Datum: (620 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel demonstreert zijn wifi expertise op Broadband World Forum 2016

Klant centraal en ontsluiting van klantpotentieel met “Your Networking Ally”Hoofddorp, 12 oktober 2016 – Zyxel Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, zal een reeks innovaties op het gebied van breedbandtoegang en thuisnetwerken demonsteren op stand B90 tijdens het Broadband World Forum 2016 op 18-20 oktober in Londen.

Op het evenement worden de volgende expertise gebieden belicht:
  • Realisatie van uitmuntende wifi: Zyxel biedt uitstekende wifi-ervaringen, met hogere snelheden, een betere dekking en naadloze connectiviteit door het ontwikkelen van netwerkoplossingen waarbij de klant centraal staat.
  • Gigabit-snelheid in de woning: Zyxel levert bandbreedte met gigabit-snelheid in de woning door het optimaliseren en integreren van diverse FTTx-toepassingen, met de vrijheid de diensten eenvoudig te implementeren op GPON en G.fast.
  • Verbetering van gebruikerservaring: Zyxel demonstreert hoe zijn ONE Connect-oplossing service providers helpt bij het verbeteren van de gebruikerservaring van eindgebruikers, het versnellen van de set-up en het verminderen van de support kosten door ‘zero touch’ wifi-configuraties en tools die het op afstand diagnosticeren en oplossen van problemen mogelijk maken.
Beste draadloze breedband innovatie
Zyxel toont op de beurs zijn nieuwste LTE4506 Homespot Router. Deze router is genomineerd voor de “Best Wireless Broadband Innovation” Broadband World Forum Award en geselecteerd door O2 Tsjechië als de premium LTE-modem. De homespot kan dienen als de belangrijkste internet router voor thuis, evenals de ideale metgezel voor elke gezinsvakantie, zolang de LTE-service wordt gedekt.

Tomáš Kohout, Business Development Manager van O2 Tsjechië: “We wilden een premium product bieden dat de nieuwste LTE-technologie versterkt om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten tegemoet te komen. Zyxel’s LTE4506 is de beste homespot router die er in de markt te vinden is. We hebben al meer dan tien jaar een hechte relatie met Zyxel en zijn ervan overtuigd dat de LTE4506 superieure draadloze breedband prestaties zal leveren met een geweldige gebruikerservaring voor onze klanten.”

Bezoekers krijgen ook een eerste blik op Zyxel’s nieuwe Multi-Path Transmission Control Protocol (MPTCP), geleverd met software van derden. De MPTCP-functie stelt carriers in staat om DSL- en LTE-netwerken te combineren om zo meer netwerk snelheid, bereik en veerkracht aan klanten te leveren.

Daarnaast zullen bezoekers voor het eerst de nieuwe huisstijl van Zyxel zien. Door zich te presenteren als “Your Networking Ally,” benadrukt Zyxel zijn kerncompetentie en de nauwe relatie met zijn klanten.

ZyXEL op BBWF 2016:
Datum: 18-20 oktober 2016
Locatie: ExCel Centre in Londen, UK
Stand: B90

Voor meer informatie zie: bbwf.zyxel.com

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl