Datum: (620 dagen oud)
Bedrijf:

G DATA op InfoSecurity.nl 2016Op 2 en 3 november vindt ’s Nederlands grootste IT security-evenement plaats in de Jaarbeurs in Utrecht: InfoSecurity.nl. G DATA is, net als elk jaar, vertegenwoordigd op de beurs en nodigt u van harte uit.

  • Wat: InfoSecurity.nl 2016
  • Waar: Utrecht, Jaarbeurs, stand 01.C123
  • Wanneer:
    • 2 & 3 november
    • 9.30u. – 17.00u.

Ransomware
Ransomware is één van de snelst groeiende cyberbedreigingen van ondernemingen. Hoe groot is het probleem eigenlijk? En welke stappen kun je als ondernemer nemen om het risico in te perken? En welke technologieën biedt G DATA om computers tegen ransomware te beschermen? Deze en meer vragen worden beantwoord door Security Evangelist Eddy Willems. Hij geeft op de stand een presentatie over ransomware. Mis het niet! 

Eddy Willems spreekt zowel op 2 als op 3 november om 12.00u. en om 15.00u. op stand 01.C123.

Managed Services
Steeds meer ondernemingen, zowel groot als klein, hebben geen tijd of zin meer om hun expertise over cybergevaren en IT security goed op peil te houden en hun beveiliging op de laatste stand der techniek af te stemmen. Voor die bedrijven is G DATA Managed Endpoint Security de ideale oplossing. De automatiseerder, IT-specialist of IT-reseller kan de eindgebruiker alle zorgen uit handen nemen en de beveiliging altijd real-time op afstand beheren en optimaliseren. Meer informatie hierover is uiteraard te krijgen tijdens de beurs. Spreek één van onze medewerkers aan!

G DATA en Microsoft Azure
G DATA Managed Endpoind Security for Azure is nu beschikbaar. Vanaf nu kunt u de optimale IT beveiliging van G DATA ook binnen de cloud-omgeving van Microsoft gebruiken. U kunt zelfs kiezen voor de Duitse Cloud van Microsoft, waarmee uw documenten onder de Duitse dataprotectiewetgeving en met de beveilingsoplossingen van G DATA zelfs veilig zijn voor inlichtingendiensten en overheidsspionage. Stuart Wheeler, Global Manager Technical Presales van G DATA geeft hierover meer informatie in een dagelijkse presentatie op de stand.

Stuart Wheeler spreekt zowel op 2 als 3 november om 14.00u. op stand 01.C123.

Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan! Stuur hiervoor een mailtje naar sales@gdata.nl.

Hopelijk tot op 2 of 3 november!

Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Bijna 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won negen van de testen van de Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.