www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1078 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Wacom en Lucom presenteren ‘efficient paperless workflow’ op Infosecurity

Utrecht, 10 oktober 2016 - Wacom Business Solutions, leverancier van tablets en oplossingen voor digitale handtekeningen, en Lucom Benelux, specialist in het papierloos maken van administratieve processen, presenteren zich gezamenlijk tijdens Infosecurity op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Veel organisaties streven ernaar hun processen zoveel mogelijk te digitaliseren en papierloos te maken, uit oogpunt van efficiency, kostenbesparing en duurzaamheid. Toch blijven er vaak aan het begin en eind van een transactie ‘papiermomenten’ zitten, als ter plekke gegevens ingevuld moeten worden en een handtekening nodig is voor de rechtsgeldigheid van opdrachtverstrekking of ontvangst van goederen.

Van vinkje tot biometrische handtekening
De combinatie van de Wacom pentablets en pads met de oplossing van Lucom voor digitaal ondertekenen maakt het mogelijk om het gehele proces, inclusief ondertekening, te digitaliseren. Die combinatie is al op veel plekken in gebruik. Bijvoorbeeld bij vrijwel alle point-of-sale locaties van de grote telecomproviders, maar ook in logistieke processen waar goederenontvangst of andere processtappen met een vinkje, een PKI-certificaat of een biometrische handtekening moeten worden bekrachtigd.

Wacom en Lucom presenteren op stand A.107 gezamenlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van papierloos ondertekenen. Op de stand en tijdens seminars wordt uitgebreid uitleg gegeven over onder meer de biometrische handtekening en worden diverse toepassingen en scenario’s getoond.

Op de stand wordt de nieuwe DTK-1651 gepresenteerd. De DTK-1651 is Wacom’s nieuwste product binnen de pen display-reeks. Het hoogwaardige industrieel ontwerp laat eDocuments op het 15,6” full HD pen display zien, bewerken en ondertekenen, zonder verkleinen of scrollen, op A4- en letter-formaat. Organisaties besparen met de DTK-1651 geld door papierloos te gaan werken en de pen display biedt talloze mogelijkheden met optimale prestaties.

Naast de nieuwe DTK-1651 zijn ook de signature-pads STU-430 en STU-530 en de signature display DTU-1141 op de stand te vinden.

Verder is er voor de liefhebbers ook een karikaturist op de stand aanwezig. Hij toont de mogelijkheden van Wacom’s high-end mobiele pentablet Cintiq Companion door in hoog tempo digitale karikaturen te maken van bezoekers.

Jan van Buren, managing director van Lucom Benelux BV, en Thomas Kaeb, senior sales manager bij Wacom, geven beide beursdagen van 11:45 tot 12:15 uur in Theater 08: IT Service management & control een presentatie over: ‘Efficient paperless workflow in point of sales’.

Gratis aanmelden
Meer informatie over Wacom en Lucom tijdens Infosecurity op 2 en 3 november in de Jaarbeurs Utrecht vindt u via de bovenstaande hyperlinks. Meer informatie over de beurs is te vinden via www.infosecurity.nl. Voor gratis tickets via Wacom kijkt u hier.

Over Wacom
Wacom Europe GmbH is een dochteronderneming van Wacom Company, Ltd. (Tokyo Stock Exchange 6727). Wacom, opgericht in 1983, is een wereldwijde onderneming die gevestigd is in Japan, met dochterondernemingen en partnerkantoren in meer dan 150 landen ter ondersteuning van de marketing en distributie. Het is Wacom's visie om mens en technologie dichter bij elkaar te brengen via een natuurlijke interface. De onderneming is uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van pen tablets, interactieve pen displays en digitale interface-oplossingen. De geavanceerde technologie van Wacom's intuïtieve tablets is wereldwijd gebruikt om een aantal van de meest spannende digitale kunstwerken, films, speciale effecten en modeontwerpen te creëren. Het biedt zakelijke gebruikers en consumenten de technologie waarmee zij hun persoonlijkheid uit kunnen drukken. Miljoenen consumenten gebruiken inmiddels de draad- en batterijloze, drukgevoelige pentechnologie van Wacom.

Wacom levert zijn producten tevens als OEM-oplossing aan fabrikanten in opkomende markten. Wacom’s interface-technologie, die bekend staat als Wacom Feel IT Technologies, wordt eveneens als een geïntegreerde oplossing geleverd aan strategische partners. De meeste fabrikanten van tablets maken gebruik van de coole producteigenschappen en vertrouwen hierbij op het betrouwbare merk Wacom dat met zijn interfaces garant staat voor een superieure eindgebruikerservaring. 

Over Lucom
Lucom Benelux BV is de Nederlandse dochter van het Duitse softwarehuis Lucom GmbH (opgericht in 1994), dat haar klanten een interactief WEB platform biedt voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Processen worden volledig naar wens ingericht en ondersteund, vrijwel zonder impact op de bestaande ICT-omgeving.

Lucom vertolkt een unieke rol binnen de ICT-wereld. Lucom dankt deze positie aan het feit dat het de gebruikers het gemak biedt van intuïtieve invulformulieren en schermen aan de voorzijde, die zijn geïntegreerd met de backoffice applicaties en databases. Het Lucom Interaction Platform kan vrijwel ieder bedrijfsproces digitaliseren. De oplossingen maken gebruik van (de data in) de bestaande applicaties en ICT-infrastructuur bij een bedrijf en voegen functionaliteit toe die door de huidige systemen niet, moeilijk of alleen tegen hoge kosten te verwezenlijken is.

Lucom helpt niet alleen bij het papierloos maken van organisaties; ook het aantal telefoontjes, e-mails, vergaderingen, rapportages e.d. vermindert aanzienlijk en kostbare tijd wordt bespaard, zowel door efficiency als door minder incidenten en incidentmanagement. Door een korte implementatietijd zijn de kosten bovendien vele malen lager dan bij maatwerk binnen bestaande applicaties en wordt de ‘Time to Market’ enorm versneld.Wacom Persdesk
Audrey Brugman
+ 31 (0)23 555 34 24
wacom@yellow-communications.com
http://www.wacom.com/nl-nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Wacom Europe GmbH  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1078 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
Wacom Europe GmbH contact  
Logo Wacom Europe GmbH
  ++49-(0)2151-36 14-0
  info@wacom-europe.com
  www.wacom-europe.com
Wacom Europe GmbH sociaal  
Wacom Europe GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl