www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 135 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Brocade aangewezen als marktleider in IHS Markit Wireless LAN Infrastructure Vendor Scorecard

Ruckus Wireless, nu onderdeel van Brocade, bereikt leidende positie in IHS-klassering vanwege uitmuntende prestaties

Amsterdam, 26 september 2016 – Brocade (NASDAQ:BRCD) kondigt vandaag aan dat het is benoemd tot leider in de IHS Markit Wireless Lan Infrastructure Vendor Scorecard – 2016, vanwege Ruckus Wireless’ toonaangevende invloed binnen de markt en het vasthouden van snelle groei bij draadloos LAN. Brocade nam in mei 2016 Ruckus Wireless over en bracht het bedrijf onder in een aparte business unit. Voor de acquisitie was Ruckus al de grootste standalone leverancier van WLAN producten1.

“Door marktconsolidatie is het WLAN-leverancierslandschap nu op te delen in end-to-end netwerk providers die het hele spectrum van eisen binnen het enterprise netwerk kunnen bedienen, en specialisten die zich richten op een bepaald niche of op nieuwe manieren oude problemen oplossen”, schrijft IHS. “De leiders – Brocade, Cisco en HPE Aruba – zijn end-to-end netwerk providers die in alle segmenten van de markt met elkaar concurreren en zich beroepen op de volledigheid van hun portfolio en sterke klantenkring.”

“Brocade is vereerd om binnen de IHS Market WLAN Scorecard als een marktleider gezien te worden”, zegt Dan Rabinovitsj, chief operating officer van de Ruckus Wireless business unit bij Brocade. “Wij blijven onze klanten hoogstaande draadloze technologie leveren en de erkenning door IHS geeft aan dat we dit jaar de juiste stappen hebben genomen binnen de enterprise WLAN infrastructuurmarkt – een markt waarvan velen verwachten dat deze blijft groeien door toename in internetverkeer en next-gen connected devices. We kijken er naar uit ook in de toekomst de WLAN-behoeften van klanten te ondersteunen.”

Brocade heeft nu een breed aanbod indoor en outdoor WLAN access points met Ruckus BeamFlex™ technologie op basis van één van de meest veelzijdige architecturen in de markt – fysieke controller apparatuur, virtuele controller apparatuur, cloud en controller-loos – gebaseerd op de Zonedirector™ en SmartZone™ platformen. Met het op drie na hoogste marktaandeel binnen WLAN sector2, stelt Brocade zijn klanten in staat om de meest flexibele en veeleisende netwerkarchitecturen in te richten.


Meer weten over de leidende positie van Brocade binnen de IHS Markit Wireless LAN Infrastructure Vendor Scorecard? Download via deze link een exemplaar van het rapport.

1 IHS Markit, “WLAN Infrastructure Vendor Scorecard – 2016,” Sept. 19, 2016.
2 IHS Markit, “WLAN Infrastructure Vendor Scorecard – 2016,” Sept. 19, 2016.
 
###

OVER RUCKUS WIRELESS
Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, levert wereldwijd slimme WiFi-oplossingen aan meer dan 70.000 grote ondernemingen, serviceproviders, overheden en het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf focust op technologische innovatie, samenwerkingsverbanden met channel- en technologiepartners en het ontwikkelen van diensten hieromheen, om zo de best mogelijke draadloze ervaring voor alle mogelijke indoor en outdoor omgevingen te kunnen bieden.

Het Smart WiFi-platform van Ruckus levert schaalbare, high-performance WiFi met eenvoudig beheer en management voor lokale WiFi en WiFi via de cloud, naast een breed aanbod van nieuwe diensten voor veilig inloggen, beleid, locatiediensten en analytics waarmee organisaties klaar zijn voor nieuwe zakelijke uitdagingen.

OVER BROCADE
De netwerkoplossingen van Brocade® (NASDAQ: BRCD) helpen vooraanstaande organisaties in de wereld hun netwerken om te zetten naar platformen voor businessinnovatie. Met oplossingen uiteenlopend van publieke en private datacenters tot de rand van het netwerk, is Brocade leidend binnen de branche in het opzetten van de nieuwe IP netwerkinfrastructuren die nodig zijn voor het tegenwoordige tijdperk van digitale business. (www.brocade.com)

© 2016 Brocade Communications Systems, Inc. All Rights Reserved.
These products and features and their availability are subject to change at the sole discretion of Brocade, and Brocade shall have no liability for delay in the delivery or failure to deliver any of the products or features described herein.
Ruckus, Ruckus Wireless, BeamFlex and ZoneFlex are trademarks of Ruckus Wireless, Inc. in the United States and other countries.
Brocade, the B-wing symbol, and MyBrocade are registered trademarks of Brocade Communications Systems, Inc., in the United States and in other countries. Other brands, product names, or service names mentioned of Brocade Communications Systems, Inc. are listed at www.brocade.com/en/legal/brocade-Legal-intellectual-property/brocade-legal-trademarks.html. Other marks may belong to third parties.

 
 
Ruckus Wireless Persdesk
Jennifer Schouten
+ 31 (0)23 555 34 24
ruckuswireless@yellow-communications.com
www.ruckuswireless.com 
Laatste van Brocade-Ruckus Wireless   
Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

Ruckus introduceert betaalbare, high-performance WiFi voor de vrijetijdsbranche

Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit voor zowel vaste als draadloze verbindingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 135 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Brocade-Ruckus.. contact  

Logo Brocade-Ruckus Wireless

Brocade-Ruckus.. sociaal  


Brocade-Ruckus.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl