Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday biedt een persoonlijke en pakkende leerervaring met Workday Learning

Workday Learning creëert een nieuwe standaard met grensverleggende mogelijkheden voor video en user-generated content om zo de betrokkenheid van medewerkers te vergroten

AMSTERDAM – WORKDAY RISING - 28 september 2016Workday, Inc, (NYSE: WDAY), een marktleider van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Workday Learning, een applicatie die een gepersonaliseerde, uitnodigende ervaring biedt aan organisaties die carrièreontwikkeling willen stimuleren tijdens elke fase van de HR levenscyclus van de werknemer. Door te kiezen voor een aanpak met aanbevelingen en toonaangevende mogelijkheden voor video en user-generated content zoals toegepast binnen de consumentenwereld, vindt Workday professioneel leren opnieuw uit en helpt het bedrijven om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Workday Learning is gebouwd vanuit de kern van Workday’s uniforme programmapakket, waartoe Workday Human Capital Management (HCM) en Workday Financial Management behoren. Het vergroot het vermogen van de klant om het kennisniveau van het personeelsbestand verder te ontwikkelen en laat ontwikkeling van werknemers en personeelsproductiviteit beter op elkaar aansluiten om zo tot betere bedrijfsresultaten te komen – en dit alles in een enkel systeem.

Leren ontworpen voor individuen en organisaties in beweging
Het constante tempo waarin verandering plaatsvindt, dwingt bedrijven en instellingen zichzelf opnieuw uit te vinden om gelijke tred te houden met concurrenten. Het zorgt voor een transformatie van mensen, culturen en volledige organisaties in flexibele ondernemingen. Workday Learning is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van organisaties en werknemers, met een persoonlijke aanpak gericht op leren en ontwikkeling, vergelijkbaar met ervaringen die vanuit de consumententechnologie nagestreefd worden. Door te zoeken naar synergie tussen persoonlijke en professionele leerdoelen, kunnen werknemers tijdens het werk op een productieve en betrokken manier leren. Het resultaat is dat werknemers profiteren van verbreding van vaardigheden, nieuwe groeikansen ontwikkelen en meer controle kunnen uitoefenen op hun loopbaanontwikkeling. Tegelijkertijd worden organisaties beter voorbereid op verandering en zullen ze beter in staat zijn hun beste mensen te behouden en personeelstekorten op te vullen, wat uiteindelijk resulteert in een positief effect op de bottom line.

Huidige gebruikers van Workday Learning, waaronder eerste gebruikers CareerBuilder, Commerce Bank, Hootsuite, McKee Foods, TalkTalk en Unum Group, profiteren van:
  • Peer-to-Peer Learning: Door gebruik te maken van de laatste technologieën in samenwerking en sociaal leren, stelt Workday werknemers in staat om content overal, altijd en op elk device te consumeren, te creëren en te delen. Door iets eenvoudigs te doen als het maken en delen van een videotutorial met een smartphone, dragen werknemers bij aan een interactieve community waar leren, coachen en doceren in iedere laag van de organisatie wordt aangemoedigd.
  • Contextuele Content: Omdat het product met Workday HCM is geïntegreerd, maakt Workday Learning verbinding met alle wetenswaardigheden over werknemers en kan het individuen onderscheiden en op basis van hun voorkeuren en interesses content aanbevelen. Workday heeft ervoor gezorgd dat het systeem zichzelf doorontwikkeld, zodat het in staat is aanbevelingen te doen op basis van de huidige rol van een werknemer en hun toekomstige carrièredoelen. Zo zal iemand die zich opmaakt voor haar/zijn eerste managementrol een melding krijgen wanneer zich de mogelijk voordoet zich te registreren bij een nieuw management seminar. Later, als hij/zij is gepromoveerd, zal het systeem uit zichzelf relevante content pushen, zoals video-gebaseerde managementtraining en coaching-adviezen om verdere ontwikkeling op dit gebied te ondersteunen.
  • Laagdrempeliger maken van video: Workday maakt video minder complex, zodat gebruikers zich beter kunnen richten op het maken en delen van content. Workday Learning biedt een slimme videospeler met ongelimiteerde opslag en ondersteuning voor standaarden als HTTP live streaming (HLS) en een cloud-infrastructuur die video codeert, opslaat en streamt via een vooraanstaand wereldwijd content delivery netwerk (CDN). Workday Learning zorgt voor de beste HQ video-ervaring. Een voorbeeld: met slechts enkele muisklikken kunnen nieuwe collega’s alles te weten komen over de kernwaarden van het bedrijf, door vanaf ieder willekeurig device een korte video van collega’s te bekijken, zonder vertragingen tijdens het streamen.
  • Gerichte campagnes: Workday’s campagne volgsysteem gebruikt systeemdata om benodigde en relevante content naar geschikte groepen werknemers te sturen. Zo kunnen HR-managers, gebruikmakend van relevante bronnen en communicatietraining, een leercampagne voor managers opzetten om ze te trainen op afstand effectief werknemers die thuis werken te ondersteunen en te motiveren.
  • Ingebouwde rapportages en inzichten die aanzetten tot acties: Workday Learning maakt het mogelijk de ROI en effectiviteit van leeractiviteiten te meten om ze beter in lijn te brengen met bedrijfsprioriteiten. Zo kan van een nieuwe manager na het afronden van een ontwikkelingstraining de effectiviteit gemeten worden, door in de opvolgende maanden van teams feedback te ontvangen die iets zegt over de impact en waarde van de leerervaring. Zo kan worden vastgesteld of het nuttig is het programma ook aan anderen aan te bieden.
Reacties op het nieuws
“Met Workday Learning bieden we een unieke applicatie aan – één die verder gaat dan compliance en accreditatie door een hoogstaande, consument ervaring te bieden die sociaal delen en samenwerking stimuleert”, zegt Leighanne Levensaler, senior vice president producten bij Workday. “Tegelijkertijd stelt onze rijke content organisaties in staat om data-gedreven leerervaringen te bieden, die op voorspelbare wijze werknemers verwijst naar content die ze helpt te groeien. De leerling ervaart continue ontwikkeling en vergelijking, terwijl het bedrijf inziet dat zakelijk leren geen kostenpost is, maar een groeimotor.”

