www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1078 dagen geleden)
Bedrijf:

ElectroStyling naar 27 Smart Advies Centra in Nederland

Al 15 ElectroStylisten, actief in 27 Smart Advies Centra door heel Nederland

Ede, 3 oktober 2016Vanaf 1 september zijn er vijf nieuwe ElectroStylisten aangesteld. In totaal zijn er nu 15 ElectroStylisten die gezamenlijk 27 filialen, of liever gezegd, Smart Advies Centra hebben. De ElectroStylist adviseert over de juiste smart technologie in het interieur, zorgt voor een perfecte installatie en biedt training en ondersteuning voor de gebruiker.

Het doel van ElectroStyling is om Smart Living bereikbaar te maken in Nederland. Om dat mogelijk te maken zitten er door heel Nederland ElectroStylisten bij de beste elektronicazaken. Smart Living betekent: met technologie je leven comfortabeler maken. Veel mensen weten wel iets van alle nieuwe mogelijkheden van smart technologie, zoals smartphones, volautomatische zonwering en automatische verlichting. Maar het op een mooie manier integreren van die mogelijkheden in je huis, dat vraagt om een professionele aanpak.

Toekomst
Volgens Rudirick de Jong, oprichter van ElectroStyling, is dit het ideale moment om smart bereikbaar te maken voor de consument. “Smart komt er nu echt aan. De consument komt steeds vaker in contact met smart; online maar ook offline. Het is belangrijk om de consument een helpende hand te bieden en tijdens het smart-proces te begeleiden, van begin tot eind. Daar worden onze ElectroStylisten namelijk ook voor opgeleid. Smart is meer dan techniek, smart is een lifestyle”, vertelt de Jong. 

En er komt nog meer uitbreiding als het aan Gerald Schouten, mede-eigenaar van ElectroStyling, ligt. “We willen er uiteindelijk voor zorgen dat de consument binnen circa een half uur rijden in Nederland een Smart Adviescentrum kan bereiken. De regionale specialist hoort bij ons concept en kan als geen ander de klant van het juiste advies voorzien”.

De huidige locaties waar de consument terecht kan voor een adviesgesprek met een ElectroStylist zijn: Electro World Veen, EP Beerepoot (vijf filialen), Obbink (vijf filialen), Expert Berkel Roderijs (twee filialen), Electro World Tummers (vier filialen), Electro World Koeleman, EP Schalkwijk, Koudijs, Weterings, van Kapel, Wifi Media, Technica Nova, Hifi Center Video, Expert Ben van Dijk en Audio TV Centrum.

Over ElectroStyling
ElectroStyling is het smart interieuradviesbureau van Nederland. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Rudirick de Jong, met als doel om Smart Living voor iedereen toegankelijk te maken. De ElectroStylisten zijn elektronica-experts met een sterk oog voor stijl, interieur en leefcomfort. Ze brengen de wensen en eisen rond smart living in kaart en geven advies over de mogelijkheden. Zo vormen ze smart oplossingen tot een smart huis en maken daarmee smart living bereikbaar. 

Het complete opleidingscursusprogramma voor de ElectroStylisten is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstellingen en wordt ondersteund door brancheorganisatie UNETO-VNI en OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. De gecertificeerde en opgeleide stylisten zijn ieder in hun eigen regio in Nederland werkzaam. Voor meer informatie: www.electrostyling.nl.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ElectroStyling  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1078 dagen
Bron:
ElectroStyling contact  
Logo ElectroStyling
  +31 (0)85 40 171 65
  info@electrostyling.nl
  electrostyling.nl
ElectroStyling sociaal  
ElectroStyling tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl