www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1078 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Magenta Communicatie

Propellor: naadloze integratie met Exact

Amsterdam, 10 oktober 2016 - WebArchitects heeft afgelopen voorjaar het e-commerce platform Propellor gelanceerd. De markt heeft enthousiast gereageerd en de ene na de andere onderneming stapt over op het innovatieve systeem. Een daarvan is L&N uit Beverwijk, die onlangs live is gegaan met Propellor.

"Wij zijn overgestapt van RightClick naar Propellor. Een heel goed platform in vergelijking met andere systemen. De communicatie en koppelingen zijn uitstekend. Bovendien is het een groot voordeel dat we de ‘look and feel’ hebben gekregen die we wilden. Een andere zeer positieve eigenschap is de flexibiliteit van het systeem. Zo hebben we veel filters aangebracht, voor kenmerken als het merk, formaat en kleur. We willen keuzes maken voor de klant en dat lukt zo heel gemakkelijk. Ook is er de mogelijkheid om video's te tonen en er een spaarpuntensysteem achter te zetten", vertelt Marc van Leeuwen, directeur / eigenaar van L&N.

De overstap naar Propellor verliep helemaal naar wens. "Alle klanten zijn geruisloos overgezet, met de orderhistorie en favorieten. De klant heeft daar niets van gemerkt, behalve natuurlijk een nieuwe ‘look and feel’. We adviseren wel om een week eerder al de backoffice te optimaliseren, zodat je een week later zonder problemen live kunt gaan."

Opvallend aan Propellor is de naadloze integratie met Exact. Van Leeuwen: "We hebben het eerst getest en het liep boven verwachting goed. De koppeling met Exact scheelt heel veel tijd. We hoeven geen orders meer in te typen. De klant doet een bestelling, die naar de backoffice gaat. Vervolgens wordt deze rechtstreeks bevestigd naar het distributiecentrum, waarna de bestelling automatisch in Exact Online komt. De factuur krijgen we digitaal van het distributiecentrum en die wordt met één klik vanuit Exact doorgeschoten naar de klant. Dit hele proces scheelt ons één persoon die typt. Deze heeft meer een controlerende functie."

L&N is bijna vanaf het begin al partner van WebArchitects. "De samenwerking verloopt prima. Men weet wat ik wil."

Over WebArchitects
Wij zijn specialist in webwinkels en e-commerce platforms. Webwinkels waar we prijzen mee winnen. Zoals Fleurop.nl, volgens WUA! de beste webwinkel van Nederland. Dat doen we door innovatie technieken te combineren met pragmatische oplossingen. We maken moeilijke dingen simpel. Mikken op de nummer 1 positie. Vooral in zoekmachines. Met altijd de bezoeker als uitgangspunt. Die willen we het gemakkelijk maken. Zodat bezoekers kopers worden. Op die manier helpen we honderden webwinkeliers iedere dag weer aan tevreden klanten. Dat doen we nu al bijna 15 jaar.

WebArchitects
Pilotenstraat 43bg
1059 CH Amsterdam
T: 020-6717171 
E: info@webarchitects.nl
W: www.webarchitects.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Magenta Publishing  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1078 dagen
Magenta Publishing contact  
Logo Magenta Publishing
Magenta Publishing sociaal  
Magenta Publishing tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau