www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 7 dagen geleden)
Bedrijf:

Wacom en Lucom presenteren ‘efficient paperless workflow’ op Infosecurity

Utrecht, 10 oktober 2016 - Wacom Business Solutions, leverancier van tablets en oplossingen voor digitale handtekeningen, en Lucom Benelux, specialist in het papierloos maken van administratieve processen, presenteren zich gezamenlijk tijdens Infosecurity op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Veel organisaties streven ernaar hun processen zoveel mogelijk te digitaliseren en papierloos te maken, uit oogpunt van efficiency, kostenbesparing en duurzaamheid. Toch blijven er vaak aan het begin en eind van een transactie ‘papiermomenten’ zitten, als ter plekke gegevens ingevuld moeten worden en een handtekening nodig is voor de rechtsgeldigheid van opdrachtverstrekking of ontvangst van goederen.

Van vinkje tot biometrische handtekening
De combinatie van de Wacom pentablets en pads met de oplossing van Lucom voor digitaal ondertekenen maakt het mogelijk om het gehele proces, inclusief ondertekening, te digitaliseren. Die combinatie is al op veel plekken in gebruik. Bijvoorbeeld bij vrijwel alle point-of-sale locaties van de grote telecomproviders, maar ook in logistieke processen waar goederenontvangst of andere processtappen met een vinkje, een PKI-certificaat of een biometrische handtekening moeten worden bekrachtigd.

Wacom en Lucom presenteren op stand A.107 gezamenlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van papierloos ondertekenen. Op de stand en tijdens seminars wordt uitgebreid uitleg gegeven over onder meer de biometrische handtekening en worden diverse toepassingen en scenario’s getoond.

Op de stand wordt de nieuwe DTK-1651 gepresenteerd. De DTK-1651 is Wacom’s nieuwste product binnen de pen display-reeks. Het hoogwaardige industrieel ontwerp laat eDocuments op het 15,6” full HD pen display zien, bewerken en ondertekenen, zonder verkleinen of scrollen, op A4- en letter-formaat. Organisaties besparen met de DTK-1651 geld door papierloos te gaan werken en de pen display biedt talloze mogelijkheden met optimale prestaties.

Naast de nieuwe DTK-1651 zijn ook de signature-pads STU-430 en STU-530 en de signature display DTU-1141 op de stand te vinden.

Verder is er voor de liefhebbers ook een karikaturist op de stand aanwezig. Hij toont de mogelijkheden van Wacom’s high-end mobiele pentablet Cintiq Companion door in hoog tempo digitale karikaturen te maken van bezoekers.

Jan van Buren, managing director van Lucom Benelux BV, en Thomas Kaeb, senior sales manager bij Wacom, geven beide beursdagen van 11:45 tot 12:15 uur in Theater 08: IT Service management & control een presentatie over: ‘Efficient paperless workflow in point of sales’.

Gratis aanmelden
Meer informatie over Wacom en Lucom tijdens Infosecurity op 2 en 3 november in de Jaarbeurs Utrecht vindt u via de bovenstaande hyperlinks. Meer informatie over de beurs is te vinden via www.infosecurity.nl. Voor gratis tickets via Wacom kijkt u hier.

Over Wacom
Wacom Europe GmbH is een dochteronderneming van Wacom Company, Ltd. (Tokyo Stock Exchange 6727). Wacom, opgericht in 1983, is een wereldwijde onderneming die gevestigd is in Japan, met dochterondernemingen en partnerkantoren in meer dan 150 landen ter ondersteuning van de marketing en distributie. Het is Wacom's visie om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen via een natuurlijke interface. De onderneming is uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van pen tablets, interactieve pen displays en digitale interface-oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom's intuïtieve tablets is wereldwijd gebruikt om een aantal van de meest spannende digitale kunstwerken, films, speciale effecten en modeontwerpen te creëren. Het biedt zakelijke gebruikers en consumenten de technologie waarmee zij hun persoonlijkheid uit kunnen drukken. Miljoenen consumenten gebruiken inmiddels de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie van Wacom.

Wacom levert zijn producten tevens als OEM-oplossing aan fabrikanten in opkomende markten. Wacom’s interface-technologie, die bekend staat als Wacom Feel IT Technologies, wordt eveneens als een geïntegreerde oplossing geleverd aan strategische partners. De meeste fabrikanten van tablets maken gebruik van de coole producteigenschappen en vertrouwen hierbij op het betrouwbare merk Wacom dat met zijn interfaces garant staat voor een superieure eindgebruikerservaring. 