“Dat een leeronderdeel nu is toegevoegd aan onze bestaande investering in Workday’s suite voor finance en HR, maakt dat we beschikken over een robuust en uniform systeem dat ons helpt ontwikkeling van medewerkers te koppelen aan strategische doelstellingen die de business vooruit helpen en zorgen voor een sterkere interne cultuur van accountability, flexibiliteit, integriteit en groei”, zegt Wendy Walker, directeur HR Portals, eLearning & Innovation van de Unum Group. “We committeren ons aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers zodat ze optimaal presteren. Door carrièregroei aan te moedigen en nieuwe kansen voor onze mensen te creëren, maakt Workday Learning het voor ons mogelijk concurrentievoordeel te behalen door de ontwikkeling van een medewerkersbestand dat nog flexibeler, meer betrokken en productiever is.”

“Om onze collega’s te ondersteunen in de moderne veranderende bedrijfsomgeving, zochten we naar een manier om leren opnieuw uit te vinden als een essentiële en dagelijkse aanvulling in de werknemer ervaring”, zegt Louisa Fryer, group development manager van TalkTalk. “Workday stelt ons in staat dit te doen op een manier die mobiel, modern, uitnodigend en betekenisvol is.”

“We zochten naar een leersysteem dat kon voldoen aan de sociale en digitale verwachtingen van moderne werknemers, terwijl tegelijkertijd aan onze organisatorische behoeften voor compliance moest worden voldaan”, zegt Mark Newsome, directeur corporate human resources bij McKee Foods. “Workday Learning heeft effectief de consumentenwereld met de noodzakelijke en hedendaagse aspecten van scholing samen laten komen en gebruikt onze zeer uitgebreide gegevens van het Workday HCM systeem om een geheel nieuwe ervaring aan te bieden die onze mensen vooruithelpt en ze leert zich aan te passen aan nieuwe rollen en projecten. Met Workday Learning weet ik zeker dat onze medewerkers beter in staat zijn hun carrières te ontwikkelen en met het bedrijf mee te groeien. Uiteindelijk zal ook McKee Foods beter in staat zijn onze economische groei te bevorderen.”

AfbeeldingenOver Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com en www.workday.com/nl.
Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 31 januari 2016 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.
Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.
© 2016. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.


Voor meer persinformatie:
Workday, Lisa Stassoulli, telefoon +44 (0)7568 377476, e-mail Lisa.Stassoulli@Workday.com of
Yellow Communications, Majoy Koetsier-Juriaans, telefoon +31 (0)23 555 34 24, e-mail workday@yellow-communications.com.
Tags  
Laatste van Workday  
Workday biedt werkgevers middelen voor een gelijkwaardigere en inclusievere werkvloer met nieuwe VIBETMoplossingen

Workday Announces Fiscal 2021 Second Quarter Financial Results

Workday kondigt datum aan van presentatie financiële resultaten Q2-2021
IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Sharp introduceert de NU-JD440: een nieuw PV-zonnepaneel van 440 watt met half-cut-cellen

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Barracuda breidt CloudGen WAN-service uit met personal remote access

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Onderzoek: Tweederde van organisaties haalt geen waarde uit investering in analytics

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland

ThoughtSpot komt met SaaS-oplossing om cloud datawarehouses te benutten voor search- en AI-gedreven analytics

Oude printinfrastructuur vormt obstakel voor digitale transformatie

Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy
Intramed gaat met Marcommit in zee om zichtbaarheid te vergroten

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten

Thales lanceert CipherTrust Data Security Platform

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

Auto Kort gaat samenwerken met WeGo Carsharing  

Microsoft neemt ZeniMax Media en game uitgever Bethesda Softworks over voor $7,5 miljard

Veeam kondigt nieuwe competenties en beloningen aan binnen EMEA ProPartner Network om de groeiende vraag naar Cloud Data Management te ondersteunen

Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk

ZIVVER door Gartner als representatieve leverancier gepositioneerd in de ‘2020 Market Guide for Email Security’

Over Exact & Unit4: Varen in dichte mist
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 4 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89302 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8751 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl