EnterpriseDB organiseert Postgres Vision 2016

Nieuw internationaal open source event voor experts, gebruikers en geïnteresseerdenDen Haag, 27 september 2016 -  Om te blijven innoveren en om strategisch voordeel binnen hun markt te behalen, maken steeds meer bedrijven gebruik van open source. EnterpriseDB biedt Postgres-gebruikers en geïnteresseerden wereldwijd de kans om tijdens Postgres Vision 2016 bijgepraat te worden op het gebied van trends en ontwikkelingen in open source. Dit aan de hand van inspirerende presentaties van grote organisaties als Mastercard en Amazon, maar ook met kennissessies vanuit de Postgres-community en hands-on demonstraties. Het event vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober 2016 in de Innovation Hangar in San Francisco.

Apple en Mastercard
Een van de hoogtepunten is de presentatie van Steve Wozniak, Co-founder van Apple® Computer Inc. Wozniak is een bekendheid in Silicon Valley en ook wel bekend als “The Woz”. Hij gaf vorm aan de computerindustrie met zijn ontwerp van de eerste productlijn van de Apple I en II. Tijdens Postgres Vision deelt hij zijn visie op open source en hoe dit bijdraagt aan verdere innovatie. Joe Schuler, Sr. Business Leader en Vice President bij MasterCard vertelt op welke wijze zij open source omarmd hebben en gebruik maken van Postgres.

Het volledige programma bestrijkt drie dagen. Kijk hier voor de agenda: http://postgresvision.com/#agenda

Tijdens dit event ontdekt u hoe open source uw organisatie kan bevrijden van complexe licentieconstructies, hoe het helpt om uw IT-kosten drastisch te verlagen en zorgt dat uw organisatie kan blijven innoveren.

Aanmelden kan via: http://postgresvision.com/

-----

Over EnterpriseDB (EDB)
EDB is de toonaangevende internationale leverancier van PostgreSQL software en dienstverlening waarmee bedrijven hun afhankelijkheid van dure traditionele oplossingen kunnen terugdringen en uitgaven voor hun database kunnen verlagen met zeker 80% of meer. Met krachtige verbeteringen in prestaties en beveiliging voor PostgreSQL, hoogwaardige managementtools voor wereldwijde inzet en compatibiliteit van databases met Oracle, en de mogelijkheid om te migreren vanaf Oracle, ondersteunt EDB essentiële bedrijfsapplicaties. Meer dan 3.400 bedrijven, overheden en andere organisaties wereldwijd maken gebruik van software, ondersteuning, trainingen en professionele dienstverlening van EDB om PostgreSQL te integreren in hun bestaande data-infrastructuren. Het hoofdkantoor van EDB is gevestigd in Bedford, Massachusetts.

EnterpriseDB is een geregistreerd handelsmerk en EDB en EDB Postgres zijn handelsmerken van EnterpriseDB. Alle andere namen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Voor interviews en andere vragen: 
Marcommit
Maartje van Oeveren
035 582 27 30
edb@marcommit.nl