Central Point wint aanbesteding Waterschapsbedrijf Limburg

Central Point heeft de aanbesteding voor het leveren van ICT hardware gewonnen bij Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en doet dit door het afvalwater te transporteren en te zuiveren en ontwaterd slib te drogen. Het afvalwater is afkomstig van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel. Jaarlijks produceert Waterschapsbedrijf Limburg 150 miljoen m3 gezuiverd afvalwater en 100.000 ton zuiveringsslib en vormt hiermee een belangrijke schakel in de waterketen. Central Point gaat samen met ARP en Infotheek, Waterschapsbedrijf Limburg voorzien van ICT-werkplek hardware, zoals desktop, laptops, tablets en accessoires. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met optioneel tweemaal één jaar verlenging.

Ronald Ederveen, Directeur Central Point Business Solutions:
“Wij zijn blij met deze gunning door Waterschapsbedrijf Limburg. Central Point staat primair bekend om haar state-of-the-art webshop, maar heeft ook voor (semi-)overheidsklanten een bedieningsconcept waarmee wij klanten voorzien van advies en tal van logistieke-, installatie- en onderhoudsdiensten. Met deze dienstverlening zorgen wij ervoor dat instellingen als het Waterschapsbedrijf Limburg beschikken over een innovatieve en efficiënte werkplekautomatisering.”

Roel Peels, Teamleider IT Waterschapsbedrijf Limburg
“Wij streven ernaar onze medewerkers de beste werkomgeving te bieden. Dat betekent ook dat we ernaar streven de beste werkplek in te richten; we willen dat collega’s informatie makkelijk samen kunnen delen en dat informatie overal toegankelijk is voor onze medewerkers. Goede hardware is daar een belangrijk onderdeel van.”

Over Centralpoint.nl
Centralpoint bestaat sinds 2001. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Nederland met een omzet van ruim honderd miljoen euro. Centralpoint ziet het als haar missie om in alle mogelijke ICT-wensen van organisaties te voorzien. Bij Centralpoint kan werkelijk ieder product besteld worden. Van populaire smartphones en tablets tot de betrouwbaarste servers en storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Altijd in de gewenste hoeveelheid en binnen de gewenste levertermijn.

Centralpoint Business Solutions
Naast dat u eenvoudig online producten kunt vinden en bestellen bij Centralpoint.nl, de online IT-hardware leverancier van Nederland, biedt Centralpoint Business Solutions middelgrote en grote bedrijven en (overheids-) instellingen de mogelijkheid om via een eigen klantspecifieke webportal

ICT-producten te bestellen. Via uw eigen portal heeft u inzicht in uw openstaande offertes, orders, leveringen en facturen. U heeft tevens de beschikking over een eigen gespecialiseerd klantenteam inclusief een vaste accountmanager. Zij helpen u graag met een onafhankelijk besteladvies over kantoorautomatisering en datacenter oplossingen. Samen met een aantal business partners bieden wij u diepgaande ICT-infrastructuurkennis, waardoor u profiteert van een uitgebreid advies van gespecialiseerde partijen en bieden wij u alle IT-dienstverlening die u van uw hardware leverancier mag verwachten.