Yenlo lanceert boek: "Switch on your IoT"

René WiersmaSchiphol-Rijk, 27 September 2016 - IoT is bezig met een opmars en creëert nieuwe kansen voor bedrijven over de hele wereld. Maar hoe pak je die kansen? Op 26 oktober 2016 lanceert Yenlo een boek welke je alle antwoorden geeft om je op weg te helpen. Het boek is geschreven naar aanleiding van de Nyenrode MBA studie van René Wiersma en bevat een aantal IoT-praktijkvoorbeelden.

Over het boek
Wij onderzochten de elementen die nodig zijn om een succesformule te ontwikkelen voor een business in IoT. Hoe ziet het ultieme businessmodel eruit? Hoe moeten bedrijven hun software architectuur inrichten? Welke uitdagingen komen zij tegen en welke vaardigheden moeten ze bezitten om deze te overwinnen?

Dit boek is tot stand gekomen met medewerking van John Mathon, medeoprichter van TIBCO en Vice President of Strategy bij Yenlo, Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo en Paul Fremantle, co-founder WSO2 en momenteel bezig met een PHD rondom 'The Internet of Things' aan de Universiteit van Plymouth.

Over de auteurs

John Mathon
John Mathon is een van de oprichters van TIBCO waar hij vijftien jaar als CTO heeft gewerkt. Ook is hij Vice President van Computer Associates geweest en in 2013 werd hij benoemd tot Vice President Product Strategy bij WSO2. In 2016 stelde Yenlo hem aan als Vice President of Strategy. John is de uitvinder van het “publish/subcribe” patroon en heeft meer dan tien patenten in messaging, security, content managent en file systems. John is een autoriteit op het gebied van IoT, API en SOA centric services. Hij is nauw betrokken bij award winnende projecten van top 100 bedrijven over de hele wereld en daarnaast is hij een veelgevraagde spreker voor keynotes op universiteiten en congressen.

René Wiersma
René Wiersma MSc MBA is Enterprise Architect bij Yenlo en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten van strategische en operationele business- en IT-oplossingen.

Met een MBA in Business & IT, een Master in Enterprise Architecture en uitgebreide ervaring met programmeren, heeft hij kennis van zowel de business als de technische kant van het vak. Dit stelt hem in staat om eenvoudig te schakelen tussen het strategische directieniveau en de technische ontwikkelingen bij de ontwikkelaars.

René heeft altijd een fascinatie gehad voor de manier waarop technologie de maatschappij verandert en volgt de ontwikkelingen van IoT op de voet. De techneut in hem wil alles weten over nieuwe IT-strategieën, enterprise engineering, trends bij klanten en de manier waarop deze samenkomen. René is getrouwd, vader van twee en woont in Wageningen.

De boek presentatie bijwonen?
De presentatie van dit boek wordt gehouden bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, Oosterdoksstraat 4, 1011 DK Amsterdam.

15:30 – John Mathon - Welkom & Boekpresentatie  “Exciting times, our world is filled with API’s, IoT and much more. Let’s get disruptive!”

16:00 – Rene Wiersma - Switch on your IoT “Switch on your IoT. Preparing for tomorrow's business”

16:30 – Cocktails & Finger Food “Join us for cocktails and appetizers, take your copy of the book"

Schrijf jezelf in en verzeker jezelf van een plek en een gratis exemplaar van het boek: https://www.yenlo.com/nl/events/book-presentation-switch-on-your-iot

Over Yenlo
Yenlo is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsand, Engeland en de Verenigde Staten.