Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1199 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Brancheorganisaties breiden Datacenter & Cloud Paviljoen op ICT-vakbeurzen uitUtrecht, 10 oktober 2016 – Het Datacenter & Cloud Paviljoen op de jaarlijkse ICT-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event krijgt deze editie een prominentere plek. Beursbezoekers kunnen op dit plein terecht voor alle beschikbare expertise op het gebied van datacenters en clouddiensten. De initiatiefnemers van het paviljoen – de Dutch Datacenter Association, de Dutch Hosting Provider Association, Jaarbeurs en Computable – streven ernaar IT-professionals te informeren en te inspireren over de mogelijkheden voor hun organisatie. 

De vraag naar datacenter- en clouddiensten blijft toenemen. Volgens onderzoeksbureau Gartner groeien de bestedingen in public cloud dit jaar wereldwijd met ongeveer zeventien procent. Vooral de vraag naar IaaS-diensten neemt toe. De voornaamste redenen voor een overstap naar de cloud blijken modernisering, besparing en innovatie te zijn. Bedrijven zien de cloud als integraal onderdeel van een moderne IT-infrastructuur. En ook voor 2017 worden nog stevige groeicijfers verwacht, vooral van de hybride cloud. De jaarlijkse ICT-vakbeurzen spelen op deze marktontwikkelingen in. 

Na het succes van vorig jaar is het Datacenter & Cloud Paviljoen deze editie uitgebreid. Er zijn vijftien datacenter- en cloudspelers vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er in de theaters op de beursvloer diverse seminars volledig gewijd aan de datacenter- en cloudbranche. Als onafhankelijke partij en gastheer wijst de Dutch Datacenter Association bezoekers de weg op het plein.

Bezoekers kunnen onder andere kennis opdoen over de randvoorwaarden om cloud succesvol te implementeren in hun bedrijfsvoering, tijdens de presentatie van Eric Otten, Cloud/ ITaaS Architect bij Telindus. Daarnaast gaat Hylke Peek, Data Solution Consultant bij The Backbone, in op de relatie tussen IT-performance en businessperformance. Erik Zandboer, Advisory vSpecialist EMEA bij Dell EMC, vertelt over pre-engineered hybride-cloudoplossingen voor tweede- en derde-platformomgevingen.
 
Ruud Alaerds
, directeur van de Dutch Hosting Provider Association: “We zien op dit moment dat veel organisaties de overstap maken naar de cloud. En er is steeds meer vraag naar allerlei clouddiensten. Maar tegelijkertijd is er bij die organisaties weinig bekend over waar ze precies op moeten letten. Wij zien het als onze taak om hierbij een voorlichtende en zelfs begeleidende rol te spelen. Of een bedrijf nu net gestart is of al een tijd onderweg is op zijn reis naar de cloud, het Datacenter & Cloud Paviljoen geeft goede en nieuwe inzichten. Niet alleen op technologisch gebied, maar ook voor wat betreft thema’s als security en dataopslag.”
 
Stijn Grove
, directeur van de Dutch Datacenter Association: “Een compleet overzicht van alle datacenter- en cloudexpertise, zoals we nu organiseren tijdens de ICT-vakbeurzen, dat is nog nergens anders te vinden. Natuurlijk kunnen bedrijven met hun vragen online terecht, maar dit is de enige plek waar ze face to face met experts over hun eigen uitdagingen kunnen sparren. En het is belangrijk dat wij daarvoor een plek bieden. Want alle bedrijven steunen nu op een fundament van datacenters – de digitale infrastructuur is belangrijk voor het verdienmodel van Nederland. Daarom besteden we daar graag extra aandacht aan op een grote beurs als deze groep ICT-vakbeurzen.”
 
De ICT-vakbeurzen, die dit jaar als overkoepelend thema Data Centric World hebben, vinden plaats op 2 en 3 november 2016 van 09.30 uur tot 17.00 uur. Het Datacenter & Cloud Paviljoen is te vinden op Storage Expo. Registreren kan gratis via de websites van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Hier staat ook meer informatie over de beursprogramma’s.

###

Over Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden gelijktijdig plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s. Met Data Centric World als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Over Dutch Datacenter Association
Datacenters zijn het nieuwe fundament van de economie en onze samenleving. Brancheorganisatie Dutch Datacenter Association (DDA) verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacentersector naar de overheid, media en samenleving. Zowel nationaal als internationaal, als belangrijk onderdeel van de digitale mainport, Digital Gateway to Europe.

DDA verwoordt standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties, onderwijs, veiligheid en duurzaamheid. DDA is actief in projecten en verbindt de vele relevante partijen. Daarom is Dutch Datacenter Association ook één van de oprichters van de koepel Digitale Infrastructuur Nederland, DINL.

Over DHPA
De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van Technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. Zie http://www.dhpa.nl/ voor een overzicht van de DHPA partners en deelnemers. De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

De DHPA is het leidende aanspreekpunt van de Nederlandse cloud- en hosting sector naar leveranciers, media, onderwijs, overheid en politiek, en oprichter en actief participant in de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland, www.dinl.nl) die zich inzet voor de belangen van de gehele Nederlandse Digitale Infrastructuur. Bestuur en directie publiceren met grote regelmaat, participeren in panels, op events en uiten zich in de media over relevante en actuele thema’s. Via DINL is de DHPA zeer goed vertegenwoordigd in overlegorganen en platforms van industrie en overheid, waar de belangen en standpunten van de sector worden uitgedragen. De DHPA benadert thema’s zoals onderwijs, economisch belang, borgen van vertrouwen en het bestrijden van cybercrime vanuit de kracht en kansen van de sector. Waarbij primair wordt gekozen voor het presenteren van mogelijk­heden, oplossingen en voor duiding en voorlichting, en niet in eerste instantie gedacht wordt aan reacties, activisme, kritiek of verzet.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl
Laatste van Jaarbeurs  
30 okt 2019 Microsoft en Mendix winnen twee Computable Awards 2019

22 okt 2019 Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2019

31 okt 2018 Microsoft grote winnaar Computable Awards 2018
ideiio kiest Distology voor introductie op BeNeLux-markt

Competence Factory neemt opleidingsinstituut How & Knower over

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

Extreme Networks levert als eerste Wi-Fi 6-oplossingen in stadions van professionele sportteams en universiteiten

NTT Ltd. lanceert nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Gros Nederlanders vindt kwijtschelden schulden niet kunnen

Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Siteimprove benoemt Kadir Özkan tot Managing Director voor Benelux en Frankrijk

Techleap.nl presenteert plannen om techleiders te empoweren en van Nederland het beste ecosysteem van Europa te maken

Baas van IT-specialist Ultimum staat stoel af aan vmbo-leerling Amir
BTG introduceert TGG/BTG ICT Development index; 40 procent organisaties gaat komend jaar aanzienlijk meer investeren in ICT

Belcentrale op de Horecava 2020

Puur Data haalt ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging

Consument bereid 7 euro meer te betalen voor duurzame pakketbezorging

Extreme Networks vereenvoudigt retailnetwerken met cloudtechnologiepakketten die kosten en complexiteit elimineren

KPN in 2019 opnieuw wereldklimaatleider

Print2Pack transformeert verpakkingsproductieproces met Xerox

Rabo Frontier Ventures investeert in eerste Britse online hypotheekmakelaar Trussle

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?

Mimecast waarschuwt voor sextortion via e-mail

Kaspersky optimaliseert licentiemanagement met nieuwe License Management Portal voor MSP’s en resellers

Check Point waarschuwt voor spam over klimaatactiviste Greta Thunberg met Emotet-malware

Een jaar lang water voor Oost-Knollendam dankzij refurbished Apple-producten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1199 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Jaarbeurs contact  

Logo Jaarbeurs

  030 295 59 11
  info@jaarbeurs.nl
  www.jaarbeurs.nl
Jaarbeurs sociaal  


Jaarbeurs tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87534 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7218 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl