www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1320 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Bomvol seminarprogramma rondom Disruptive Logistics tijdens vakbeurs ICT & LogistiekUtrecht, 13 oktober 2016 – De innovatie binnen de logistieke sector gaat tegenwoordig verder dan techniekgedreven procesoptimalisatie. Hoe kunnen bedrijven zich verzekeren van een toekomstbestendig businessmodel? Op 2 en 3 november 2016 worden IT- en logistiekprofessionals op de vakbeurs ICT & Logistiek geïnspireerd tijdens verschillende seminars met als overkoepelend thema Disruptive Logistics. Bezoekers krijgen handvatten aangereikt om synergie tussen technieken, processen en mensen te realiseren. Het programma van ICT & Logistiek staat bol van visionaire sprekers en sessies met praktijkvoorbeelden die bezoekers helpen zelf meer smart en disruptief te werken.

Een van de kennissessies is die van Walther Ploos van Amstel, goeroe in de logistieke sector en gespecialiseerd in stedelijke distributie. Hij licht toe waarom stadslogistiek slimmer, schoner, stiller en veiliger moet worden. René de Koster, Professor of Logistics and Operations Management aan Erasmus University, vertelt vanuit een wetenschappelijk perspectief over mechanisatie en warehousing, nu en in de toekomst. In aansluiting op de presentatie van De Koster spiegelt Raymond Tukker het verhaal van De Koster aan de praktijk. Als ervaren interim-manager voor onder andere Ahold en Wehkamp verklaart Tukker de aandachtspunten bij het implementeren van een gemechaniseerd distributiecentrum. Ook op donderdag 3 november spreekt Jasper Kuin, New Business Developer bij KPN, over de invloed van het Internet of Things op de logistiek.

Enkele andere interessante activiteiten en sprekers tijdens ICT & Logistiek

- Voorverkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent van het Jaar. Vijf logistieke managers en vijf jonge logistieke talenten strijden om een podiumplek op de verkiezingsdag op 30 maart 2017. In beide categorieën blijven tijdens deze voorverkiezing de drie beste kandidaten over. Dit seminar vindt plaats op woensdag 2 november van 15.00 uur tot 17.00 uur.

- Beurstours: op beide beursdagen zijn er rondleidingen langs exposanten met innovatieve oplossingen. Dagelijks vinden er vier tours plaats met verschillende thema’s: Automatische Identificatie en Mobiliteit, Warehouse Management Systemen, Transport Management Systemen, en Fleet Management Systemen. Rondleidingen starten op de AIM Nederland-stand en de TLN-stand. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor registreren via het programma.

- Lancering LSCM-classificatieplatform: vLm-voorzitter prof.dr. Jack van Veen lanceert officieel LSCM, hèt classificatieplatform voor logistiek en supply chain professionals. De classificatiestructuur is gebaseerd op een combinatie van opleidingsniveau, werkervaring en competenties, inclusief een systematiek voor het prikkelen van kennisonderhoud. LSCM is initiatief van vLm, onder andere ondersteund door Topsector LogistiekTLN, HBO Onderwijssector, Yacht en JLN. De lancering vindt plaats op woensdag 2 november van 14.00 uur tot 14.45 uur in Theater 4. Na afloop kunnen bezoekers peilen wat hun niveau en startpunt is in het LSCM.

- Seminar Eugene Kersjes, Vice-President van Ricoh Supply Chain Management, die vertelt over de verbouwing van het distributiecentrum van Ricoh. Daarbij werd flink geïnvesteerd in innovaties als smart glasses, drones en virtual reality in samenwerking met DHL. Dit seminar vindt plaats op woensdag 2 november van 11.00 uur tot 11.45 uur in Theater 4.

Kijk voor meer informatie op de website van ICT & Logistiek. Hier staat ook het volledige beursprogramma. Registreren voor toegang kan gratis via deze pagina.


###

Over ICT & Logistiek
De vakbeurs ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudy’s verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s in de logistieke keten. Met Disruptive Logistics als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie

LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Jaarbeurs  
Microsoft en Mendix winnen twee Computable Awards 2019

Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1320 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  

Logo Jaarbeurs

  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  


Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Logo commercetools
Logo Infor
Logo Pegasystems
Logo Auth0
Logo Sharp Electronics Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88424 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8046 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl