Datum: (650 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Lenovo kiest Talend Big Data Integration om beheer van Supply Chain Management te stroomlijnen

Talend helpt Lenovo om een robuust multi-channel catalogus-systeem te bouwen dat wereldwijd actuele voorraadinformatie verschaft aan belangrijke stakeholders. De software is geïmplementeerd door Talend-partner Value Technology Co Ltd.REDWOOD CITY, Calif., en SINGAPORE – 5 oktober 2016Talend, (NASDAQ: TLND)vooraanstaand leverancier van cloud en big data integratie software, meldt vandaag dat Lenovo heeft gekozen voor Talend Data Fabric om product- en voorraadgegevens te stroomlijnen van leveranciers, verkopers en productiebedrijven, evenals de repositories, magazijn en e-commerce functies. Door Talend te gebruiken kan Lenovo’s wereldwijde Product Catalog Centre tegenwoordig een eenduidige blik op de voorraad geven aan het wereldwijde netwerk van medewerkers, partners en grote klanten.

In de loop der jaren heeft Lenovo een voorraad gecreëerd met meer dan vijf miljoen unieke productnamen en –kenmerken, maar de informatie over die producten was verspreid over wezenlijk verschillende databases en een scala aan ERP- en voorraadbeheersystemen. Dankzij Talend is Lenovo in staat gesteld de data bij elkaar te brengen en de kwaliteit ervan te valideren. Zo is het mogelijk een degelijke catalogus samen te stellen en het betekent dat met vertrouwen besluiten zijn te nemen.

"Wij hadden een eenvoudig te gebruiken en flexibele oplossing nodig die de data real-time bij elkaar kan brengen uit meerdere bronnen, en die gegevens dan efficiënt doorstuurt naar ons wereldwijde centrum voor voorraadbeheer en orderafhandeling”, zegt Robin Li, IT senior manager bij Lenovo. “De open source architectuur van Talend gaf ons veel flexibiliteit en bleek in staat heel snel en effectief enorme hoeveelheden data te verwerken.”

Door de product- en voorraadgegevens uit verscheidene bronnen te stroomlijnen, kunnen medewerkers, partners en klanten van Lenovo in real-time de beschikbaarheid van producten nagaan en hun klanten adviseren over de levering van producten, en tijdschema’s van reparaties en vervanging.

“We vinden het geweldig dat we zo’n innovatieve onderneming kunnen ondersteunen en ze te helpen met het samenstellen van eenduidige data waarop zij besluiten kunnen nemen”, zegt Kama Brar, senior vice president Zuidoost-Azië en Japan bij Talend. “Lenovo bewijst dat een moderne data-architectuur niet alleen leidt tot een doelmatiger bedrijfsvoering, maar ook een uitstekende klantervaring tot gevolg heeft.”

Over Talend
Talends NASDAQ: TLND integratie-oplossingen laten data-gedreven organisaties toe om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning aan moderne Big Data platformen haalt Talend de complexiteit uit integratieprojecten, en helpt het IT-afdelingen beter en sneller reageren op de eisen van hun organisatie, en aan voorspelbare kosten. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 1.700 Enterprise klanten op de oplossingen en diensten van Talend die gebaseerd zijn op open source technologie. Het hoofdkantoor van Talend is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter @Talend

Voor meer informatie:

Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt,
mob.: +31 6-54353109,
email: theovrugt@presscom.nl