www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:

Denon® werkt samen met Amazon om HEOS® netwerkaudioapparaten te voorzien van spraakherkenning door middel van Alexa

Overal verbazingwekkend geluid met het populair draadloos multiroom-systeemEindhoven, 17 oktober 2016 - Denon®, toonaangevend fabrikant van hoogwaardige home- en persoonlijke audioproducten, kondigt aan te gaan samenwerken met Amazon om de handsfree spraakdienst Amazon Alexa te integreren. Als alles volgens planning verloopt, zullen Denon en Amazon het HEOS draadloze multiroom-geluidsplatform in kwartaal 1 van 2017 geschikt maken voor spraakherkenning. Dat ligt in het verlengde van de stap die Denon eerder dit jaar zette, toen het een speciaal spraakherkenningsteam samenstelde onder leiding van Robby Kilgore. Het team heeft in korte tijd aanzienlijke vooruitgang geboekt op dit nieuwe terrein van gebruikerservaringen.

“Denon heeft 100 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, innovatie en design, en we hebben onze klanten altijd de best mogelijke audio-ervaring willen bieden, en dat doen we nu met Amazon Alexa,” aldus Brendon Stead, SVP Productontwikkeling bij Denon. “De recente veranderingen waarbij mensen het liefst spraak gebruiken om muziek te zoeken, op te halen en te beheren, zijn voor ons een uitgelezen kans om dat erfgoed van technische klasse en innovatie in te zetten om compleet nieuwe ervaringen te bieden.”

Voor HEOS-gebruikers houdt dat in dat zij hun HEOS-producten door middel van de Alexa-spraakdienst met hun eigen stem zullen kunnen bedienen in plaats van met de HEOS-app op een iOS-, Android™- of Amazon Fire™-apparaat. Gebruikers zullen gewoon kunnen vragen om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, nieuws en lokale informatie te ontvangen, slimme huishoudelijke apparaten aan te sturen, enzovoorts.  De nieuwe muziekfunctionaliteit zal naar verwachting vanaf kwartaal 1 van 2017 beschikbaar zijn voor alle HEOS-geschikte apparatuur.

“Amazon en Denon delen dezelfde passie voor innovatie en design” aldus Steve Rabuchin, Vice President van Amazon Alexa. “We vinden het fantastisch om samen met Denon, audioproducten van topkwaliteit vanaf begin volgend jaar te voorzien van handsfree spraakherkenning. Klanten van HEOS en Amazon Alexa zullen binnenkort al kunnen profiteren van het gemak van de Alexa-spraakdienst plus topkwaliteit home-audio, waarmee we weer wat dichter bij ons doel zijn gekomen om ieder apparaat bij klanten thuis geschikt te maken voor Alexa-spraakherkenning."

De HEOS-serie is in 2014 door Denon gepresenteerd en blijft zich ontwikkelen om tegemoet te komen aan de eisen van consumenten in een tijd waarin de populariteit van draadloze multiroom-audiosystemen toeneemt. HEOS is speciaal geschikt voor meerdere ruimten en heeft vier fantastische draadloze luidsprekers voor meerdere zones; de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en  HEOS 7; de HEOS HomeCinema soundbar en subwoofer, de HEOS Drive versterker voor meerdere zones en de HEOS Link en HEOS Amp, die HiFi-systemen en passieve luidsprekers voorzien van de HEOS-functionaliteit. 

Met HEOS kunt u in elke of alle kamer(s) van het huis genieten van de geluidskwaliteit van Denon door via de voor iOS, Android and Amazon Fire beschikbare HEOS-app eenvoudig verbinding te maken met een bestaand WiFi-netwerk. Gebruikers kunnen het multiroom-geluid onmiddellijk en eenvoudig bedienen en in iedere ruimte vanaf ieder HEOS-apparaat muziek laten weerklinken. Nog een extraatje is de mogelijkheid om audio met hoge resolutie af te spelen via HEOS-apparaten om de Denon-prestaties ten volle te benutten. Daarnaast kunnen gebruikers hun HEOS-luidsprekers dankzij de ingebouwde Bluetooth® ook zonder netwerk gebruiken, bijvoorbeeld in het park of op het strand.  

HEOS speelt moeiteloos de favoriete muziek van gebruikers af via wereldwijd toonaangevende cloudbronnen als, Spotify®, TuneIn internetradio, TIDAL, Napster, Deezer, Mood:Mix en Soundcloud®. Daarnaast heb je de mogelijkheid content vanaf je smartdevice, pc, Mac of NAS-station naar ieder thuisnetwerk te streamen.

De HEOS-serie van Denon zal zijn productlijn in de toekomst verder uitbreiden en de gebruikerservaring blijven verbeteren met nieuwe, innovatieve diensten, functies en producten.

Het HEOS draadloze multiroom-audiosysteem is verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers. Ga voor meer informatie naar www.denon-hifi.nl, Denon op Facebook via Facebook.com/DenonBenelux en YouTube via youtube.com/user/DenonEurope.

###

Over Denon
Denon is al sinds 1910 leverancier van professionele apparatuur voor de opnamestudio- en omroepbranche. Het bedrijf is koploper op het gebied van fabricage van hoogwaardige systemen voor home theatres en audio- en softwareproducten. De producten van het merk Denon worden internationaal erkend als innovatief en grensverleggend. Denon kan terugblikken op een lange reeks technische innovaties, waaronder de ontwikkeling en eerste commerciële toepassing van digitale PCM-audio.

Over D&M Holdings
D&M Holdings is een mondiaal opererend bedrijf dat over de hele wereld beheer- en distributieplatforms levert aan vooraanstaande ondernemingen in de consumentenmarkt, voertuigbranche en het commerciële en professionele audio- en videosegment, waaronder Denon®, Marantz®, Boston Acoustics®, Denon DJ en D&M Professional. Onze technologieën tillen de beleving van beeld en geluid naar een hoger niveau. Alle product- en merknamen met een handelsmerksymbool zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van D&M Holdings of haar dochterondernemingen. Ga voor meer informatie naar www.dmglobal.com.

Voor meer informatie:
Neem voor meer informatie over reviewsamples en andere vragen contact op met:

Nikki Hendriks
T: 071-5680028
E: DM@pridepr.nl

Denon is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van D&M Holdings, Inc.
Laatste van Denon Europe B.V.  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 38 dagen
Denon Europe B.. contact  

Logo Denon Europe B.V.

  +1 201. 762. 6500
  info@dmglobal.com
  www.denon-hifi.nl
Denon Europe B.. sociaal  


Denon Europe B.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl