Programma Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bekend

Data Centric World staat centraal tijdens grootste IT-beurs van NederlandUtrecht, 17 oktober 2016 – Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Data Centric World. Het is het overkoepelende thema van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Bezoekers krijgen hier onder meer inzicht in de ontwikkelingen in dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. Het seminarprogramma omvat onder andere de volgende hoogtepunten.

Mark Crosbie geeft een kijkje onder de motorkap bij Dropbox. Als leider van het Trust & Security Team voor Dropbox EMEA is hij verantwoordelijk voor het risico- en securitymanagement. Met ruim twintig jaar ervaring in informatiebeveiliging, waaronder bij Facebook, HP en IBM, deelt hij interessante informatie over security in het bedrijfsleven en op consumentengebied. Of bent u benieuwd naar wat cyberdreigingen betekenen voor (toekomstige) militaire conflicten? Zorg dan dat u bij de sessie van brigade-generaal Hans Folmer bent over de toenemende afhankelijkheid van digitale systemen en informatie, en hoe dat de wereld kwetsbaar maakt. Folmer is sinds 2015 de eerste commandant van het Defensie Cyber Commando, de eenheid van de Nederlandse krijgsmacht voor het ondersteunen van militaire operaties met cybercapaciteiten.

Daarnaast zijn er onder anderen de volgende interessante sprekers.
  • Rickey Gevers – Chief Intelligence Officer RedSocks: Verborgen verhalen binnen de MH17-onderzoeksraad.

  • Frank Buytendijk – VP & Fellow Gartner Research: Wat is echt? Wat is waar? En maakt dat uit in de datagedreven wereld?

  • Lee Lawson – Hoofd van de Counter Threat Unit Special Operations bij Secure Works: Advanced Incident Investigation – Lessons Learned From APT Victims.

  • Erik Zandboer – Advisory vSpecialist EMEA Dell EMC: Pre-engineered Hybrid Cloud-oplossingen specifiek ontwikkeld voor tweede- en derde platform-omgevingen.

  • Eric Otten – ITaaS Architect bij Telindus: Vijf randvoorwaarden die de IT-afdeling moet realiseren.

  • Hylke Peek – Data Solution Consultant The Backbone: IT Performance en Business Performance, een (on)logische combinatie?

  • Paul Ducklin – Blogger Naked Security en Senior Security Expert Sophos: How To Recover From Ransomware Without Paying...

  • Julien Simon – Principal Technical Evangelist Amazon Web Services: Building A Serverless Data Pipeline With AWS.

  • Andy Patel – Cyber Gandalf & Security Research and Technologies F-Secure: The Evolution Of Cyber Security.
Ivo Meertens, beursmanager van de drie beurzen: “Bij het invullen van het programma van deze IT-vakbeurzen laten we ons leiden door actualiteiten en vragen uit de markt. Door hier tijdens de drie beurzen met een uitgebreid scala van sprekers op in te gaan, bieden we een totaalaanbod voor het vergaren van relevante kennis op dit gebied. Zo zijn bezoekers in slechts twee dagen weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT, cloud, security en nog veel meer.”

Het volledige programma vindt u op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Registreren voor gratis toegang kan via respectievelijk http://www.infosecurity.nl/registreren, http://www.storage-expo.nl/registreren en http://www.thetoolingevent.nl/registreren.

###

Over Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudy’s delen marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met Data Centric World als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl