www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 63 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

ID Logistics zet in op groei marktaandeel in nieuwe sectoren met Manhattan WMS

Nieuwegein, 4oktober 2016 – Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft aangekondigd dat ID Logistics, een marktleider in logistieke dienstverlening, Manhattan’s Warehouse Management Solution (WMS) heeft geselecteerd om de groei van hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. De investering ondersteunt in eerste instantie verdere penetratie van de farmaceutische sector, daarnaast verwacht ID Logistics dat de oplossing van Manhattan helpt bij het uitbreiden van de dienstverlening en activiteiten in nieuwe geografische gebieden.

Sinds de oprichting in 2001 heeft ID Logistics heeft een sterke groei doorgemaakt, zowel organisch als door acquisitie. Vandaag de dag voorzien zij in de supply chain behoeften van bedrijven in verschillende industrieën. Het bedrijf is actief op 275 locaties in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Ter ondersteuning van de volgende fase in de ontwikkeling zag ID Logistics de noodzaak voor een bewezen en schaalbare oplossing die de logistieke dienstverlening zou verbeteren en toegevoegde waarde biedt aan klanten.

“Het belangrijkste doel is het optimaliseren van de dienstverlening voor onze klanten met specialistische, innovatieve en kwalitatieve oplossingen”, zegt Christophe Satin, Chief Operating Officer bij ID Logistics. “Om aan die doelstelling te kunnen voldoen en tegelijk het bedrijf verder te ontwikkelen, zagen we de strategische behoefte voor een geavanceerd WMS dat onze diverse en complexe activiteiten kon ondersteunen.”

“Veel van onze medewerkers maken al gebruik van het WMS op locaties van klanten van Manhattan die hun logistieke functies aan ID Logistics hebben uitbesteed”, vervolgt Satin. “Onze keuze voor de technologie van Manhattan als strategische oplossing voor ons bedrijf was daarom logisch.”

ID Logistics baseerde de keuze mede op Manhattan’s trackrecord van continue innovatie om aan de veranderende behoeften van de klant tegemoet te komen. Manhattan Associates verleende de afgelopen 26 jaar diensten aan duizenden klanten wereldwijd in verschillende industriële sectoren. ID Logistics ziet daarnaast de waarde van de capaciteiten Manhattan’s oplossingen om de meest complexe supply chains te beheren en de mogelijkheid om de technologie wereldwijd in te zetten. De technologie is zo ontwikkeld dat het in een gecentraliseerde infrastructuur voor meerdere landen, klanten en locaties kan worden geïmplementeerd en door algemene supporttools en 24/7 klantenservice wordt ondersteund.

“ID Logistics en Manhattan Associates delen veel kernwaarden, waaronder de toewijding om oplossingen te blijven innoveren en een uitstekende dienstverlening te bieden”, stelt Pieter Van den Broecke, managing director Benelux en Duitsland Manhattan Associates. “We zijn er trots op dat we door een toonaangevende logistiek dienstverlener zijn gekozen. Zowel ID Logistics als haar klanten kunnen erop vertrouwen dat Manhattan’s team en de voortdurend in ontwikkeling zijnde oplossingen mogelijkheden introduceren waarmee ze merkloyaliteit kunnen vergroten, meer omzet kunnen genereren en operationele marges kunnen verbeteren.”

ID Logistics lanceert de eerste implementatie van Manhattan’s WMS in de farmaceutische industrie om de expertise en mogelijkheden van Manhattan optimaal te benutten, voordat ze naar andere sectoren uitbreiden.

Ontvang via Twitter en Facebook actueel nieuws over producten, klanten en partners direct van Manhattan Associates.BERICHT VOOR DE REDACTIE


Over ID Logistics

ID Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener op contractbasis met een jaarlijkse omzet van €931 miljoen (2015). Na de acquisitie van Logiters, opereert ID Logistics op 275 locaties in 16 landen –met bijna 5 miljoen vierkante meter warehouse ruimte – in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Afrika, met 18.500 medewerkers. Met een gebalanceerd klantportfolio in distributie, productie, retail-logistiek en e-commerce, staat ID Logistics bekend om service engagement met een hoge mate van technologie en een duurzame benadering. ID Logistics staat op de lijst van de gereguleerde markt Euronext Paris, Compartment B (ISIN code: FR0010929125). The Group wordt geleid door Eric Hémar. For meer informatie kunt u terecht op http://www.id-logistics.com/en/.

Over Manhattan Associates
Manhattan Associates maakt supply chains ‘commerce ready’, zodat alle verkooppunten samen worden gebracht. Hierdoor zijn onze klanten ‘ready to sell’ en ‘ready to execute’. Of dit nu via de winkel, het partnernetwerk of het fulfilment center is, wij ontwerpen, bouwen en leveren toonaangevende oplossingen die groei en winstgevendheid realiseren. Door sales aan de voorkant naadloos te verbinden met supply chain efficiëntie aan de achterkant, zorgen onze software, platformtechnologie en gedegen ervaring ervoor dat onze klanten ‘commerce ready’ zijn – zodat zij klaar zijn om de vruchten te plukken van de omnichannelmarkt. Meer informatie vindt u op: www.manh.nl en op www.manh.com/en-nl.

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Martine Toussaint van Manhattan Associates:
Tel: +31 (0) 30 214 3049
E-mail: mtoussaint@manh.com
www.manh.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met het team van LEWIS:
Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: ManhattanBenelux@teamlewis.com
www.teamlewis.com
Laatste van Manhattan Associates  
Drie goede voornemens van retailers voor 2017

Lessen die retailers kunnen halen uit Sinterklaas en Kerstmis

ID Logistics zet in op groei marktaandeel in nieuwe sectoren met Manhattan WMS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 63 dagen
Manhattan Asso.. contact  

Logo Manhattan Associates

  +31 (0)30 214 3000
  info@manh.com
  www.manh.nl
Manhattan Asso.. sociaal  


Manhattan Asso.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers