Acer BE0-monitoren: briljant beeld in een ZeroFrame-design

Deze feature-rijke modellen zijn voorzien van een 100 procent sRBG-dekking; EyeProtect vermindert vermoeidheid van de ogen en multi-streaming biedt ondersteuning voor maximaal drie extra monitorenSamengevat door de redacteur
  • 24-inch FHD en 27-inch WQHD-monitoren bieden een ultra-heldere en haarscherpe beeldkwaliteit in een ZeroFrame-design met een 178-graden kijkhoek
  • De uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid met een 100 procent sRGB-dekking is een belangrijk voordeel voor fotografen, ontwerpers en andere grafische professionals en liefhebbers
  • De Acer EyeProtect-technologie bevat een aantal functies, waaronder een blauw licht-filter en een ontspiegeld scherm om vermoeidheid van de ogen te voorkomen
  • Picture-in-picture en multi-stream-technologie bieden multi-tasking-mogelijkheden
  • De verstelbare ErgoStand biedt een kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling voor een optimale ergonomie en maximaal comfort
  • Uitzonderlijke connectiviteit inclusief USB 3.1 (Gen1) type-C-poort, HDMI met MHL, DisplayPort, MiniDisplay Port, DisplayPort out+SPK en een USB 3.0-hub
Den Bosch, 17 oktober 2016 - Acer kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van de Acer BE240Y, BE270U en BE270UA monitoren, met adembenemende beelden dankzij haarscherpe FHD- en briljante WQHD-resoluties. Het ZeroFrame-ontwerp is verpakt in 24- en 27-inch panelen.

Deze geavanceerde, feature-rijke displays zijn ideaal voor grafische professionals, zoals art directors, fotografen, videografen en website-ontwerpers en liefhebbers die genieten van fotografie en video-editing. Dankzij een IPS-paneel met een brede kijkhoek van 178 graden is de visuele samenwerking met anderen, aan gezamenlijke projecten of het delen van foto's en video's met vrienden, veel gemakkelijker.

“Onze nieuwste monitoren leveren prachtige beelden in een feature-rijk, ergonomisch ontwerp voor klanten die een compromisloze kijkervaring willen", aldus Maikel Weijers - Product Manager Monitoren Benelux. “Naast een optimaal kijkcomfort bieden ze fantastische mogelijkheden voor multitasking met multi-streaming en picture-in-picture in een energie-efficiënt design.”

Picture-in-picture en multi-streaming verhogen productiviteit
Met picture-in-picture kunnen klanten een film of video bekijken tijdens het werken. Multi-streaming-technologie biedt ondersteuning voor maximaal drie extra monitoren via een enkele kabel door gebruik te maken van een video-hub of het in serie schakelen via DisplayPort. Het zero-frame-ontwerp zorgt voor een naadloze weergave van alle gekoppelde monitoren.

De Acer BE0-serie voldoet aan de hoogste normen voor kleurnauwkeurigheid met een 100% sRGB-dekking en een 6-assige kleuraanpassing. De BE270U en BE270UA hebben een 16:9 beeldverhouding, een 3502 cd/m helderheid en 16,7 miljoen kleuren, terwijl de BE240Y een helderheid van max. 2502 cd/m biedt. Een scherpe contrastverhouding van max. 100.000.000:1 en een 6 ms responstijd dragen bij aan de verbluffende beeldkwaliteit. Acer EyeProtect bevat diverse functies speciaal gericht op langdurig en intensief gebruik door bijvoorbeeld programmeurs, schrijvers en grafische ontwerpers om vermoeidheid van de ogen te voorkomen.

De ergonomische, multifunctionele ErgoStand is kantelbaar van -5 tot 35 graden, zwenkt tot 60 graden, kantelt tot 5,9 inch en draait +90 graden. Het design is voorzien van een snelkoppelingsmechanisme dat de monitor snel van de standaard scheidt en kan via VESA-wandmontage worden gemonteerd om bureauruimte te besparen.

Snelle connectiviteit met HDMI® met MHL, USB-type-C en meer
Deze praktische monitoren bieden een scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI®, DisplayPort™ (v1.2), Mini DisplayPort, DisplayPort out+SPK, en een USB 3-hub (1 up/4 down) voor het aansluiten van meerdere randapparaten tegelijk. De BE240Y/BE270U bieden ondersteuning voor de USB 3.0-standaard en kunnen portabel devices opladen via MHL. De USB 3.1 type-C-poort van de BE270UA maakt een ultrasnelle overdracht mogelijk van voeding, data en hi-res video/audio met slechts één poort. Twee 2W luidsprekers leveren een hoogwaardig geluid.

Naast de ENERGY STAR® en TCO 7.0 certificering is de Acer BE0-serie klaar voor de EPEAT® Gold-registratie, het hoogste niveau van EPEAT dat beschikbaar is. De Acer BE0-serie is kwikvrij en voorzien van LED-achtergrondverlichting en verbruikt hierdoor minder energie dan standaard CCFL-backlit displays waardoor ze veiliger zijn voor het milieu.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe Acer BE240Y, BE270UA en BE270U monitoren worden aangeboden via value-added resellers en channelpartners in december met een 3-jaar beperkte garantie op onderdelen en arbeid. Verwachte verkoopprijzen beginnen respectievelijk bij € 299, € 369 en € 399.
De displays worden ondersteund door professionele en hoogwaardige technische ondersteuning met een garantie van 3 jaar.

###

Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is een hardware + software + services bedrijf dat zich heeft toegelegd op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Het productaanbod van Acer bestaat uit pc's, beeldschermen, projectoren, servers, tablets, smartphones en wearables. Daarnaast ontwikkelt Acer cloudoplossingen om dingen te koppelen in het Internet of Things. Acer viert in 2016 haar 40ste verjaardag en is een van 's werelds top 5 pc-bedrijven. Er werken wereldwijd 7.000 mensen en Acer is actief in meer dan 160 landen. Kijk voor meer informatie op www.acer.com.

Mediacontact

Acer Benelux
Anniek van Doorenmalen
Tel: +31(0)736459664
E-mail: anniek.van.doorenmalen@acer.com

Sterre Swank
Tel: +31(0)736459667
E-mail: sterre.swank@acer.com

Pride PR
Nikki Hendriks
Tel: +31 71 568 0028
E-mail: acer@pridepr.nl

© 2016 Acer Inc. Alle rechten voorbehouden. Acer en het Acer-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Andere handelsmerken, geregistreerde handelsmerken en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving of verplichting worden gewijzigd en zijn mogelijk niet via alle verkoopkanalen beschikbaar. Vermelde prijzen zijn door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen en kunnen per locatie verschillen. Waar van toepassing verkoopbelasting extra.