Datum: (639 dagen oud)
Bedrijf:

CLOUDOE maakt stap naar TelecomproviderHet gaat goed met het Bossche CLOUDOE. Sinds mei 2016 is CLOUDOE één van de exclusieve Interactive Intelligence PureCloud Partners in Nederland. Hiermee verschaft CLOUDOE zich een sterke positie in de contactcentermarkt. Daar blijft het niet bij. CLOUDOE is sinds 1 oktober 2016 officieel telecomprovider met een eigen Hosted Telecom platform en SIP-netlijnen gebaseerd op professionele carrier-grade Broadsoft technologie.

“Ons klantenbestand groeit sterk en daarnaast hebben we onlangs 4 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Vanzelfsprekend als doel om onze klanten nog beter te bedienen”. Martien Verhoeven, mede-eigenaar CLOUDOE, licht de groei toe: “Groei is het uitgangspunt van elke organisatie, maar ook een grote valkuil. Dat klinkt misschien vreemd, maar groei vergt een zorgvuldig, strategisch meerjarenplan. We gaan niet voor het snelle succes. Nu niet en straks niet. CLOUDOE staat voor uitmuntende, laagdrempelige service. Alles wat wij doen staat in dienst van onze klanten. Onze grootste drijfveer is om de verwachting van onze klanten waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Dat betekent ook dat we weloverwogen, strategische keuzes maken om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Groei zonder groeipijn noemen wij dat”.  

Samen bereik je meer

“Wholesaledealer, reseller of leadgenerator. De drie smaken van het partnermodel van CLOUDOE. De groei van CLOUDOE heeft ertoe geleid dat er een partnermodel is opgezet. Door het invoeren van het partnerkanaal bedienen we steeds meer klanten op nationale schaal. Daarnaast vergroten we hiermee het aantal verkoopkanalen voor hosted telecom en contactcenters”, aldus Martien.

Betrouwbaarheid op dienstverlening

CLOUDOE werkt samen met wereldwijd gerenommeerde partijen uit de telecombranche. Denk bijvoorbeeld aan Broadsoft en Interactive Intelligence. Martien: “Die samenwerkingen zijn van elementair belang. We leveren voor onze klanten cruciale diensten die altijd beschikbaar moeten blijven. Door deze samenwerkingen voldoen we niet alleen aan de verwachtingen, maar vooral ook aan de eisen van onze klanten. Voor ons is dat vanzelfsprekend en een receptuur voor de toekomst”. 

--

CLOUDOE is specialist op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en klantcontact. 

Adres: Graaf van Solmsweg 50 5222 BP ’s-Hertogenbosch.
voor meer informatie: info@cloudoe.nl.
Voor perscontact: martien@cloudoe.nl