www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1073 dagen geleden)
Bedrijf:

VCD breidt portfolio uit met customized business apps in samenwerking met Any2info

De groeiende vraag naar mobiele toepassingen en business apps is voor VCD CSS de aanleiding om een partnership aan te gaan met Any2info. De samenwerking is inmiddels beklonken met een mooie eerste opdracht binnen de publieke sector.

Snel en op maat mobiele apps
Any2info maakt het mogelijk snel en op maat business apps te ontwerpen en te configureren met data uit verschillende databronnen. De apps worden samengesteld, via drag en drop, zonder het gebruik van enige programma code. Hierdoor is het mogelijk om mobiele applicaties te bouwen die een directe toegevoegde waarde vormen op reeds bestaande (databronnen van) ERP/of industriële systemen. Daarnaast bieden de apps nieuwe toepassingen in relatie tot onder andere Smart Monitoring en Internet of Things (IoT).

Een toegevoegde waarde voor de klanten van VCD
Joop van Lingen, directeur VCD CSS, over de samenwerking: “Samen met Any2info zijn we nu in staat zelf functionele business apps te ontwerpen en te bouwen voor onze klanten. Any2info focust zich met name op de functionaliteit en de performance van de apps. Dat sluit helemaal aan bij wat wij onze klanten willen bieden, namelijk snelheid, flexibiliteit en eenvoud in bedrijfstoepassingen.”

VCD CSS is de grootste partner als het gaat om het leveren van Exact business software in Nederland. Echter gaan Any2info en VCD nog een stap verder als het gaat om het weergeven van data in de apps. De onafhankelijkheid van databronnen stelt de gebruiker in staat niet alleen relevante Exact informatie, maar ook data uit andere bronnen te ontsluiten binnen één app. De apps zijn niet afhankelijk van een merk of platform en daardoor geschikt voor alle soorten smartphones binnen één organisatie. Bovendien kan de app eenvoudig worden gestyled naar de corporate identity van de organisatie zonder in te moeten leveren op performance.   

Opdracht voor vernieuwd platform met leerlingen app
Met het toenemende smartphone gebruik voor zakelijke toepassingen zal de vraag naar customized business apps alleen maar verder gaan toenemen. Die vraag is bij VCD duidelijk merkbaar. Gedurende de korte periode dat Any2info en VCD nu samenwerken, wordt momenteel voor verschillende relaties een ontwerp gemaakt, variërend voor de groothandel tot en met een specifieke markt zoals inspectiebedrijven.

Een eerste opdracht is inmiddels een feit. Voor een gerenommeerde instelling in de publieke sector is een op maat gemaakte app ontwikkeld waarmee leerlingen toegang verkrijgen tot persoonlijke resultaten en voortgang. Robert Keunen, directeur van Any2info: “Een mooie gezamenlijke opdracht waar de apps van Any2info een duidelijke aanvulling zijn op de bestaande ERP-systemen. Zonder inbreuk te doen op bestaande processen en/of IT-systemen kunnen we hier voor zowel leerlingen, bedrijven als ouders specifieke apps samenstellen. Met een directe betrokkenheid van de klant bij het ontwerp zullen de gevraagde functies voor de diverse groepen van gebruikers op maat en in een eigen huisstijl beschikbaar komen. En dat is nu precies wat wij met Any2info nastreven; apps voor ‘your view on business’ met data uit elke mogelijk bron.”

Over Any2info
Any2info is een innovatieve ICT-onderneming in Roermond. Met de softwareapplicaties van Any2info kunnen, zonder het gebruik van programma code en uit alle soorten van data bronnen, op maat mobiele applicaties worden geconfigureerd. De apps vertegenwoordigen dashboards en formulieren die toegankelijk zijn op alle soorten toestellen en toepasbaar zijn in alle mogelijke branches en bedrijven. De onderneming wordt ondersteund door haar oprichter en partners met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT business van hardware, software en aanverwante diensten, in een bereik dat zich uitstrekt van ERP software tot industriële automatisering.

Over VCD CSS
VCD CSS – onderdeel van de VCD IT Groep -  richt zich op ERP-processen van grote en middelgrote organisaties. Daarbij heeft VCD CSS zich gespecialiseerd met branche specifieke oplossingen in een aantal sectoren, waaronder productiebedrijven, handel & logistiek, overheid en zakelijke dienstverlening. Als grootste Exact partner in Nederland, biedt VCD CSS software oplossingen ter ondersteuning van financiën, logistiek, projecten, salarisadministraties, workflowmanagement, personeelsbeheer (HRM), relatiebeheer (CRM) en documentenbeheer.

Meer informatie naar aanleiding van dit bericht?
Neem dan contact op met Mariska Eijkemans, Sr. Marketing & Communicatie Adviseur VCD IT Groep, via m.eijkemans@vcd.nl of tel +31(0)88 597 5500.


EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
VCD IT Groep
Mariska Eijkemans
m.eijkemans@vcd.nl
Tel: +31(0)88 597 5500
www.vcd.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van VCD IT Groep  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1073 dagen
Bron:
VCD IT Groep contact  
Logo VCD IT Groep
  +31 (0)50 597 55 00
  info@vcd.nl
  www.vcd.nl
VCD IT Groep sociaal  
VCD IT Groep tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl