wereld.”

De wereldwijde partners van Pyramid Analytics die deelnemen aan het partnerprogramma hebben recht op verschillende voordelen, waaronder training en certificering op het BI Office-platform, sales-ondersteuning en demand generation-middelen, evenals de toegang tot trial- and demo-licenties om de sales-activiteiten te ondersteunen.

“Onze klanten staan ??te popelen om inzichten uit hun data te halen en nieuwe tools te ontdekken die hen kunnen helpen datagedreven beslissingen toe te passen op hun bedrijfsvoering,” zegt Dominique Darras, Directeur Associé van Expertime Frankrijk. “De categorie business analytics biedt belangrijke groeikansen en Pyramid Analytics heeft zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers die enterprise-organisaties in staat stelt om de belofte van self-service business-analytics waar te maken. We zijn verheugd om onderd?eel te zijn van het Pyramid Analytics partnerprogramma en kijken ernaar uit om te helpen de unieke mogelijkheden die het bedrijf biedt naar de Europese markt te brengen.”

Voor meer informatie over het Pyramid Analytics Partner Program en de deelnemende partners, bezoek: http://pyramidanalytics.com/pages/partner-program-overview/reseller-oem.aspx.

Over Pyramid Analytics
Pyramid Analytics is wereld leidend met BI Office, een analytics-platform waarmee individuen - van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers - hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Dit complete web-gebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance. BI Office toont meetbare waarde, bevordert echte samenwerking, en vereenvoudigt complexe analyse. BI Office levert best-in-class analytische functionaliteit voor organisaties, on-premise of in de cloud. Teams van Pyramid Analytics zijn gevestigd in operationele centra over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek www.pyramidanalytics.com, volg ons op Twitter via @PyramidEU, en maak contact met ons op LinkedIn.

###

Meer informatie voor de pers

Pyramid Analytics
Danna Drion
Marketing Director EMEA
Danna.Drion@pyramidanalytics.com
0031 (0)6 1156 1406

Lubbers De Jong
Onno Louwen
onno@lubbersdejong.nl
0031 (0)6 26 532347

Dit bericht een aanvullend beeldmateriaal kunt u ook online vinden.