Over Lucom
Lucom Benelux BV is de Nederlandse dochter van het Duitse softwarehuis Lucom GmbH (opgericht in 1994), dat haar klanten een interactief WEB platform biedt voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Processen worden volledig naar wens ingericht en ondersteund, vrijwel zonder impact op de bestaande ICT-omgeving.

Lucom vertolkt een unieke rol binnen de ICT-wereld. Lucom dankt deze positie aan het feit dat het de gebruikers het gemak biedt van intuïtieve invulformulieren en schermen aan de voorzijde, die zijn geïntegreerd met de backoffice applicaties en databases. Het Lucom Interaction Platform kan vrijwel ieder bedrijfsproces digitaliseren. De oplossingen maken gebruik van (de data in) de bestaande applicaties en ICT-infrastructuur bij een bedrijf en voegen functionaliteit toe die door de huidige systemen niet, moeilijk of alleen tegen hoge kosten te verwezenlijken is.

Lucom helpt niet alleen bij het papierloos maken van organisaties; ook het aantal telefoontjes, e-mails, vergaderingen, rapportages e.d. vermindert aanzienlijk en kostbare tijd wordt bespaard, zowel door efficiency als door minder incidenten en incidentmanagement. Door een korte implementatietijd zijn de kosten bovendien vele malen lager dan bij maatwerk binnen bestaande applicaties en wordt de ‘Time to Market’ enorm versneld.Wacom Persdesk
Audrey Brugman
+ 31 (0)23 555 34 24
wacom@yellow-communications.com
http://www.wacom.com/nl-nl
Laatste van Wacom Europe GmbH  
Wacom op Infosecurity: de elektronische handtekening en beveiliging

Wacom en Lucom presenteren ‘efficient paperless workflow’ op Infosecurity

Pioniers digitale handtekening Wacom en Connective samen op Infosecurity
Hotel Alhambra Palace checkt in bij Infor voor klantenservice van wereld-niveau

World Music Day 2020: aantal abonnementen muziekstreamingdiensten stijgt

Tectrade wordt TTNL, Take IT To The Next Level!

'Fervente Verzamelaars' tentoonstelling bij het CODA Cultuurhuis te Apeldoorn

Aandacht voor sociaal kapitaal essentieel bij ‘hybride werken’

Nieuwste manier om veilig en hygiënisch te betalen voor shop-in-shops, online platforms en marktplaatsen gelanceerd

Nederlandse startups blijven de landelijke # 1 banengroeimotor

Celonis stelt Carl Maas aan als nieuwe country manager Benelux

Global Talk neemt Tolken Select over

TIE Kinetix Presenteert FLOW Partner Automation Versie 2.0
Shippeo Partners with SAP to Bring Real-time and Predictive Information to Transportation for SAP Logistics Business Network

Boomi voor zevende jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Stichting Milo vraagt aandacht voor mensen met communicatiebeperkingen tijdens de Internationale maand van de ondersteunde communicatie

Vamp.io lanceert Continuous Cloud Optimizer voor bepalen beste prijs-prestatieverhouding voor Kubernetes en beheersen van sterk stijgende cloudkosten

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar tijdens Nutanix .NEXT Digital Experience

IVANTI, GESTEUND DOOR CLEARLAKE CAPITAL EN TA ASSOCIATES, KONDIGT STRATEGISCHE OVERNAMES VAN MOBILEIRON EN PULSE SECURE AAN VOOR VERDERE AUTOMATISERING EN BEVEILGING VAN ENDPOINTS

FinancialForce breidt met nieuw kantoor verder uit in Europa om groeiende EMEA-klantbasis te bedienen

Jamf presenteert innovaties op het gebied van Apple Enterprise Management tijdens Jamf Nation User Conference (JNUC) 2020

Slechts 18 procent van de Britse bedrijven voorbereid op een no-deal Brexit

Greenchoice kiest voor creditmanagementoplossing van FIQAS

Western Digital maakt SanDisk Extreme Portable SSD’s twee keer zo snel

Veeam kiest 50 top EMEA-partners voor nieuwe Accredited Service Partner-onderscheiding

Zscaler breidt strategisch partnership met VMware uit om veilige digitale transformatie te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 7 dagen
Wacom Europe G.. contact  

Logo Wacom Europe GmbH

  ++49-(0)2151-36 14-0
  info@wacom-europe.com
  www.wacom-europe.com
Wacom Europe G.. sociaal  


Wacom Europe G.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo devolo
Logo TTNL BV
Logo Bonami SpelComputer Museum
Logo Shippeo
Logo Dell Boomi
Logo Stichting Milo
Logo Vamp.io
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo FinancialForce
Logo Jamf
Logo Descartes
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Stichting Milo
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89384 persberichten
- 5805 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8807 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers