ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1211 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

DEKRA zet Road Safety Portal over verkeersveiligheid online

De officiële sterftecijfers door verkeersongevallen die de Europese Commissie dit jaar bekendmaakte zijn alarmerend. Voor het eerst in veertien jaar zijn er in 2015 meer mensen in het verkeer omgekomen dan in het voorgaande jaar. Alle reden om een beroep te doen op alle stakeholders om deze trend terug te dringen en de vooruitgang van de laatste jaren weer voort te zetten. DEKRA voert al meer dan negentig jaar campagne voor verkeersveiligheid door middel van voertuiginspecties, het inzetten van analisten en onderzoekers, crashtests, publieke campagnes en deelname in nationale en internationale commissies. Een ander belangrijk onderdeel van haar activiteiten is het Road Safety Report, dat DEKRA vanaf 2008 elk jaar in verschillende talen in print publiceert. De gegevens van het rapport zijn nu ook beschikbaar op de online portal: www.dekra-roadsafety.com.
 
De portal bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van het rapport, zoals video's en interactieve grafieken, die vanuit het rapport met behulp van QR-codes direct geopend kunnen worden. Daarnaast komen andere onderwerpen aan bod die gerelateerd zijn aan verkeersveiligheid, van voertuigtechnologie en infrastructuur tot en met de menselijke factor.
Een belangrijk punt van aandacht is de afleiding door smartphones. Automobilisten zitten blind achter het stuur, voetgangers brengen zichzelf in gevaar door op hun mobiel te kijken - om nog maar niet te spreken over de Pokémon Go-hype. Allemaal afleiding die de verkeersveiligheid in gevaar brengt.
 
"Eén ding is zeker: DEKRA's bijdrage aan verkeersveiligheid zal niet minder worden in de komende jaren. We zullen het doel van de oprichters van DEKRA in 1925 blijven nastreven. De portal over verkeersveiligheid levert hier een bijdrage aan", zegt Clemens Klinke, lid van DEKRA SE Management Board, verantwoordelijk voor de Automotive business unit.
 
De portal biedt veel interessante feiten en achtergrondinformatie, wordt constant geüpdatet en is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

------------------------------

Noot voor de pers: dit persbericht staat ook op pers.dekra.nl. Voor meer informatie over DEKRA kunt u contact opnemen met Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.
 
Meer informatie over DEKRA vindt u op www.dekra.nl.
 
Indien u persberichten over DEKRA op een ander adres wenst te ontvangen of niet meer wenst te ontvangen, dan kunt u dat via een antwoord op deze mail aangeven.
 
Over DEKRA
Al meer dan 90 jaar werkt DEKRA aan veiligheid. De in 1925 opgerichte Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V is uitgegroeid tot een wereldwijde toonaangevende expertiseorganisatie. In 2015 heeft DEKRA een omzet van 2,7 miljard geboekt. Er werken ruim 37.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten. Met gekwalificeerde en onafhankelijke service draagt DEKRA bij aan veiligheid in het verkeer, op het werk en thuis. Tot de services behoren onder andere voertuiginspecties en -keuringen, schadeafhandeling, industriële en bouwinspecties, advisering over veiligheid, producttesten & -certificatie, systeemcertificatie alsook trainingen en uitzendwerk. Hiermee werkt zij aan haar ambitie: in 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld.
 
In Nederland heeft DEKRA een omzet van 105 miljoen euro en biedt hier werk aan ongeveer 900 medewerkers. Hier is DEKRA actief op het gebied van Product Testing & Certification, Business Assurance, Material Testing & Inspection en Claims & Expertise. Het hoofdkantoor - en één van de grootste testlaboratoria van Europa - staat in Arnhem.

Bijlagen:
- DEKRA verkeersveiligheid_pers.jpg
Tags  
Laatste van DEKRA  
16 okt 2019 Bert Zoetbrood gaat leiding geven aan DEKRA in Noord-Amerika

19 jul 2017 DEKRA neemt racecircuit over

15 dec 2016 Omzet DEKRA groeit in 2016 naar ruim 2,9 miljard euro
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1211 dagen
DEKRA contact  

Logo DEKRA

  +31 88 96 83000
  www.dekra-certification.nl
DEKRA sociaal  


DEKRA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl