www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1185 dagen geleden)
Bedrijf:

Vesting Finance kiest Frontline voor innovatie van het CIC

Vianen, 19 oktober 2016 – Vesting Finance heeft Frontline in de arm genomen als kennispartner voor de upgrade- en innovatiefase van het Customer Interaction Center (CIC). Per 1 oktober is de samenwerking van start gegaan.

Innovatie en efficiency
Het CIC maakt het voor werknemers van Vesting Finance mogelijk om inkomende telefoongesprekken te ontvangen (inbound) en te bellen naar interne en externe nummers (outbound). Sinds 2010 is het CIC in gebruik. Om klanten goed van dienst te kunnen blijven, is het noodzakelijk stappen te maken op het gebied van innovatie en efficiency.

Frontline zorgt ervoor dat het CIC gemigreerd wordt naar de laatste software release binnen het nieuwe architectuurlandschap van Vesting Finance. Voor een optimale bereikbaarheid gaat het CIC in een later stadium een grotere rol spelen binnen de organisatie. Zowel de interne als de externe bereikbaarheid wordt hiermee verbeterd en ook zorgen de uitgebreidere functionaliteiten ervoor dat klanten over alle kanalen geholpen worden.

Kennis- en implementatiepartner
Uit de leveranciersselectie door Vesting Finance, bleek dat Frontline de beste organisatie was om de samenwerking mee aan te gaan. Nadat de technische en functionele eisen en wensen in kaart gebracht zijn, is het project van start gegaan. Frontline treedt op als kennis- en implementatiepartner en ondersteunt bij het dagelijks gebruik en beheer van het CIC.
“Frontline beschikt over brede kennis, waarbij CIC hun core business is. Ook mag gezegd worden dat Frontline al vijf jaar de award voor Most New Customer EMEA (Europe, Middle East en Africa) van Interactive Intelligence heeft ontvangen. Voor ons niet onbelangrijk in het keuzeproces. Daarnaast is het algehele gevoel bij Frontline positief. Frontline bestond in 2015 al 25 jaar en kan dus gezien worden als een betrouwbare en solide partner. Ook is Frontline actief binnen België en heeft daar meerdere, grote implementaties uitgevoerd de afgelopen jaren. Met het oog op de toekomst was dit voor ons waardevol, aangezien wij ook een vestiging in België hebben”, aldus Rogier Scheeringa, Projectmanager bij Vesting Finance.

Passende oplossing
Scheeringa vervolgt: “Tijdens verschillende gesprekken bleek dat wat Frontline te bieden heeft goed aansluit bij de wensen van Vesting Finance. Het kennisniveau is hoog en alle wensen en integratievraagstukken van Vesting Finance werden adequaat behandeld. Vanaf het eerste moment was het gevoel heel goed, wat vertrouwen geeft in Frontline als partner voor de toekomstige implementatie- & verbeterslagen”.

Tjerk van Zoest, Senior Accountmanager bij Frontline: “We zijn er trots op dat Vesting Finance voor Frontline heeft gekozen. Het CIC is een passende oplossing voor hun organisatie. Samen maken we de komende tijd een verbeterslag waardoor zij de verschillende mogelijkheden van het CIC optimaal gaan gebruiken. Uiteindelijk gaat het niet alleen om het product dat we implementeren: Wij zorgen ervoor dat het ook echt een passende oplossing is en blijft.”


Over Vesting Finance
Als specialist in het voorkomen en terugdringen van betalingsachterstanden, zorgen wij voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen. Flexibele IT-systemen ondersteunen u in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn, maar het echte verschil maken onze 500 gedreven professionals

Wij versterken uw team waar nodig, adviseren, of nemen uw volledige beheer (BPO), of onderdelen ervan uit handen. Maatwerk en borging van processen zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening, waarbij wij beschikken over alle benodigde certificeringen. Uw portefeuille is in vertrouwde, professionele handen. We werken accuraat, transparant, ook richting uw klanten, en denken in oplossingen. Zo dragen wij tevens bij aan een positieve beleving van uw merk. www.vestingfinance.nl


Over Frontline
Frontline is expert op het gebied van klantcontactcenter oplossingen. Deze oplossingen bevatten daarnaast geavanceerde mogelijkheden voor bijvoorbeeld gespreksopname, WFM en de integratie van CRM/ERP pakketten. De klanten van Frontline werken, net als Frontline zelf, klantgericht. De klantcontact afdeling is het kloppend hart van hun organisatie. Centraal staat een goede bereikbaarheid en een adequate afhandeling van elk klantcontact. Dat is waar het om draait, daar wordt u door uw klanten op beoordeeld en daar kan Frontline u bij helpen. Wij creëren klantbeleving! www.frontline.nl


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rogier Scheeringa
r.scheeringa@vestingfinance.nl | 035-79 99 100
Of bezoek de website: www.vestingfinance.nl

Tjerk van Zoest
tjerk.van.zoest@frontline.nl | 088-2680780
Of bezoek de website: www.frontline.nl
Eerder van Frontline Solutions  
10 dec 2019 Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions

16 mei 2019 Frontline versterkt haar cloud propositie

9 apr 2019 Frontline maakt Skype for Business in combinatie met een omnichannel contact center beschikbaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1185 dagen
Frontline Solu.. contact  

Logo Frontline Solutions

  +31 882 680 780
  frontline-solutions.nl
Frontline Solu.. sociaal  


Frontline Solu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl